• - Puhelintorille voi tehdä ilmoituksen kun on kulunut 7 vrk foorumille rekisteröitymisestä

  - Ilmoita otsikossa onko kyseessä myynti-, osto- vai vaihtoilmoitus valitsemalla sopiva etuliite (Myydään, Ostetaan tai Vaihdetaan)

  - Ilmoita selkeästi tuotteen sijaintipaikkakunta sekä haluamasi hintapyyntö. Myynti-ilmoituksissa hintapyyntö pakollinen, vaihtoilmoituksissa suotavaa, jotta osataan tarjota sopivaa välirahaa. Jos vaihtoilmoituksessa on myös myynti mahdollinen, hintapyyntö on pakollinen

  - Mikäli huomaat että ilmoituksesta jäi jokin tärkeä tieto puuttumaan, niin muokkaa ilmoitustasi. Ilmoitusten päivittäiset nostot tulkitaan spammaamiseksi. Nosto on sallittua viikon kuluttua viimeisestä ilmoittajan postauksesta. Kyselyihin ja tarjouksiin saa vastata.

  - Jos puhelin on myyty, ostettu tai vaihdettu, päivitä viestiketjun etuliite [Myyty/ Ostettu/Vaihdettu]. Älä lisää MYYTY-huomautusta uutena viestinä, koska se nostaa ilmoituksen turhaan. Otsikkoa ja lomaketta pääsee muokkaaamaan valitsemalla aloitusviestin yläpalkista "Viestiketjun muokkaus". Ostajat: Älkää laittako viestiketjuun "Ostettu" viestejä. Tämä myös nostaa turhaan ketjua ylöspäin.

  - Kun tavara on myyty tai ostettu, älä poista viestin sisältöä. Myydyt/ostetut-viestit kertovat mm. hintatasosta ja auttavat siten muita hinnoittelussa. Älä poista otsikkoa ainakaan kokonaan, jotta siitä kävisi ilmi, mitä on myyty. Omat yhteystiedot halutessaan saa poistaa.

  - Uusien puhelimien ja älykellojen myynti on kiellettyä (kun pakkaus on avattu, puhelin ei ole uusi). Myös uusien puhelimien osto- ja vaihtoilmoitukset ovat kiellettyjä. Uusien puhelintarvikkeiden myynti on sallittua. Puhelintori on tarkoitettu kuluttajille, yritysten ilmoitukset poistetaan.

  - Suoranainen huutokauppa foorumilla on kielletty. Hintapyynnöstä voi aina tinkiä ja tarjouksia saa laittaa. Huutokauppaperiaatteella olevat ilmoitukset poistetaan.

  - Huuto.netissä myytävänä olevien tuotteiden samanaikainen myynti Puhelintorilla on kielletty.

  - Piraattituotteiden myynti- ja ostoilmoitukset ovat kiellettyjä.

  - Älä laita ilmoituksiin viestiä jossa ilmoitat lähettäneesi yksityisviestin tai sähköpostiviestin tai tekstiviestin. Foorumi kyllä ilmoittaa yksityisviestin saajalle sellaisen saapuessa.

  - Mikäli ilmoituksen viimeisimmästä viestistä on kulunut yli 30 päivää, niin älä laita viestiketjuun viestiä, vaan ota yhteyttä ilmoituksen perustajaan yksityisviestillä.

  - Ylläpito / moderaattorit eivät ota vastuuta puhelintorin sääntöjen rikkomisista aiheutuneiden kaupankäyntien keskeytyksistä.

  - Puhelintorin sääntöjen rikkomisesta voi seurata kirjoituskielto puhelintorille.

M/V Motorola Milestone (QWERTY)

Vminor

Bannattu
Bannattu tunnus
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
5.2.2010
Viestit
9
Reaktiopisteet
0
Kaupan kohde?
M/V Motorola Milestone (QWERTY)​
Takuu?
24​
Kuitti?
Ei​
Kytky?
Ei​
Kunto?
Uudenveroinen​
Vaihto?
Nexus One (Maksan pienen välirahan tietenkin)​
Tuotteen tarkka kuvaus?
Mukaan alkuperäinen pakkaus sisältöineen, kaapelit, laturi, hf nappikuulokkeet jne. Puhelin ostettu verkkokauppa.comista. Kuittia ei taida olla tallessa mutta huollon ja takuunvoimassa olon saapi tarkistettua imei koodilla. Puhelin on uudenveroisessa kunnossa. Vaihdossa voi ehdoitella Nexus Onea, tietenkin maksan välirahaa :)
Hintapyyntö?
400​
Sijainti?
Vantaa​
Toimitustavat?
Posti, Nouto​
Myyjän nimi?
Ville Minor​
Myyjän sähköposti?Myyjän puhelinnumero?
-​
 

jugih

Tunnetuin jäsen
Palaute - 100%
19   0   0
Liittynyt
24.12.2004
Viestit
1415
Reaktiopisteet
425
Puhelinmalli
SZ Flip 5G
mites ääkköset tehdään kirjoittaessa?
 
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
2.2.2010
Viestit
20
Reaktiopisteet
0
Juteltiin jo tuossa aikaisemmin, mutta tuo minun Nexus One on edelleen tarjolla, jos muutat mielesi vaihdosta =)
 

Vminor

Bannattu
Bannattu tunnus
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
5.2.2010
Viestit
9
Reaktiopisteet
0

HIGHEND

Puhelinparoni
Palaute - 100%
35   0   0
Liittynyt
22.12.2008
Viestit
2723
Reaktiopisteet
267
Puhelinmalli
Fold
N900-vaihtotarjous yhä voimassa jos kiinnostaa.
 
Top Bottom