Myydään M/V: Asus VivoTab Smart 64GB Windows tablet

Keskustelu osiossa 'Myydään ja ostetaan tabletteja ja tietokoneita', aloittaja Miika_R, 13/7/15.

 1. Miika_R

  0   0   0

  Liittynyt:
  13/7/15
  Viestit:
  1
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  Lumia
  Takuu:
  Oma umpeutunut, Verkkokauppa.com 36kk takuu voimassa
  Kuitti:
  Löytyy
  Väri:
  Musta
  Kunto:
  Kiitettävä/Erinomainen
  Vaihto:
  Surface 2 Touch/Type Coverilla
  Hintapyyntö:
  300€
  Sijainti:
  Tampere
  Toimitustavat:
  Nouto
  Myyjän (/ostajan) nimi?:
  Miika Rajakallio
  Myynnissä 16.3.2013 Verkkokauppa.comista ostettu Asus VivoTab Smart Windows-tabletti. Kyseisessä laitteessa pyörii siis aito täysiverinen Windows 8.1, joten työpöytäohjelmien asennus onnistuu tietokoneesta tuttuun tapaan. Laiteen oma 24kk takuu on umpeutunut, mutta Verkkokauppa.comin 36kk takuu on voimassa vielä ensi vuoden maaliskuuhun asti. Laitteen mukana tulee alkuperäinen pakkaus, ostokuitti sekä alkuperäinen laturi johtoineen. Näiden lisäksi mukaan saa vielä softcase pussin sekä FlipCover-tyyppisen suojakotelon, jonka avulla laitteen saa pysty- tai vaaka-asentoon. Mukaan saa myös Samsungin 2A-laturin, joka toimii huomattavasti alkuperäistä paremmin.

  Kuten kuvista näkyy, laite on erittäin hyvässä kunnossa. Näytössä ei ole yhtäkään naarmua ja laitteen takaosa on lähes uudenveroinen suojakuoren käytöstä johtuen. Laite toimii kaiken kaikkiaan niin kuin pitääkin, micro-USB portin kautta saa adapterilla esim tulostimen toimimaan ja micro-HDMI liitännän kautta elokuvat saa helposti näkymään television ruudulle.

  Tästä edullisesti erittäin hyvässä kunnossa oleva Windows tablet uuteen kotiin! Itselläni ei ole tälle enää käyttöä ja viimeisen vuoden laite on ollut hyvin vähällä käytöllä. Akku toimii edelleen moitteettomasti ja antaa laitteelle helposti koko työpäivän mittaisen akunkeston.

  Tekniset tiedot valmistajan sivuilta: Tablets | ASUS VivoTab Smart | ASUS Global

  Voin vaihtaa laitteen myös hyväkuntoiseen Surface 2 tablettiin Touch/Type Coverilla varustettuna. Myös FullHD videotykkiä voi tarjota.

  Yhteydenotot mieluiten yksityisviestillä.

  2_Edestä.jpg 3_Näyttö.jpg 5_Kaikki.jpg 4_Takaa.jpg 1_Edestä.jpg
   
Tagit:

Jaa tämä viestiketju