• - Puhelintorille voi tehdä ilmoituksen kun on kulunut 7 vrk foorumille rekisteröitymisestä

  - Ilmoita otsikossa onko kyseessä myynti-, osto- vai vaihtoilmoitus valitsemalla sopiva etuliite (Myydään, Ostetaan tai Vaihdetaan)

  - Ilmoita selkeästi tuotteen sijaintipaikkakunta sekä haluamasi hintapyyntö. Myynti-ilmoituksissa hintapyyntö pakollinen, vaihtoilmoituksissa suotavaa, jotta osataan tarjota sopivaa välirahaa. Jos vaihtoilmoituksessa on myös myynti mahdollinen, hintapyyntö on pakollinen

  - Mikäli huomaat että ilmoituksesta jäi jokin tärkeä tieto puuttumaan, niin muokkaa ilmoitustasi. Ilmoitusten päivittäiset nostot tulkitaan spammaamiseksi. Nosto on sallittua viikon kuluttua viimeisestä ilmoittajan postauksesta. Kyselyihin ja tarjouksiin saa vastata.

  - Jos puhelin on myyty, ostettu tai vaihdettu, päivitä viestiketjun etuliite [Myyty/ Ostettu/Vaihdettu]. Älä lisää MYYTY-huomautusta uutena viestinä, koska se nostaa ilmoituksen turhaan. Otsikkoa ja lomaketta pääsee muokkaaamaan valitsemalla aloitusviestin yläpalkista "Viestiketjun muokkaus". Ostajat: Älkää laittako viestiketjuun "Ostettu" viestejä. Tämä myös nostaa turhaan ketjua ylöspäin.

  - Kun tavara on myyty tai ostettu, älä poista viestin sisältöä. Myydyt/ostetut-viestit kertovat mm. hintatasosta ja auttavat siten muita hinnoittelussa. Älä poista otsikkoa ainakaan kokonaan, jotta siitä kävisi ilmi, mitä on myyty. Omat yhteystiedot halutessaan saa poistaa.

  - Uusien puhelimien ja älykellojen myynti on kiellettyä (kun pakkaus on avattu, puhelin ei ole uusi). Myös uusien puhelimien osto- ja vaihtoilmoitukset ovat kiellettyjä. Uusien puhelintarvikkeiden myynti on sallittua. Puhelintori on tarkoitettu kuluttajille, yritysten ilmoitukset poistetaan.

  - Suoranainen huutokauppa foorumilla on kielletty. Hintapyynnöstä voi aina tinkiä ja tarjouksia saa laittaa. Huutokauppaperiaatteella olevat ilmoitukset poistetaan.

  - Huuto.netissä myytävänä olevien tuotteiden samanaikainen myynti Puhelintorilla on kielletty.

  - Piraattituotteiden myynti- ja ostoilmoitukset ovat kiellettyjä.

  - Älä laita ilmoituksiin viestiä jossa ilmoitat lähettäneesi yksityisviestin tai sähköpostiviestin tai tekstiviestin. Foorumi kyllä ilmoittaa yksityisviestin saajalle sellaisen saapuessa.

  - Mikäli ilmoituksen viimeisimmästä viestistä on kulunut yli 30 päivää, niin älä laita viestiketjuun viestiä, vaan ota yhteyttä ilmoituksen perustajaan yksityisviestillä.

  - Ylläpito / moderaattorit eivät ota vastuuta puhelintorin sääntöjen rikkomisista aiheutuneiden kaupankäyntien keskeytyksistä.

  - Puhelintorin sääntöjen rikkomisesta voi seurata kirjoituskielto puhelintorille.

M/V: Nokia E90 commu

Palaute - 100%
1   0   0
Liittynyt
15.6.2004
Viestit
96
Reaktiopisteet
0
Kaupan kohde?
M/V: Nokia E90 commu​
Takuu?
ei​
Kuitti?
ei​
Kytky?
ei​
Kunto?
hyvä​
Vaihto?
LG: KC910, GC900, KM900 ...ja miksei joku mieletön tarjous iPhonesta niin lupaan harkita​
Tuotteen tarkka kuvaus?
Itse puhelimen lisäksi laturi, pc-kaapeli, softa cd, 512mb muistikortti, SD adapteri micro SD:lle, ohjeet ja laatikko.

Puhelin on 2v toiminut konservatiivisen insinöörin työpuhelimena ja on siten säästynyt täydellisesti elämän jäljiltä, ulkoisesti aivan moitteeton, uuden saat ostaa jos parempaan haluat päästä. Akku uusittu loppuvuodesta!

Miinuksena mainittakoon, että silloin tällöin soitettaessa temppuilee mikrofoni , mutta uusi soitto niin taas pelaa. Ei ainakaaan omaa elämää haittaa yhtään, mutta tiedoksi herkkähipiäisille :) kannessa tyypillinen pieni klappi.

Hintaan sisältyy postit, noudettaessa tampereelta voin hiukan antaa periksi, muuten tiukka.​
Hintapyyntö?
180€​
Sijainti?
Tampere​
Toimitustavat?
Posti tai nouto​
Myyjän nimi?
-​
Myyjän sähköposti?
juho.koskivuo (ät) gmail.com​
Myyjän puhelinnumero?
-​
 

Liitteet

Top Bottom