M/V: HTC TyTn + BT-kapula + Route 66

Keskustelu osiossa 'Myydään puhelimia', aloittaja Acidnator, 10/4/08.

 1. Acidnator Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  8   0   0

  Liittynyt:
  27/10/02
  Viestit:
  396
  Tykkäykset:
  7
  Puhelinmalli:
  S7
  Vaihtelunhalu meinaa iskeä jälleen joten laitetaan puhelin vaihtoehdolle. Titaanissa on vielä takuuta jäljellä puolisen vuotta, tarkistan päivämäärät kunhan pääsen myyntipaketin äärelle. Mukaan puhelin, BT-mokkula, molemmille autolaturit, seinälaturi puhelimelle, datakaapeli, HF ja alkup. paketti. Kuvia voin lisätä tässä illan päälle, puhelimen kunto on kuitenkin keskinkertainen, ei ole lujimmasta päästä tuo kuori joten kulumaa on reilusti. Edellisen omistajan jäljiltä näytössä myös hieman kulumaa, mutta ei ole minua alkututkinnan jälkeen häirinnyt. Ei kuitenkaan pudotettu tai upotettu nesteeseen, eli täysin toimiva vekotin. Pesässä tällä hetkellä Schapsin WM6, joka toimii mainiosti kaikin puolin. Tarvittaessa voin laittaa jonkin muun käyttiksen sisään jos ostaja sitä edellyttää.

  Vaihdossa kiinnostaa Nokian N95(8GB), N82, E90, tietysti myös TyTn2, mutta sitä tuskin kukaan haluaa vanhempaan vaihtaa. Välirahasta sovittakoon sitten jos tulee kiinnostuneita. Jos vaihtajaa kiinnostaa, voin antaa mahdollisen välirahan korvikkeena Samsungin Z720 HSDPA-puhelimen, jossa takuuta voimassa ja kaikin puolin siisti.

  TyTn sijaitsee Vaasassa ja sitä saa tulla vilkuilemaan/noutamaan, postikin kulkee jos niin sovitaan. Jos aikataululla ei ole kiirettä niin kulkee myös rannikkoa pitkin Tornion suuntaan silloin tällöin.

  Kysymyksiä? Minut tavoittaa parhaiten sähköpostistani tai tietysti tästä threadista. Luotettavuuden voi tarkistaa tuosta ylhäällä olevasta threadista ja monilta muilta sivustoilta(Huuto.net, csfi.net, Murobbs...).
   

Jaa tämä viestiketju