• - Puhelintorille voi tehdä ilmoituksen kun on kulunut 7 vrk foorumille rekisteröitymisestä

  - Ilmoita otsikossa onko kyseessä myynti-, osto- vai vaihtoilmoitus valitsemalla sopiva etuliite (Myydään, Ostetaan tai Vaihdetaan)

  - Ilmoita selkeästi tuotteen sijaintipaikkakunta sekä haluamasi hintapyyntö. Myynti-ilmoituksissa hintapyyntö pakollinen, vaihtoilmoituksissa suotavaa, jotta osataan tarjota sopivaa välirahaa. Jos vaihtoilmoituksessa on myös myynti mahdollinen, hintapyyntö on pakollinen

  - Mikäli huomaat että ilmoituksesta jäi jokin tärkeä tieto puuttumaan, niin muokkaa ilmoitustasi. Ilmoitusten päivittäiset nostot tulkitaan spammaamiseksi. Nosto on sallittua viikon kuluttua viimeisestä ilmoittajan postauksesta. Kyselyihin ja tarjouksiin saa vastata.

  - Jos puhelin on myyty, ostettu tai vaihdettu, päivitä viestiketjun etuliite [Myyty/ Ostettu/Vaihdettu]. Älä lisää MYYTY-huomautusta uutena viestinä, koska se nostaa ilmoituksen turhaan. Otsikkoa ja lomaketta pääsee muokkaaamaan valitsemalla aloitusviestin yläpalkista "Viestiketjun muokkaus". Ostajat: Älkää laittako viestiketjuun "Ostettu" viestejä. Tämä myös nostaa turhaan ketjua ylöspäin.

  - Kun tavara on myyty tai ostettu, älä poista viestin sisältöä. Myydyt/ostetut-viestit kertovat mm. hintatasosta ja auttavat siten muita hinnoittelussa. Älä poista otsikkoa ainakaan kokonaan, jotta siitä kävisi ilmi, mitä on myyty. Omat yhteystiedot halutessaan saa poistaa.

  - Uusien puhelimien ja älykellojen myynti on kiellettyä (kun pakkaus on avattu, puhelin ei ole uusi). Myös uusien puhelimien osto- ja vaihtoilmoitukset ovat kiellettyjä. Uusien puhelintarvikkeiden myynti on sallittua. Puhelintori on tarkoitettu kuluttajille, yritysten ilmoitukset poistetaan.

  - Suoranainen huutokauppa foorumilla on kielletty. Hintapyynnöstä voi aina tinkiä ja tarjouksia saa laittaa. Huutokauppaperiaatteella olevat ilmoitukset poistetaan.

  - Huuto.netissä myytävänä olevien tuotteiden samanaikainen myynti Puhelintorilla on kielletty.

  - Piraattituotteiden myynti- ja ostoilmoitukset ovat kiellettyjä.

  - Älä laita ilmoituksiin viestiä jossa ilmoitat lähettäneesi yksityisviestin tai sähköpostiviestin tai tekstiviestin. Foorumi kyllä ilmoittaa yksityisviestin saajalle sellaisen saapuessa.

  - Mikäli ilmoituksen viimeisimmästä viestistä on kulunut yli 30 päivää, niin älä laita viestiketjuun viestiä, vaan ota yhteyttä ilmoituksen perustajaan yksityisviestillä.

  - Ylläpito / moderaattorit eivät ota vastuuta puhelintorin sääntöjen rikkomisista aiheutuneiden kaupankäyntien keskeytyksistä.

  - Puhelintorin sääntöjen rikkomisesta voi seurata kirjoituskielto puhelintorille.

M/V: HTC G1 (vaihto N95+rahaa) Helsinki **MYYTY**

xXWWXx

Tunnettu jäsen
Palaute - 100%
16   0   0
Liittynyt
24.3.2004
Viestit
616
Reaktiopisteet
1
***MYYTY***

M/V: HTC G1 (vaihto N95+rahaa) Helsinki

Takuu: Ei
Kuitti: Ei
Sim-lukittu: On, mutta rootattu eli EI
Kunto: Hyvä
Vaihto: N95 + rahaa, muutakin voi ehdottaa

Sisältää alkuperäisen paketin, 8gb muistikortin, laturin, usb-johdon, telakan (voi ladata toista akkua samalla kun puhelinta), toisen akun (upouusi, kiinasta tilattu), tehoakun takakuorella, usb->3.5mm muuntimen, kuulokkeet, sekä kaksi korkkaamatonta näytön suojakalvoa.

Puhelin hyvässä kunnossa lukuunottamatta kahta miinusta: 1. näytössä 3 (tai oikeastaan 2,5) "kuollutta" pikseliä, eli näkyvät vihreänä tummaa taustaa vasten, muuten eivät näy ja eivät tosiaankaan hyppää silmille (kuvaa en näistä saanut otettua) 2. Takakuoren kamera-aukon vieressä oleva muovipala on haljennut, tämähän ei ole kuin ulkonäköhaitta.

Akkukesto on myös mitä on, tosin taitaa olla mallin ominaisuus, alkuperäisakulla pärjää päivän kevyessä käytössä (itse selailen nettiä bussimatkat töihin sekä jonkin verran töissä - yöksi sitten lataukseen), tehoakulla pitäisi mennä parikin päivää

Kuvat:
http://img263.imageshack.us/g/rompetta.jpg/

Hintapyyntö: 240
Sijainti:
Toimitustavat: Vaihto mielellään kasvotusten niin saa tarkastella tuotteiden kunnon, onnistuu toki luotettavien kauppiaiden kanssa myös postitse

Myyjän nimi:
Myyjän sähköposti:
Myyjän puhelinnumero:

***MYYTY***
 

tonyyq

Tunnettu jäsen
Palaute - 100%
1   0   0
Liittynyt
30.9.2004
Viestit
1915
Reaktiopisteet
0
Puhelinmalli
Iphone
Alkupäästä löytyy ilmoitus N95:sesta, mimmoista välirahaa olet ajatellut?
 
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
1.9.2004
Viestit
207
Reaktiopisteet
0
Puhelinmalli
Desire Z / Elisa
N95 BlackRed

Moro,

Löytyis tollanen punamusta N95 (Kuoret ja näyttö vaihdettu, orggis Nokia kamaa)
Minkälaista vaihtorahaa olit meinannut?

Face2Face onnistuu kyllä näyt asuvan "naapurustossa"...
 

Pikkuhannu

Tunnettu jäsen
Palaute - 100%
11   0   0
Liittynyt
13.6.2007
Viestit
1360
Reaktiopisteet
40
Puhelinmalli
Nokia Lumia 830
Vaihtoa E90? Takuuta ei enää ole, mutta täysin muuten toimiva ja siistikuntoinen...
 
Top Bottom