• - Puhelintorille voi tehdä ilmoituksen kun on kulunut 7 vrk foorumille rekisteröitymisestä

  - Ilmoita otsikossa onko kyseessä myynti-, osto- vai vaihtoilmoitus valitsemalla sopiva etuliite (Myydään, Ostetaan tai Vaihdetaan)

  - Ilmoita selkeästi tuotteen sijaintipaikkakunta sekä haluamasi hintapyyntö. Myynti-ilmoituksissa hintapyyntö pakollinen, vaihtoilmoituksissa suotavaa, jotta osataan tarjota sopivaa välirahaa. Jos vaihtoilmoituksessa on myös myynti mahdollinen, hintapyyntö on pakollinen

  - Mikäli huomaat että ilmoituksesta jäi jokin tärkeä tieto puuttumaan, niin muokkaa ilmoitustasi. Ilmoitusten päivittäiset nostot tulkitaan spammaamiseksi. Nosto on sallittua viikon kuluttua viimeisestä ilmoittajan postauksesta. Kyselyihin ja tarjouksiin saa vastata.

  - Jos puhelin on myyty, ostettu tai vaihdettu, päivitä viestiketjun etuliite [Myyty/ Ostettu/Vaihdettu]. Älä lisää MYYTY-huomautusta uutena viestinä, koska se nostaa ilmoituksen turhaan. Otsikkoa ja lomaketta pääsee muokkaaamaan valitsemalla aloitusviestin yläpalkista "Viestiketjun muokkaus". Ostajat: Älkää laittako viestiketjuun "Ostettu" viestejä. Tämä myös nostaa turhaan ketjua ylöspäin.

  - Kun tavara on myyty tai ostettu, älä poista viestin sisältöä. Myydyt/ostetut-viestit kertovat mm. hintatasosta ja auttavat siten muita hinnoittelussa. Älä poista otsikkoa ainakaan kokonaan, jotta siitä kävisi ilmi, mitä on myyty. Omat yhteystiedot halutessaan saa poistaa.

  - Uusien puhelimien ja älykellojen myynti on kiellettyä (kun pakkaus on avattu, puhelin ei ole uusi). Myös uusien puhelimien osto- ja vaihtoilmoitukset ovat kiellettyjä. Uusien puhelintarvikkeiden myynti on sallittua. Puhelintori on tarkoitettu kuluttajille, yritysten ilmoitukset poistetaan.

  - Suoranainen huutokauppa foorumilla on kielletty. Hintapyynnöstä voi aina tinkiä ja tarjouksia saa laittaa. Huutokauppaperiaatteella olevat ilmoitukset poistetaan.

  - Huuto.netissä myytävänä olevien tuotteiden samanaikainen myynti Puhelintorilla on kielletty.

  - Piraattituotteiden myynti- ja ostoilmoitukset ovat kiellettyjä.

  - Älä laita ilmoituksiin viestiä jossa ilmoitat lähettäneesi yksityisviestin tai sähköpostiviestin tai tekstiviestin. Foorumi kyllä ilmoittaa yksityisviestin saajalle sellaisen saapuessa.

  - Mikäli ilmoituksen viimeisimmästä viestistä on kulunut yli 30 päivää, niin älä laita viestiketjuun viestiä, vaan ota yhteyttä ilmoituksen perustajaan yksityisviestillä.

  - Ylläpito / moderaattorit eivät ota vastuuta puhelintorin sääntöjen rikkomisista aiheutuneiden kaupankäyntien keskeytyksistä.

  - Puhelintorin sääntöjen rikkomisesta voi seurata kirjoituskielto puhelintorille.

M/V: HTC Touch Diamond -MYYTY-

VnR

Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
5.2.2004
Viestit
11
Reaktiopisteet
0
M/V: HTC Touch Diamond -MYYTY- (alla olevalla hinnalla)

Takuu: 01/2011
Kuitti: Löytyy
Sim-lukittu: Ei (saunalahden kytkypuhelin)
Kunto: Hyvä/Kuin uusi
Vaihto: Nokia E71/E75 tai vastaava.

Paketti sisältää:
-Itse puhelin
-kosketuskynä
-Uusi/käyttämätön kuori ja näyttö ja pari suojamuovia näytölle kaupanpäälle!
-Laturi
-usb-kaapeli
-kuulokkeet
-kuulokeadapteri 3.5mm liitännälle
-nahkainen vyökotelo
-takuukuitti
-ajuri-cd

Takakuoresta on hajonnut yksi kiinnike, joka ei tosin haittaa puhelimen käyttöä mitenkään, ja kuoret pysyvät normaalisti paikoillaan. Näytössä on yksi näkyvä pieni naarmu oikeassa laidassa. Kuitenkin, annan puhelimen mukaan täysin uudet kuoret ja näytön joten näistäkin ongelmista pääsee helposti eroon ja puhelin on tämän jälkeen kuin uusi!

Hintapyyntö: 185 (sis. pk)
Sijainti: Iisalmi
Toimitustavat: Nouto/Postipaketti/Matkahuolto

Myyjän nimi: Ville Rönkkö
Myyjän sähköposti: vnr@netti.fi
Myyjän puhelinnumero:
 
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
12.6.2006
Viestit
76
Reaktiopisteet
0
Moro.
Laitoin spostia, mutta laitetaan tähänkin.

160sis postit tarjoan.
 

Noma

Tunnettu jäsen
Palaute - 100%
3   0   0
Liittynyt
10.8.2003
Viestit
5494
Reaktiopisteet
30
Puhelinmalli
Nexus 5
Tällä foorumilla on uppaukset sallittu viikon välein.
 

VnR

Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
5.2.2004
Viestit
11
Reaktiopisteet
0
Vieläkin olisi puhelin myynnissä/vaihdettavissa, lisättäköön se että hinta sisältää postikulut.
 
Top Bottom