• - Puhelintorille voi tehdä ilmoituksen kun on kulunut 7 vrk foorumille rekisteröitymisestä

  - Ilmoita otsikossa onko kyseessä myynti-, osto- vai vaihtoilmoitus valitsemalla sopiva etuliite (Myydään, Ostetaan tai Vaihdetaan)

  - Ilmoita selkeästi tuotteen sijaintipaikkakunta sekä haluamasi hintapyyntö. Myynti-ilmoituksissa hintapyyntö pakollinen, vaihtoilmoituksissa suotavaa, jotta osataan tarjota sopivaa välirahaa. Jos vaihtoilmoituksessa on myös myynti mahdollinen, hintapyyntö on pakollinen

  - Mikäli huomaat että ilmoituksesta jäi jokin tärkeä tieto puuttumaan, niin muokkaa ilmoitustasi. Ilmoitusten päivittäiset nostot tulkitaan spammaamiseksi. Nosto on sallittua viikon kuluttua viimeisestä ilmoittajan postauksesta. Kyselyihin ja tarjouksiin saa vastata.

  - Jos puhelin on myyty, ostettu tai vaihdettu, päivitä viestiketjun etuliite [Myyty/ Ostettu/Vaihdettu]. Älä lisää MYYTY-huomautusta uutena viestinä, koska se nostaa ilmoituksen turhaan. Otsikkoa ja lomaketta pääsee muokkaaamaan valitsemalla aloitusviestin yläpalkista "Viestiketjun muokkaus". Ostajat: Älkää laittako viestiketjuun "Ostettu" viestejä. Tämä myös nostaa turhaan ketjua ylöspäin.

  - Kun tavara on myyty tai ostettu, älä poista viestin sisältöä. Myydyt/ostetut-viestit kertovat mm. hintatasosta ja auttavat siten muita hinnoittelussa. Älä poista otsikkoa ainakaan kokonaan, jotta siitä kävisi ilmi, mitä on myyty. Omat yhteystiedot halutessaan saa poistaa.

  - Uusien puhelimien ja älykellojen myynti on kiellettyä (kun pakkaus on avattu, puhelin ei ole uusi). Myös uusien puhelimien osto- ja vaihtoilmoitukset ovat kiellettyjä. Uusien puhelintarvikkeiden myynti on sallittua. Puhelintori on tarkoitettu kuluttajille, yritysten ilmoitukset poistetaan.

  - Suoranainen huutokauppa foorumilla on kielletty. Hintapyynnöstä voi aina tinkiä ja tarjouksia saa laittaa. Huutokauppaperiaatteella olevat ilmoitukset poistetaan.

  - Huuto.netissä myytävänä olevien tuotteiden samanaikainen myynti Puhelintorilla on kielletty.

  - Piraattituotteiden myynti- ja ostoilmoitukset ovat kiellettyjä.

  - Älä laita ilmoituksiin viestiä jossa ilmoitat lähettäneesi yksityisviestin tai sähköpostiviestin tai tekstiviestin. Foorumi kyllä ilmoittaa yksityisviestin saajalle sellaisen saapuessa.

  - Mikäli ilmoituksen viimeisimmästä viestistä on kulunut yli 30 päivää, niin älä laita viestiketjuun viestiä, vaan ota yhteyttä ilmoituksen perustajaan yksityisviestillä.

  - Ylläpito / moderaattorit eivät ota vastuuta puhelintorin sääntöjen rikkomisista aiheutuneiden kaupankäyntien keskeytyksistä.

  - Puhelintorin sääntöjen rikkomisesta voi seurata kirjoituskielto puhelintorille.

M/V: Samsung omnia hd 8gb

Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
15.12.2009
Viestit
11
Reaktiopisteet
0
M/V: Samsung omnia hd 8gb

Takuu: 20kk (ostettu käyttäjältä pmu tsekeistä, takuun toimivuudesta suomessa ei ole tarkkaa tietoa)
Kuitti: on
Sim-lukittu: ei
Kunto: hyvä (silikonisuojusta käytetty kokoajan, ja muutenkin vähällä käytöllä ollut)
Vaihto: iPhone 3g, Nokia n900, nokia n97 mini, Nokia x6

Mukana tulee alkuperäinen pakkaus, alkuperäisine tarvikkeineen(laturi, usb-kaapeli, kuulokkeet) sekä 2 nahkasuojusta ja 1 silikoni suojus ja 4 näytönsuojusta joista yksi on kiinni.
Näkyviä naarmuja ei juurikaan ole, näytönsuojuksessa on pari hiusnaarmua mitä ei huomaa kuin katsomalla oikeasta kulmasta valoa vasten.
Käyttis on suomenkielinen ja samoin näppiksestä löytyy ääkköset.

Hintapyyntö: 310€
Sijainti: Espoo
Toimitustavat: Nouto, postipaketti.

Myyjän nimi: Pyry Joona
Myyjän sähköposti: pyryjoona@gmail.com
Myyjän puhelinnumero: 050 323 9279
 

Liitteet

 • omniahd.jpg
  omniahd.jpg
  131.1 KB · Katsottu: 69
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
15.12.2009
Viestit
11
Reaktiopisteet
0
100+€ riippuen tietysti kunnosta ja iästä, laita sähk.postiin niin mietitään.
 
Top Bottom