• - Puhelintorille voi tehdä ilmoituksen kun on kulunut 7 vrk foorumille rekisteröitymisestä

  - Ilmoita otsikossa onko kyseessä myynti-, osto- vai vaihtoilmoitus valitsemalla sopiva etuliite (Myydään, Ostetaan tai Vaihdetaan)

  - Ilmoita selkeästi tuotteen sijaintipaikkakunta sekä haluamasi hintapyyntö. Myynti-ilmoituksissa hintapyyntö pakollinen, vaihtoilmoituksissa suotavaa, jotta osataan tarjota sopivaa välirahaa. Jos vaihtoilmoituksessa on myös myynti mahdollinen, hintapyyntö on pakollinen

  - Mikäli huomaat että ilmoituksesta jäi jokin tärkeä tieto puuttumaan, niin muokkaa ilmoitustasi. Ilmoitusten päivittäiset nostot tulkitaan spammaamiseksi. Nosto on sallittua viikon kuluttua viimeisestä ilmoittajan postauksesta. Kyselyihin ja tarjouksiin saa vastata.

  - Jos puhelin on myyty, ostettu tai vaihdettu, päivitä viestiketjun etuliite [Myyty/ Ostettu/Vaihdettu]. Älä lisää MYYTY-huomautusta uutena viestinä, koska se nostaa ilmoituksen turhaan. Otsikkoa ja lomaketta pääsee muokkaaamaan valitsemalla aloitusviestin yläpalkista "Viestiketjun muokkaus". Ostajat: Älkää laittako viestiketjuun "Ostettu" viestejä. Tämä myös nostaa turhaan ketjua ylöspäin.

  - Kun tavara on myyty tai ostettu, älä poista viestin sisältöä. Myydyt/ostetut-viestit kertovat mm. hintatasosta ja auttavat siten muita hinnoittelussa. Älä poista otsikkoa ainakaan kokonaan, jotta siitä kävisi ilmi, mitä on myyty. Omat yhteystiedot halutessaan saa poistaa.

  - Uusien puhelimien ja älykellojen myynti on kiellettyä (kun pakkaus on avattu, puhelin ei ole uusi). Myös uusien puhelimien osto- ja vaihtoilmoitukset ovat kiellettyjä. Uusien puhelintarvikkeiden myynti on sallittua. Puhelintori on tarkoitettu kuluttajille, yritysten ilmoitukset poistetaan.

  - Suoranainen huutokauppa foorumilla on kielletty. Hintapyynnöstä voi aina tinkiä ja tarjouksia saa laittaa. Huutokauppaperiaatteella olevat ilmoitukset poistetaan.

  - Huuto.netissä myytävänä olevien tuotteiden samanaikainen myynti Puhelintorilla on kielletty.

  - Piraattituotteiden myynti- ja ostoilmoitukset ovat kiellettyjä.

  - Älä laita ilmoituksiin viestiä jossa ilmoitat lähettäneesi yksityisviestin tai sähköpostiviestin tai tekstiviestin. Foorumi kyllä ilmoittaa yksityisviestin saajalle sellaisen saapuessa.

  - Mikäli ilmoituksen viimeisimmästä viestistä on kulunut yli 30 päivää, niin älä laita viestiketjuun viestiä, vaan ota yhteyttä ilmoituksen perustajaan yksityisviestillä.

  - Ylläpito / moderaattorit eivät ota vastuuta puhelintorin sääntöjen rikkomisista aiheutuneiden kaupankäyntien keskeytyksistä.

  - Puhelintorin sääntöjen rikkomisesta voi seurata kirjoituskielto puhelintorille.

M/V: Nokia X6 CVM White-Blue, Espoo, h. 330e

Kallekama

Tunnettu jäsen
Palaute - 100%
1   0   0
Liittynyt
13.3.2005
Viestit
554
Reaktiopisteet
1
Kaupan kohde?
M/V: Nokia X6, Espoo, h. 330e​
Takuu?
23kk, ostettu 02/10​
Kuitti?
Ei ole, IMEI.​
Kytky?
Ei.​
Kunto?
Uudenveroinen, käytetty noin 1-2 viikkoa normaalissa käytössä, mukaan asentamaton invisibleshield-fullbody​
Vaihto?
Etenkin 5800 kiinnostaa, mutta periaatteessa mikä tahansa halvempi puhelin.​
Tuotteen tarkka kuvaus?
Mukana myyntipakkaus ja mukana tulleet tavarat. Puhelin on valkosininen versio. Puhelin on 32GB-versio, jossa mukana CVM-latauskoodi vuodeksi, joka siis pitää aktivoida huhtikuuhun mennessä (2kk ostosta, kuten lapussa lukee).
Puhelimessa ei ole naarmuja, sekä tosiaan InvisbleShield- Fullbody mukana, jottei tulevaisuudessa tule olemaan.​
Hintapyyntö?
330 euroa.​
Sijainti?
Espoo.​
Toimitustavat?
Posti, Nouto, Postiennakko, Matkahuolto (varauksella).​
Myyjän nimi?
Leevi Sahlsten​
Myyjän sähköposti?Myyjän puhelinnumero?
040-073-2923​

*Huuto.net -> http://www.huuto.net/kohteet/nokia-x6-cvm-white-blue-32gb/132551323*
 
Top Bottom