• - Puhelintorille voi tehdä ilmoituksen kun on kulunut 7 vrk foorumille rekisteröitymisestä

  - Ilmoita otsikossa onko kyseessä myynti-, osto- vai vaihtoilmoitus valitsemalla sopiva etuliite (Myydään, Ostetaan tai Vaihdetaan)

  - Ilmoita selkeästi tuotteen sijaintipaikkakunta sekä haluamasi hintapyyntö. Myynti-ilmoituksissa hintapyyntö pakollinen, vaihtoilmoituksissa suotavaa, jotta osataan tarjota sopivaa välirahaa. Jos vaihtoilmoituksessa on myös myynti mahdollinen, hintapyyntö on pakollinen

  - Mikäli huomaat että ilmoituksesta jäi jokin tärkeä tieto puuttumaan, niin muokkaa ilmoitustasi. Ilmoitusten päivittäiset nostot tulkitaan spammaamiseksi. Nosto on sallittua viikon kuluttua viimeisestä ilmoittajan postauksesta. Kyselyihin ja tarjouksiin saa vastata.

  - Jos puhelin on myyty, ostettu tai vaihdettu, päivitä viestiketjun etuliite [Myyty/ Ostettu/Vaihdettu]. Älä lisää MYYTY-huomautusta uutena viestinä, koska se nostaa ilmoituksen turhaan. Otsikkoa ja lomaketta pääsee muokkaaamaan valitsemalla aloitusviestin yläpalkista "Viestiketjun muokkaus". Ostajat: Älkää laittako viestiketjuun "Ostettu" viestejä. Tämä myös nostaa turhaan ketjua ylöspäin.

  - Kun tavara on myyty tai ostettu, älä poista viestin sisältöä. Myydyt/ostetut-viestit kertovat mm. hintatasosta ja auttavat siten muita hinnoittelussa. Älä poista otsikkoa ainakaan kokonaan, jotta siitä kävisi ilmi, mitä on myyty. Omat yhteystiedot halutessaan saa poistaa.

  - Uusien puhelimien ja älykellojen myynti on kiellettyä (kun pakkaus on avattu, puhelin ei ole uusi). Myös uusien puhelimien osto- ja vaihtoilmoitukset ovat kiellettyjä. Uusien puhelintarvikkeiden myynti on sallittua. Puhelintori on tarkoitettu kuluttajille, yritysten ilmoitukset poistetaan.

  - Suoranainen huutokauppa foorumilla on kielletty. Hintapyynnöstä voi aina tinkiä ja tarjouksia saa laittaa. Huutokauppaperiaatteella olevat ilmoitukset poistetaan.

  - Huuto.netissä myytävänä olevien tuotteiden samanaikainen myynti Puhelintorilla on kielletty.

  - Piraattituotteiden myynti- ja ostoilmoitukset ovat kiellettyjä.

  - Älä laita ilmoituksiin viestiä jossa ilmoitat lähettäneesi yksityisviestin tai sähköpostiviestin tai tekstiviestin. Foorumi kyllä ilmoittaa yksityisviestin saajalle sellaisen saapuessa.

  - Mikäli ilmoituksen viimeisimmästä viestistä on kulunut yli 30 päivää, niin älä laita viestiketjuun viestiä, vaan ota yhteyttä ilmoituksen perustajaan yksityisviestillä.

  - Ylläpito / moderaattorit eivät ota vastuuta puhelintorin sääntöjen rikkomisista aiheutuneiden kaupankäyntien keskeytyksistä.

  - Puhelintorin sääntöjen rikkomisesta voi seurata kirjoituskielto puhelintorille.

M/V Nokia N97 Black

Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
8.9.2009
Viestit
45
Reaktiopisteet
0
M/V Nokia N97 Black

Takuu: ON
Kuitti: ON
Sim-lukittu: EI
Kunto: Kiitettävä
Vaihto: I-Phone, N900 käy

Eli Myynnissä otsikon mukainen puhelin.
Puhelimessa sisällä uusin ohjelmisto. Puhelimeen on vaihdettu runko-osa, jonka myötä kaikkia alkupään N97:iä vaivanneet kameran linssinsuojukseen, GPS-paikannukseen ja lukituskytkimeen liittyvät ongelmat ovat nyt historiaa.

Tässä N97:ssä ei siis ole kameran linssissä ainuttakaan naarmua, eikä pitäisi myöskään tulla ja myös GPS toimii tarkemmin ja luotettavammin. korjattu. Tästä löytyy myös kuitit.
Näytössä on yksi pienen pieni naarmu jota ei näe muuten kun tarkasti katsoo valoa vasten.

Hintapyyntö: 380e
Sijainti: Salo
Toimitustavat: Nouto/postiennakko

Myyjän nimi: Valtteri Lehti
Myyjän sähköposti: valtteri_lehti@hotmail.com
Myyjän puhelinnumero: 0451315240
 

Vili-turtles

Tunnettu jäsen
Palaute - 100%
15   0   0
Liittynyt
27.7.2009
Viestit
635
Reaktiopisteet
134
Puhelinmalli
🐑
Onneksi et ole vastaillut sillä ostin jo 70e halvemmalla ko kapistuksen.
 
Top Bottom