• - Puhelintorille voi tehdä ilmoituksen kun on kulunut 7 vrk foorumille rekisteröitymisestä

  - Ilmoita otsikossa onko kyseessä myynti-, osto- vai vaihtoilmoitus valitsemalla sopiva etuliite (Myydään, Ostetaan tai Vaihdetaan)

  - Ilmoita selkeästi tuotteen sijaintipaikkakunta sekä haluamasi hintapyyntö. Myynti-ilmoituksissa hintapyyntö pakollinen, vaihtoilmoituksissa suotavaa, jotta osataan tarjota sopivaa välirahaa. Jos vaihtoilmoituksessa on myös myynti mahdollinen, hintapyyntö on pakollinen

  - Mikäli huomaat että ilmoituksesta jäi jokin tärkeä tieto puuttumaan, niin muokkaa ilmoitustasi. Ilmoitusten päivittäiset nostot tulkitaan spammaamiseksi. Nosto on sallittua viikon kuluttua viimeisestä ilmoittajan postauksesta. Kyselyihin ja tarjouksiin saa vastata.

  - Jos puhelin on myyty, ostettu tai vaihdettu, päivitä viestiketjun etuliite [Myyty/ Ostettu/Vaihdettu]. Älä lisää MYYTY-huomautusta uutena viestinä, koska se nostaa ilmoituksen turhaan. Otsikkoa ja lomaketta pääsee muokkaaamaan valitsemalla aloitusviestin yläpalkista "Viestiketjun muokkaus". Ostajat: Älkää laittako viestiketjuun "Ostettu" viestejä. Tämä myös nostaa turhaan ketjua ylöspäin.

  - Kun tavara on myyty tai ostettu, älä poista viestin sisältöä. Myydyt/ostetut-viestit kertovat mm. hintatasosta ja auttavat siten muita hinnoittelussa. Älä poista otsikkoa ainakaan kokonaan, jotta siitä kävisi ilmi, mitä on myyty. Omat yhteystiedot halutessaan saa poistaa.

  - Uusien puhelimien ja älykellojen myynti on kiellettyä (kun pakkaus on avattu, puhelin ei ole uusi). Myös uusien puhelimien osto- ja vaihtoilmoitukset ovat kiellettyjä. Uusien puhelintarvikkeiden myynti on sallittua. Puhelintori on tarkoitettu kuluttajille, yritysten ilmoitukset poistetaan.

  - Suoranainen huutokauppa foorumilla on kielletty. Hintapyynnöstä voi aina tinkiä ja tarjouksia saa laittaa. Huutokauppaperiaatteella olevat ilmoitukset poistetaan.

  - Huuto.netissä myytävänä olevien tuotteiden samanaikainen myynti Puhelintorilla on kielletty.

  - Piraattituotteiden myynti- ja ostoilmoitukset ovat kiellettyjä.

  - Älä laita ilmoituksiin viestiä jossa ilmoitat lähettäneesi yksityisviestin tai sähköpostiviestin tai tekstiviestin. Foorumi kyllä ilmoittaa yksityisviestin saajalle sellaisen saapuessa.

  - Mikäli ilmoituksen viimeisimmästä viestistä on kulunut yli 30 päivää, niin älä laita viestiketjuun viestiä, vaan ota yhteyttä ilmoituksen perustajaan yksityisviestillä.

  - Ylläpito / moderaattorit eivät ota vastuuta puhelintorin sääntöjen rikkomisista aiheutuneiden kaupankäyntien keskeytyksistä.

  - Puhelintorin sääntöjen rikkomisesta voi seurata kirjoituskielto puhelintorille.

M/V: HP Mininote 2133 miniläppäri *MYYTY*

Nupogodi

Tunnettu jäsen
Palaute - 100%
60   0   0
Liittynyt
1.1.2009
Viestit
2179
Reaktiopisteet
65
Puhelinmalli
Lumia 520 & 1020
Myydään pois kun ei ole itselle tälle käyttöä, heräte ostoksena 2vk sitten hankittu Elisan esittely läppäri.

Takuuta 11.4.2011 saakka ja mukaan tulee alkuperäinen myyntipakkaus kaikkine tykötarpeineen.
-Prosessori 1,6gigaa
-Keskusmuistia 1giga
-Kiintolevy 120gb
-Bluetooth
-WLAN
-Sisään rakennettu web-kamera

Juuri asennettu uudemmat ja toimivammat ajurit, kone toimii todella vakaasti!

8,9WXGA näyttö ja selkeät näppäimistöt.
Painoa laitteella 1,27kg, akun kesto aktiivi käytöllä n1.½tuntia, kuusi kennoisella akulla mentäisiin jo paljon kauemmin.

Käyttöjärjestelmänä xp sp3:lla varustettuna.

Tuoteulkopuolisesti aivan uudenveroisessa kunnossa, kenties järkevää asentaa windows uudelleen koska koneessa ollut useampia mokkuloita kiinni sekä myös viruksentorjunta ohjelmistoja joista aina jää jotain roippeita mitkä voi hidastaa konetta.

Hp:199€+pk:t, lähetän tuotteen särkyvänä joten postikulut hiukan normaalia suuremmat. Noutaakkin saa Kajaanista/toimitus lähialueille sopivaa korvausta vastaan.

Tällä hetkellä ohjelmistosta löytyy viruksen torjuntana AVG 9,0, Nokia ovi suite.

Tarjoukset ja tiedustelut nupogodi.fi@gmail.com/yv.

hp_mini-note_2133.jpg


hp-mini-note-2133-468b.jpg


Vaihtokin sopii lähinnä puhelimeen mut muutakin voi ehdottaa...
Esim.USB-tikullinen autosoitin olis aika pätevä saada tohon kuljetusvälineeseen...
 
Top Bottom