M/V: blackberry bold

Keskustelu osiossa 'Myydään puhelimia', aloittaja Juzzikk, 14/7/09.

 1. Juzzikk

  0   0   0

  Liittynyt:
  8/8/07
  Viestit:
  11
  Tykkäykset:
  0
  M/V: blackberry bold MYYTY

  Takuu: on
  Sim-lukittu: ei
  Kunto: hyvä
  Vaihto: nokia n97
  Osta tästä itsellesi harvinainen BlackBerry Bold. Olen ensimmäinen omistaja. Puhelin on hieman kulunut. Kuluneet osat voin vaihtaa uusiin, mutta silloin puhelimesta menee takuu. :( Kuluma on kuitenkin erittäin pientä eikã se minua ole haitannut. Vaihto nokia n97(valkoiseen) puhelimeen + mahdolliseen välirahaan suuntaan tai toiseen. Datayhteydet muuten toimivat suomessa! Mukaan 1gb muistikortti, laturi, alkuperäinen pakkaus, kuulokkeet hands freellä. Ääkköset toimivat vähän samalla tyylillä kuin iPhonessa. Puhelimeen on mahdollista laittaa jopa 16gb muistikortti. Puhelimesta löytyy 3,5mm kuulokeliitäntä
  Kuva

  Siirretty huuto.nettiin

  Sijainti: Vaasa
  Toimitustavat:

  Myyjän nimi: Jussi
  Myyjän sähköposti:
  Myyjän puhelinnumero:
   
 2. Juzzikk

  0   0   0

  Liittynyt:
  8/8/07
  Viestit:
  11
  Tykkäykset:
  0
  Nosto
   
 3. eralumi Bannattu tunnus

  0   0   0

  Liittynyt:
  3/1/05
  Viestit:
  4956
  Tykkäykset:
  30
  Mites tuo takuu toimii? Joutuuko takuuasioissa puhelimen lähettämään itse jonnekin ulkomaille vai onko suomessa jokin taho joka hoitaa nuo takuuasiat? Kuinka vanha puhelin on, eli kauanko takuuta vielä jäljellä? Mistä puhelin on ostettu?
   
 4. Juzzikk

  0   0   0

  Liittynyt:
  8/8/07
  Viestit:
  11
  Tykkäykset:
  0
  Puhelin on ostettu helmikuussa joten takuuta on jäljellä n. 18kk. En oikein tiedä miten tuo takuuhomma toimii, mutta puhelin on ostettu Saksasta ja koska kyseessähän on EU maa niin takuu toimii ymmärtääkseni. Tästä linkistä löytyy asiaa takuukorjauksesta http://kuningaskuluttaja.yle.fi/node/1792 Verkkokauppa.com joka tuo Blackberryä Suomeen lupaa 12kk takuun eli jos aikoo korjauttaa Suomessa niin takuu on ilmeisesti silloin vain 12kk. Tämä yksilö on kuitenkin hyvässä kunnossa eikä sitä ole tarvinnut käynnistellä uudestaan ja on muutenkin ollut varsin luotettava peli :) Hieno kehonkuljetusväline sinulla muuten :) Nappasin hinnasta 50€ pois :)

  Jussi
   
 5. Juzzikk

  0   0   0

  Liittynyt:
  8/8/07
  Viestit:
  11
  Tykkäykset:
  0
  Nosto. Uusi hinta 350€ / tarjous

  Jussi
   
 6. Juzzikk

  0   0   0

  Liittynyt:
  8/8/07
  Viestit:
  11
  Tykkäykset:
  0
  Eikö keneltäkään löydy käyttöä hyälle qwertz puhelimelle. Nyt pitäisi puhelin saada melko pikaisesti myytäjoten puodetaan hinta 340€ tai jos olet todella kiinnostunut puhelista voit myös tarjota. Vaihdossa voisin ottaa myös iphonen.

  Jussi
   

Jaa tämä viestiketju