• - Puhelintorille voi tehdä ilmoituksen kun on kulunut 7 vrk foorumille rekisteröitymisestä

  - Ilmoita otsikossa onko kyseessä myynti-, osto- vai vaihtoilmoitus valitsemalla sopiva etuliite (Myydään, Ostetaan tai Vaihdetaan)

  - Ilmoita selkeästi tuotteen sijaintipaikkakunta sekä haluamasi hintapyyntö. Myynti-ilmoituksissa hintapyyntö pakollinen, vaihtoilmoituksissa suotavaa, jotta osataan tarjota sopivaa välirahaa. Jos vaihtoilmoituksessa on myös myynti mahdollinen, hintapyyntö on pakollinen

  - Mikäli huomaat että ilmoituksesta jäi jokin tärkeä tieto puuttumaan, niin muokkaa ilmoitustasi. Ilmoitusten päivittäiset nostot tulkitaan spammaamiseksi. Nosto on sallittua viikon kuluttua viimeisestä ilmoittajan postauksesta. Kyselyihin ja tarjouksiin saa vastata.

  - Jos puhelin on myyty, ostettu tai vaihdettu, päivitä viestiketjun etuliite [Myyty/ Ostettu/Vaihdettu]. Älä lisää MYYTY-huomautusta uutena viestinä, koska se nostaa ilmoituksen turhaan. Otsikkoa ja lomaketta pääsee muokkaaamaan valitsemalla aloitusviestin yläpalkista "Viestiketjun muokkaus". Ostajat: Älkää laittako viestiketjuun "Ostettu" viestejä. Tämä myös nostaa turhaan ketjua ylöspäin.

  - Kun tavara on myyty tai ostettu, älä poista viestin sisältöä. Myydyt/ostetut-viestit kertovat mm. hintatasosta ja auttavat siten muita hinnoittelussa. Älä poista otsikkoa ainakaan kokonaan, jotta siitä kävisi ilmi, mitä on myyty. Omat yhteystiedot halutessaan saa poistaa.

  - Uusien puhelimien ja älykellojen myynti on kiellettyä (kun pakkaus on avattu, puhelin ei ole uusi). Myös uusien puhelimien osto- ja vaihtoilmoitukset ovat kiellettyjä. Uusien puhelintarvikkeiden myynti on sallittua. Puhelintori on tarkoitettu kuluttajille, yritysten ilmoitukset poistetaan.

  - Suoranainen huutokauppa foorumilla on kielletty. Hintapyynnöstä voi aina tinkiä ja tarjouksia saa laittaa. Huutokauppaperiaatteella olevat ilmoitukset poistetaan.

  - Huuto.netissä myytävänä olevien tuotteiden samanaikainen myynti Puhelintorilla on kielletty.

  - Piraattituotteiden myynti- ja ostoilmoitukset ovat kiellettyjä.

  - Älä laita ilmoituksiin viestiä jossa ilmoitat lähettäneesi yksityisviestin tai sähköpostiviestin tai tekstiviestin. Foorumi kyllä ilmoittaa yksityisviestin saajalle sellaisen saapuessa.

  - Mikäli ilmoituksen viimeisimmästä viestistä on kulunut yli 30 päivää, niin älä laita viestiketjuun viestiä, vaan ota yhteyttä ilmoituksen perustajaan yksityisviestillä.

  - Ylläpito / moderaattorit eivät ota vastuuta puhelintorin sääntöjen rikkomisista aiheutuneiden kaupankäyntien keskeytyksistä.

  - Puhelintorin sääntöjen rikkomisesta voi seurata kirjoituskielto puhelintorille.

M/V: iPhone 3G 8GB, Rovaniemi, 320e

Palaute - 100%
1   0   0
Liittynyt
5.12.2009
Viestit
27
Reaktiopisteet
0
Puhelinmalli
iPhone 5 16gb & Sony Xperia Z2
Kaupan kohde?
M/V: iPhone 3G 8GB, Rovaniemi, 320e​
Takuu?
Ei​
Kuitti?
Ei​
Kytky?
Kaikkihan ne aluksi on​
Kunto?
Hyvä​
Vaihto?
E71, E72, N900, N86​
Tuotteen tarkka kuvaus?
Nyt olisi myytävänä toimiva iPhone 3G 8GB. Näytössä suojakalvo paikoillaan. Yksi noin 1cm halkeama puhelimen takakuoressa alhaalla, laturin reiän vieressä(näkyy kuvassa) ja toinen halkeama samassa paikkaa, toisella puolen reikää (muutaman millin). Kuvassa takakuori likainen, joten kuva hieman hämää.

Mukaan laturi, usb-piuha, suojapussi, kuulokkeet, puhistusrätti ja jonkinmoinen ohjekirja.

Puhelin on jailbreikattu ja unlockattu, eli toimii kaikilla SIM-korteilla.​
Hintapyyntö?
320e​
Sijainti?
Rovaniemi​
Toimitustavat?
Nouto, Postipaketti​
Myyjän nimi?
Toni Mikkola​
Myyjän sähköposti?Myyjän puhelinnumero?
040-7779645​
 

Liitteet

 • 6..jpg
  6..jpg
  30 KB · Katsottu: 79
 • IMG_0139asd..jpg
  IMG_0139asd..jpg
  295.9 KB · Katsottu: 62
 • IMG_0141..jpg
  IMG_0141..jpg
  295.7 KB · Katsottu: 66
Palaute - 100%
3   0   0
Liittynyt
1.8.2009
Viestit
119
Reaktiopisteet
0
Vaihtoa loistava kuntoiseen SE Xperia X1:seen? Vuoden takuulla.
 
Palaute - 100%
1   0   0
Liittynyt
5.12.2009
Viestit
27
Reaktiopisteet
0
Puhelinmalli
iPhone 5 16gb & Sony Xperia Z2
Ei kiitos, ei nuo SE:t houkuta. Kiitos kuitenkin tarjouksesta =)
 
Top Bottom