• - Puhelintorille voi tehdä ilmoituksen kun on kulunut 7 vrk foorumille rekisteröitymisestä

  - Ilmoita otsikossa onko kyseessä myynti-, osto- vai vaihtoilmoitus valitsemalla sopiva etuliite (Myydään, Ostetaan tai Vaihdetaan)

  - Ilmoita selkeästi tuotteen sijaintipaikkakunta sekä haluamasi hintapyyntö. Myynti-ilmoituksissa hintapyyntö pakollinen, vaihtoilmoituksissa suotavaa, jotta osataan tarjota sopivaa välirahaa. Jos vaihtoilmoituksessa on myös myynti mahdollinen, hintapyyntö on pakollinen

  - Mikäli huomaat että ilmoituksesta jäi jokin tärkeä tieto puuttumaan, niin muokkaa ilmoitustasi. Ilmoitusten päivittäiset nostot tulkitaan spammaamiseksi. Nosto on sallittua viikon kuluttua viimeisestä ilmoittajan postauksesta. Kyselyihin ja tarjouksiin saa vastata.

  - Jos puhelin on myyty, ostettu tai vaihdettu, päivitä viestiketjun etuliite [Myyty/ Ostettu/Vaihdettu]. Älä lisää MYYTY-huomautusta uutena viestinä, koska se nostaa ilmoituksen turhaan. Otsikkoa ja lomaketta pääsee muokkaaamaan valitsemalla aloitusviestin yläpalkista "Viestiketjun muokkaus". Ostajat: Älkää laittako viestiketjuun "Ostettu" viestejä. Tämä myös nostaa turhaan ketjua ylöspäin.

  - Kun tavara on myyty tai ostettu, älä poista viestin sisältöä. Myydyt/ostetut-viestit kertovat mm. hintatasosta ja auttavat siten muita hinnoittelussa. Älä poista otsikkoa ainakaan kokonaan, jotta siitä kävisi ilmi, mitä on myyty. Omat yhteystiedot halutessaan saa poistaa.

  - Uusien puhelimien ja älykellojen myynti on kiellettyä (kun pakkaus on avattu, puhelin ei ole uusi). Myös uusien puhelimien osto- ja vaihtoilmoitukset ovat kiellettyjä. Uusien puhelintarvikkeiden myynti on sallittua. Puhelintori on tarkoitettu kuluttajille, yritysten ilmoitukset poistetaan.

  - Suoranainen huutokauppa foorumilla on kielletty. Hintapyynnöstä voi aina tinkiä ja tarjouksia saa laittaa. Huutokauppaperiaatteella olevat ilmoitukset poistetaan.

  - Huuto.netissä myytävänä olevien tuotteiden samanaikainen myynti Puhelintorilla on kielletty.

  - Piraattituotteiden myynti- ja ostoilmoitukset ovat kiellettyjä.

  - Älä laita ilmoituksiin viestiä jossa ilmoitat lähettäneesi yksityisviestin tai sähköpostiviestin tai tekstiviestin. Foorumi kyllä ilmoittaa yksityisviestin saajalle sellaisen saapuessa.

  - Mikäli ilmoituksen viimeisimmästä viestistä on kulunut yli 30 päivää, niin älä laita viestiketjuun viestiä, vaan ota yhteyttä ilmoituksen perustajaan yksityisviestillä.

  - Ylläpito / moderaattorit eivät ota vastuuta puhelintorin sääntöjen rikkomisista aiheutuneiden kaupankäyntien keskeytyksistä.

  - Puhelintorin sääntöjen rikkomisesta voi seurata kirjoituskielto puhelintorille.

M/V: Nokia N97

Aleksi

Tunnettu jäsen
Palaute - 100%
16   0   0
Liittynyt
1.11.2003
Viestit
771
Reaktiopisteet
8
Puhelinmalli
iPhone 13 Pro Max
M/V: Nokia N97

Takuu: On.
Kuitti: On.
Sim-lukittu: Ei.
Kunto: Hyvä
Vaihto: Kyllä. Nokia E75

Mukaan tulee kaikki mitä ostopakettiin kuului.
Puhelin haettu tänään (17.11) takuuhuollosta.
Sen jälkeen ei koskettu ollenkaan. Oli jotain softavikaa ja laturissa häikkää. Hommat korjattu. Näytössä huollossa laitettu suojamuovi.
Kaikki härpäkkeet mitä paketissa on ovat koskemattomia puhelinta sekä laturia lukuunottamatta.
Musta luuri kyseessä. 32gb.
Takuu alkanut 10.7.2009, joten sitäkin vielä reilusti jäljellä.
Vaihtoa vain ja ainoastaan Nokian e75

Hintapyyntö: 350eur/tarjous
Sijainti: Helsinki
Toimitustavat: Kaik käy. toimitan henkilökohtaisesti ~100km säteelle pääkaupunkiseudusta.

Myyjän nimi: Aleksi
Myyjän sähköposti: aleksi ät dlc piste fi
Myyjän puhelinnumero:
 

Aleksi

Tunnettu jäsen
Palaute - 100%
16   0   0
Liittynyt
1.11.2003
Viestit
771
Reaktiopisteet
8
Puhelinmalli
iPhone 13 Pro Max
pistetääs nostellen.
 

Boiga

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
19.6.2002
Viestit
224
Reaktiopisteet
18
Koetetaan vaikka ei vaihtoehdotuksissa tätä luekkaan, eli vaihto N96 ja hieman välirahaa?
 
Top Bottom