• - Puhelintorille voi tehdä ilmoituksen kun on kulunut 7 vrk foorumille rekisteröitymisestä

  - Ilmoita otsikossa onko kyseessä myynti-, osto- vai vaihtoilmoitus valitsemalla sopiva etuliite (Myydään, Ostetaan tai Vaihdetaan)

  - Ilmoita selkeästi tuotteen sijaintipaikkakunta sekä haluamasi hintapyyntö. Myynti-ilmoituksissa hintapyyntö pakollinen, vaihtoilmoituksissa suotavaa, jotta osataan tarjota sopivaa välirahaa. Jos vaihtoilmoituksessa on myös myynti mahdollinen, hintapyyntö on pakollinen

  - Mikäli huomaat että ilmoituksesta jäi jokin tärkeä tieto puuttumaan, niin muokkaa ilmoitustasi. Ilmoitusten päivittäiset nostot tulkitaan spammaamiseksi. Nosto on sallittua viikon kuluttua viimeisestä ilmoittajan postauksesta. Kyselyihin ja tarjouksiin saa vastata.

  - Jos puhelin on myyty, ostettu tai vaihdettu, päivitä viestiketjun etuliite [Myyty/ Ostettu/Vaihdettu]. Älä lisää MYYTY-huomautusta uutena viestinä, koska se nostaa ilmoituksen turhaan. Otsikkoa ja lomaketta pääsee muokkaaamaan valitsemalla aloitusviestin yläpalkista "Viestiketjun muokkaus". Ostajat: Älkää laittako viestiketjuun "Ostettu" viestejä. Tämä myös nostaa turhaan ketjua ylöspäin.

  - Kun tavara on myyty tai ostettu, älä poista viestin sisältöä. Myydyt/ostetut-viestit kertovat mm. hintatasosta ja auttavat siten muita hinnoittelussa. Älä poista otsikkoa ainakaan kokonaan, jotta siitä kävisi ilmi, mitä on myyty. Omat yhteystiedot halutessaan saa poistaa.

  - Uusien puhelimien ja älykellojen myynti on kiellettyä (kun pakkaus on avattu, puhelin ei ole uusi). Myös uusien puhelimien osto- ja vaihtoilmoitukset ovat kiellettyjä. Uusien puhelintarvikkeiden myynti on sallittua. Puhelintori on tarkoitettu kuluttajille, yritysten ilmoitukset poistetaan.

  - Suoranainen huutokauppa foorumilla on kielletty. Hintapyynnöstä voi aina tinkiä ja tarjouksia saa laittaa. Huutokauppaperiaatteella olevat ilmoitukset poistetaan.

  - Huuto.netissä myytävänä olevien tuotteiden samanaikainen myynti Puhelintorilla on kielletty.

  - Piraattituotteiden myynti- ja ostoilmoitukset ovat kiellettyjä.

  - Älä laita ilmoituksiin viestiä jossa ilmoitat lähettäneesi yksityisviestin tai sähköpostiviestin tai tekstiviestin. Foorumi kyllä ilmoittaa yksityisviestin saajalle sellaisen saapuessa.

  - Mikäli ilmoituksen viimeisimmästä viestistä on kulunut yli 30 päivää, niin älä laita viestiketjuun viestiä, vaan ota yhteyttä ilmoituksen perustajaan yksityisviestillä.

  - Ylläpito / moderaattorit eivät ota vastuuta puhelintorin sääntöjen rikkomisista aiheutuneiden kaupankäyntien keskeytyksistä.

  - Puhelintorin sääntöjen rikkomisesta voi seurata kirjoituskielto puhelintorille.

M/V: Asus EEE PC 901 -miniläppäri (kosketusnäyttö, 2Gb, 16Gb SDHC)

jusutus

Supermoderaattori, Vuoden foorumilainen 2011
Supermoderaattori
Palaute - 100%
88   0   0
Liittynyt
5.10.2008
Viestit
9371
Reaktiopisteet
4147
Puhelinmalli
Note 10+
Otsikonmukainen musta miniläpyskä tarpeettomana.

Speksit:

 • 8,9" näyttö 1024 x 600 resolla + kosketuspaneeli
 • Atom N270 1,6GHz
 • 2Gb RAM
 • 12GB kovotilaa + 16Gb SDHC Class 6
 • WLAN (b, g, n)
 • Bluetooth
 • Webcam
 • Multitouch-tasohiiri
Kunnoltaan käytännössä virheetön, käytetty todella vähän. Ostettu Briteistä joten näppiksessä ei ääkkösiä painettuna. Mukana tuleva verkkolaturi suomalaisella pistokkeella.

Koneeseen vaihdettu Corsairin 2Gb DDR2 SO-DIMM 667MHz RAM-kampa elinikäisellä takuulla, kuitti mukana (40€). Mukaan myös alkuperäinen 1Gb kampa.

Asennettuna myös resistiivinen kosketuspaneeli joka poistettavissa ilman juotos- tms. toimenpiteitä. Asennus ei näy ulospäin, eikä konetta ole naarmutettu asentaessa. Ainoa kauneusvirhe on pieni pölyhiukkanen tms. joka jäänyt kosketuspaneelin ja LCD-elementin väliin. :D On sieltä helposti poistettavissakin jos häiritsee. Kosketuspaneeli käytössä ihan näppärä, mm. Firefoxissa sivuja voi scrollata pyyhkäisemällä. :) Paneelin kontrolleripalikassa (muistaakseni) kolme USB-liitäntää eli niihin voi laittaa vaikka muistitikun, GPS-palikan, lämpötila-anturin jne. jos modailla haluaa. Mukaan lisähintaan pieni lämpötila-anturi sekä 16Gb muistitikku. Ulkoisista USB-liitännöistä kaikki vapaana!

Myydään ilman käyttistä. Alunperin ollut XP:llä, lisenssitarra mukana.

Mukana edellä mainittujen varusteitten lisäksi 16Gb SDHC Class 6 -kortti (ovh. 35€), jolla saa mukavasti lisää tallennustilaa, sekä alkuperäinen musta suojapussi.

Tästä uudenveroinen kone mukavin varustein! Niinjuu, hiiren vierestä ne rumat alkuperäiset Intel- jne. tarrat poistettu kliinimmän ulkonäön saamiseksi.

Kuvagalleriaan pääset klikkaamalla alla olevaa kuvaa:Hinta 249€ + pk:t, löytyy Turusta. Vaihdossa kiinnostaisi Asus T91(MT) tai mahdollisesti jokin matkapuhelin.

Privaa, jusutus1@gmail.com tai 040 777 3053/Jussi
 
Top Bottom