• - Puhelintorille voi tehdä ilmoituksen kun on kulunut 7 vrk foorumille rekisteröitymisestä

  - Ilmoita otsikossa onko kyseessä myynti-, osto- vai vaihtoilmoitus valitsemalla sopiva etuliite (Myydään, Ostetaan tai Vaihdetaan)

  - Ilmoita selkeästi tuotteen sijaintipaikkakunta sekä haluamasi hintapyyntö. Myynti-ilmoituksissa hintapyyntö pakollinen, vaihtoilmoituksissa suotavaa, jotta osataan tarjota sopivaa välirahaa. Jos vaihtoilmoituksessa on myös myynti mahdollinen, hintapyyntö on pakollinen

  - Mikäli huomaat että ilmoituksesta jäi jokin tärkeä tieto puuttumaan, niin muokkaa ilmoitustasi. Ilmoitusten päivittäiset nostot tulkitaan spammaamiseksi. Nosto on sallittua viikon kuluttua viimeisestä ilmoittajan postauksesta. Kyselyihin ja tarjouksiin saa vastata.

  - Jos puhelin on myyty, ostettu tai vaihdettu, päivitä viestiketjun etuliite [Myyty/ Ostettu/Vaihdettu]. Älä lisää MYYTY-huomautusta uutena viestinä, koska se nostaa ilmoituksen turhaan. Otsikkoa ja lomaketta pääsee muokkaaamaan valitsemalla aloitusviestin yläpalkista "Viestiketjun muokkaus". Ostajat: Älkää laittako viestiketjuun "Ostettu" viestejä. Tämä myös nostaa turhaan ketjua ylöspäin.

  - Kun tavara on myyty tai ostettu, älä poista viestin sisältöä. Myydyt/ostetut-viestit kertovat mm. hintatasosta ja auttavat siten muita hinnoittelussa. Älä poista otsikkoa ainakaan kokonaan, jotta siitä kävisi ilmi, mitä on myyty. Omat yhteystiedot halutessaan saa poistaa.

  - Uusien puhelimien ja älykellojen myynti on kiellettyä (kun pakkaus on avattu, puhelin ei ole uusi). Myös uusien puhelimien osto- ja vaihtoilmoitukset ovat kiellettyjä. Uusien puhelintarvikkeiden myynti on sallittua. Puhelintori on tarkoitettu kuluttajille, yritysten ilmoitukset poistetaan.

  - Suoranainen huutokauppa foorumilla on kielletty. Hintapyynnöstä voi aina tinkiä ja tarjouksia saa laittaa. Huutokauppaperiaatteella olevat ilmoitukset poistetaan.

  - Huuto.netissä myytävänä olevien tuotteiden samanaikainen myynti Puhelintorilla on kielletty.

  - Piraattituotteiden myynti- ja ostoilmoitukset ovat kiellettyjä.

  - Älä laita ilmoituksiin viestiä jossa ilmoitat lähettäneesi yksityisviestin tai sähköpostiviestin tai tekstiviestin. Foorumi kyllä ilmoittaa yksityisviestin saajalle sellaisen saapuessa.

  - Mikäli ilmoituksen viimeisimmästä viestistä on kulunut yli 30 päivää, niin älä laita viestiketjuun viestiä, vaan ota yhteyttä ilmoituksen perustajaan yksityisviestillä.

  - Ylläpito / moderaattorit eivät ota vastuuta puhelintorin sääntöjen rikkomisista aiheutuneiden kaupankäyntien keskeytyksistä.

  - Puhelintorin sääntöjen rikkomisesta voi seurata kirjoituskielto puhelintorille.

M/v: Htc hero *** MYYTY***

AMS

Palaute - 100%
1   0   0
Liittynyt
5.8.2004
Viestit
138
Reaktiopisteet
0
M/V: HTC HERO

Takuu: n. 22kk
Kuitti: On
Sim-lukittu: Ei
Kunto: Kuin uusi
Vaihto: Iphone, N900, tai vastaavat

Luuri ostettu verkkokauppa.comista 9.10. Takuuta siis vielä n.22kk. Kunto erittäin hyvä. Näyttöön tullut yksi erittäin pieni naarmu, mitä ei huomaa normaalissa käytössä lainkaan. Näytön suojakalvot tilattu, mutta eivät saapuneet vielä. Tulevat kylkiäisinä jos saapuvat ajoissa perille (tilattu n. 3 viikkoa sitten jenkeistä...). Luurin mukana tulee kaikki mitä ostopaketin mukana tuli, mukaanlukien laatikko.

--> Suojakalvo tuli ja asennettu.

Hintapyyntö: 380
Sijainti: Turku
Toimitustavat: Nouto/posti/MH

Myyjän nimi:
Myyjän sähköposti:
Myyjän puhelinnumero:
 

Liitteet

 • P1010018.jpg
  P1010018.jpg
  288.3 KB · Katsottu: 22
 • P1010015.jpg
  P1010015.jpg
  267.9 KB · Katsottu: 20
 • P1010020.jpg
  P1010020.jpg
  291.7 KB · Katsottu: 47
 • P1010017.jpg
  P1010017.jpg
  303.7 KB · Katsottu: 18
 • P1010010.jpg
  P1010010.jpg
  283.5 KB · Katsottu: 23
Top Bottom