• Osallistu Matkapuhelinfoorumi.fi JOULUPATA 2021 -keräykseen 26.11.-31.12.2021.
 • - Puhelintorille voi tehdä ilmoituksen kun on kulunut 7 vrk foorumille rekisteröitymisestä

  - Ilmoita otsikossa onko kyseessä myynti-, osto- vai vaihtoilmoitus valitsemalla sopiva etuliite (Myydään, Ostetaan tai Vaihdetaan)

  - Ilmoita selkeästi tuotteen sijaintipaikkakunta sekä haluamasi hintapyyntö. Myynti-ilmoituksissa hintapyyntö pakollinen, vaihtoilmoituksissa suotavaa, jotta osataan tarjota sopivaa välirahaa. Jos vaihtoilmoituksessa on myös myynti mahdollinen, hintapyyntö on pakollinen

  - Mikäli huomaat että ilmoituksesta jäi jokin tärkeä tieto puuttumaan, niin muokkaa ilmoitustasi. Ilmoitusten päivittäiset nostot tulkitaan spammaamiseksi. Nosto on sallittua viikon kuluttua viimeisestä ilmoittajan postauksesta. Kyselyihin ja tarjouksiin saa vastata.

  - Jos puhelin on myyty, ostettu tai vaihdettu, päivitä viestiketjun etuliite [Myyty/ Ostettu/Vaihdettu]. Älä lisää MYYTY-huomautusta uutena viestinä, koska se nostaa ilmoituksen turhaan. Otsikkoa ja lomaketta pääsee muokkaaamaan valitsemalla aloitusviestin yläpalkista "Viestiketjun muokkaus". Ostajat: Älkää laittako viestiketjuun "Ostettu" viestejä. Tämä myös nostaa turhaan ketjua ylöspäin.

  - Kun tavara on myyty tai ostettu, älä poista viestin sisältöä. Myydyt/ostetut-viestit kertovat mm. hintatasosta ja auttavat siten muita hinnoittelussa. Älä poista otsikkoa ainakaan kokonaan, jotta siitä kävisi ilmi, mitä on myyty. Omat yhteystiedot halutessaan saa poistaa.

  - Uusien puhelimien ja älykellojen myynti on kiellettyä (kun pakkaus on avattu, puhelin ei ole uusi). Myös uusien puhelimien osto- ja vaihtoilmoitukset ovat kiellettyjä. Uusien puhelintarvikkeiden myynti on sallittua. Puhelintori on tarkoitettu kuluttajille, yritysten ilmoitukset poistetaan.

  - Suoranainen huutokauppa foorumilla on kielletty. Hintapyynnöstä voi aina tinkiä ja tarjouksia saa laittaa. Huutokauppaperiaatteella olevat ilmoitukset poistetaan.

  - Huuto.netissä myytävänä olevien tuotteiden samanaikainen myynti Puhelintorilla on kielletty.

  - Piraattituotteiden myynti- ja ostoilmoitukset ovat kiellettyjä.

  - Älä laita ilmoituksiin viestiä jossa ilmoitat lähettäneesi yksityisviestin tai sähköpostiviestin tai tekstiviestin. Foorumi kyllä ilmoittaa yksityisviestin saajalle sellaisen saapuessa.

  - Mikäli ilmoituksen viimeisimmästä viestistä on kulunut yli 30 päivää, niin älä laita viestiketjuun viestiä, vaan ota yhteyttä ilmoituksen perustajaan yksityisviestillä.

  - Ylläpito / moderaattorit eivät ota vastuuta puhelintorin sääntöjen rikkomisista aiheutuneiden kaupankäyntien keskeytyksistä.

  - Puhelintorin sääntöjen rikkomisesta voi seurata kirjoituskielto puhelintorille.

M/V: N7600, N8910, SE W302, Samsung X460

Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
27.7.2007
Viestit
22
Reaktiopisteet
0
M/V: Nokia 7600, Nokia 8910, SE W302, Samsung X460

Takuu: Kyllä, SE W302 7.10.2010 asti
Kuitti: Kyllä, SE W302
Sim-lukittu: Ei
Kunto: Hyvä
Vaihto: Kyllä

Nokia 7600: pelkkä puhelin ja akku, erinomaisessa kunnossa ikäisekseen, kuriositeettinä tämän hankin, ja rehellisyyden nimessä täytyy sanoa että on suorastaan vittumainen käyttää, mutta muuten kaikin puolin hauska ja erinomaisesti toimiva vekotin. Oli kait aikamme ensimmäisiä 3g puhelimia.

Nokia 8910: puhelin ja akku (tarvike). Hyvässä kunnossa, kaikki toimii ja akkukin kestää monta päivää. Kuorissa pari todella pientä kolhua (takapuolella), slide toimii hyvin, joskin on hiukan "tahmea".

SE W302: puhelin erinomaisessa kunnossa, kaikki alkuperäistarvikkeet löytyy + 4 Gb lisämuisti. Takuu voimassa 7.10.2010 asti.

Samsung X460: puhelin, akku ja laturi löytyy. Kelpo kunnossa, näytöissä ei naarmuja, takakannessa hieman naarmuja ja kulumaa. Toimii moitteettomasti.

Koko paketti lähtee 190 eurolla + pk.

Hintapyyntö: 60 €, 100€, 65€, 25€ +pk
Sijainti: Turku
Toimitustavat: Nouto/posti

Myyjän nimi: Vellu
Myyjän sähköposti: vreitti@abo.fi
Myyjän puhelinnumero:
 

Liitteet

 • Image009.jpg
  Image009.jpg
  126.7 KB · Katsottu: 87
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
12.6.2006
Viestit
76
Reaktiopisteet
0
Kiinnostaako E75 2kk vanha?

Noista toi SE voisi alkaa kiinnostamaan oikealla välirahalla minua :D
 
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
27.7.2007
Viestit
22
Reaktiopisteet
0
ei valitettavasti kiinnosta. SE on hyvässä kunnossa ja melko vähän käytetty, viimeiset kolme kuukautta ollut käyttämättömänä kaapissa.
 
Top Bottom