• - Puhelintorille voi tehdä ilmoituksen kun on kulunut 7 vrk foorumille rekisteröitymisestä

  - Ilmoita otsikossa onko kyseessä myynti-, osto- vai vaihtoilmoitus valitsemalla sopiva etuliite (Myydään, Ostetaan tai Vaihdetaan)

  - Ilmoita selkeästi tuotteen sijaintipaikkakunta sekä haluamasi hintapyyntö. Myynti-ilmoituksissa hintapyyntö pakollinen, vaihtoilmoituksissa suotavaa, jotta osataan tarjota sopivaa välirahaa. Jos vaihtoilmoituksessa on myös myynti mahdollinen, hintapyyntö on pakollinen

  - Mikäli huomaat että ilmoituksesta jäi jokin tärkeä tieto puuttumaan, niin muokkaa ilmoitustasi. Ilmoitusten päivittäiset nostot tulkitaan spammaamiseksi. Nosto on sallittua viikon kuluttua viimeisestä ilmoittajan postauksesta. Kyselyihin ja tarjouksiin saa vastata.

  - Jos puhelin on myyty, ostettu tai vaihdettu, päivitä viestiketjun etuliite [Myyty/ Ostettu/Vaihdettu]. Älä lisää MYYTY-huomautusta uutena viestinä, koska se nostaa ilmoituksen turhaan. Otsikkoa ja lomaketta pääsee muokkaaamaan valitsemalla aloitusviestin yläpalkista "Viestiketjun muokkaus". Ostajat: Älkää laittako viestiketjuun "Ostettu" viestejä. Tämä myös nostaa turhaan ketjua ylöspäin.

  - Kun tavara on myyty tai ostettu, älä poista viestin sisältöä. Myydyt/ostetut-viestit kertovat mm. hintatasosta ja auttavat siten muita hinnoittelussa. Älä poista otsikkoa ainakaan kokonaan, jotta siitä kävisi ilmi, mitä on myyty. Omat yhteystiedot halutessaan saa poistaa.

  - Uusien puhelimien ja älykellojen myynti on kiellettyä (kun pakkaus on avattu, puhelin ei ole uusi). Myös uusien puhelimien osto- ja vaihtoilmoitukset ovat kiellettyjä. Uusien puhelintarvikkeiden myynti on sallittua. Puhelintori on tarkoitettu kuluttajille, yritysten ilmoitukset poistetaan.

  - Suoranainen huutokauppa foorumilla on kielletty. Hintapyynnöstä voi aina tinkiä ja tarjouksia saa laittaa. Huutokauppaperiaatteella olevat ilmoitukset poistetaan.

  - Huuto.netissä myytävänä olevien tuotteiden samanaikainen myynti Puhelintorilla on kielletty.

  - Piraattituotteiden myynti- ja ostoilmoitukset ovat kiellettyjä.

  - Älä laita ilmoituksiin viestiä jossa ilmoitat lähettäneesi yksityisviestin tai sähköpostiviestin tai tekstiviestin. Foorumi kyllä ilmoittaa yksityisviestin saajalle sellaisen saapuessa.

  - Mikäli ilmoituksen viimeisimmästä viestistä on kulunut yli 30 päivää, niin älä laita viestiketjuun viestiä, vaan ota yhteyttä ilmoituksen perustajaan yksityisviestillä.

  - Ylläpito / moderaattorit eivät ota vastuuta puhelintorin sääntöjen rikkomisista aiheutuneiden kaupankäyntien keskeytyksistä.

  - Puhelintorin sääntöjen rikkomisesta voi seurata kirjoituskielto puhelintorille.

M/V Samsung Galaxy SII 200 €

Pretz

Tunnettu jäsen
Palaute - 100%
4   0   1
Liittynyt
20.11.2010
Viestit
217
Reaktiopisteet
15
Puhelinmalli
iPhone 5s gold & iPhone 5 Black
Kaupan kohde?
M/V Samsung Galaxy SII​
Takuu?
Kyllä,​
Kuitti?
Kyllä​
SIM-lukittu?
Ei​
Kytky?
Kyllä​
Kunto?
Kohtalainen​
Vaihto?
Voi ehdottaa​
Tuotteen tarkka kuvaus?
Myydään 25.07.2011 ostettu mustan värinen Samsung Galaxy SII. Puhelin on ostettu Suomesta, kuitti tulee mukaan. Puhelimessa on käytönjälkiä, takuuta jäljellä yli puoli vuotta. Puhelin on rootattu ja se on varustettu custom-romilla. Romina toimii tällä hetkellä Paranoid Android ja Androidin versionumero on 4.1 Jelly Bean. Puhelimen mukana tulee kaikki oheistarvikkeet, joita tulee suoraan paketistakin vedettynä. Lisäksi mukaan tulee : 16GB-muistikortti, Sena Ultraslim, Otterbox ja yksi silikonisuoja.

Puhelimessa on havaintojeni mukaan yksi ongelma, tai sitten ongelma on USB-johdossa, eli puhelin ei yhdisty usb:lla tietokoneeseen. Luulen, että vika on johdossa, mutta toista johtoa ei ole, jolla voisin tätä asiaa koittaa. Laturi toimii moitteettomasti. Puhelin sijaitsee Nurmijärvellä, sen saa tulla noutamaan tai mahdollisesti postitan puhelimen, jolloin ostaja maksaa postikulut. Jos kauppa hoidetaan postittamalla, ostaja maksaa tililleni rahat ensin, tai voimme mahdollisesti käyttää postiennakkoa, jolloin ostaja maksaa n. 20 euroa tililleni ennen postitusta.

HP koko paketista: 200 Euroa
HP puhelimesta: 180 Euroa
Tarjouksia saa jättää.


Linkit Otterboxiin ja Senaan :
http://www.verkkokauppa.com/fi/produ...ng-Galaxy-S-II
http://www.senacases.com/samsung-cas...s-2/ultraslim/

Vaihdossa voi ehdottaa lähes mitä tahansa.

Kuvia, pahoittelen kuvanlaatua::
http://aijaa.com/Sl1e6R
http://aijaa.com/IFmYph
http://aijaa.com/iV9RvR
http://aijaa.com/cMuLK4
Hintapyyntö?
200​
Sijainti?
Nurmijärvi​
Toimitustavat?
Posti/nouto​
Myyjän nimi?
-​
Myyjän sähköposti?
-​
Myyjän puhelinnumero?
-​
 
Top Bottom