M: Toshiba Portege G900 MYYTY!

Keskustelu osiossa 'Myydään puhelimia', aloittaja kumikaksonen, 20/11/08.

 1. kumikaksonen Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  24/7/06
  Viestit:
  150
  Tykkäykset:
  1
  Uudemman, kalliimman ja paremman kaipuussa pitää etsiskellä Toshiballe uutta omistajaa asiaa ymmärtävästä kodista. Käyttöjärjestelmänä tällä hetkellä todella sujuvasti ja vakaasti toimiva epävirallinen WM6.1, joskin palautus alkuperäiseenkin muottiin on mahdollista. Kyseiseen käyttöjärjestelmään on upotettuna kosketusnäytön käyttöä helpottava Manila2D- liitännäinen, jonka toimintaa lähemmin esittelee joku videollaan tuossa. Näyttöhän tässä on SE Xperian tapaan hulppea kolmituumainen WVGA (800x480), jonka näkymiä käytännössä voi tarkastella vaikka tuosta ja tuosta.

  Puhelinta on pidetty kuin kukkaa kämmenellä, eikä se ulkoisesti juuri uudelle häpeä. Toki tämä ei uusi ole vaan kutakuinkin vuoden vanha ja palvellut jokapäiväisessä käytössä, mutta toisaalta ei ole uuden hintainenkaan. Kansainvälistä takuuta jäljellä siis vielä vajaa vuosi muistini mukaan, joihin palveluihin ei itsellä ole ollut tarvetta turvautua, sillä luuri on pelannut tähän päivään mennessä täysin moitteitta. Tältä näyttää puhelin edestä, tältä takaa ja tässä vielä kuva näppäimistön ollessa auki.

  Mukaan tulee kaikki mitä uutenakin aina nahkaisesta vaakavyökotelosta käyttämättömiin verkkolaturiin ja hf-kuulokkeisiin, alkuperäisessä paketissa tietenkin. Lisäksi gigainen muistikortti, 3,5mm:n kuulokeplugi yms. mitä asiaan liittyvää laatikoista nyt löytyykään. Puhelimen tarkempia speksejä voi katsella vaikka tuolta.

  Ongelmatilanteissa ja uusien käyttöjärjestelmäversioiden perässä kannattaa suunnata tuonne, jossa kansainvälinen asiantuntijakööri päivystää kohtuullisen aktiivisesti. Myös xda-developersin sivuilta ja foorumilta löytyy apuja aiheeseen kuin aiheeseen, mitä nyt Windows Mobilen kohdalla voi vain eteen tulla.

  Tästä siis edullisesti loistovehje, jonka kanssa tutustua tarkemmin WM-maailmaan, ellei se ole jo muuten tuttu. Kuitit yms todistukset löytyy, eikä kyseessä ole kytkypuhelin. Vaihdossa huolin vain paremman WM-puhelimen, mikä käytännössä tarkoittaa HTC touch pro, HTC touch HD tai SE xperia X1 –tason laitetta. Tai no, saahan sitä yrittää muutakin mielenkiintoista tarjota, eihän sitä tiedä miten innostuu.

  Hintapyyntö olkoot 250€ postikuluineen, mutta myös kasvotusten kaupat onnistuu Oulunseudulla. Yhteydenotot mieluiten yyveellä tai sähköpostitse m_sukanen(a)hotmail.com. Numerosta 044-3677052 tavoittaa myös ja tuolta voi tarkistaa huuto.net palautteeni, mikäli kiinnostaa.
   
 2. kumikaksonen Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  24/7/06
  Viestit:
  150
  Tykkäykset:
  1
  Nostetaanpa ylös. Saa myös tarjota sopivampaa summaa, jos pyynti ei miellytä.
   
 3. twiztidclown

  0   0   0

  Liittynyt:
  1/8/06
  Viestit:
  20
  Tykkäykset:
  0
  130e tuosta voisi pulittaa, mutta taitaa olla rajusti alle sun pyynnin.

  Vaihtolaitteita voisi olla xbox1(modattu) ja psone.

  Jospa innostut ;)
   
 4. kumikaksonen Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  24/7/06
  Viestit:
  150
  Tykkäykset:
  1
  Jo joo, en viitsi sentään ihan ilman luopua. Kiitos kuitenkin tarjouksesta.
   
 5. orgu

  0   0   0

  Liittynyt:
  20/4/08
  Viestit:
  25
  Tykkäykset:
  0
  Olis kyllä tollanen HTC Touch Dual, mutta siihen haluisin satkun väliä :/
  Totahan sun listallas ei näköjää ollukkaa mutta saahan sitä kai tarjota...
   
 6. kumikaksonen Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  24/7/06
  Viestit:
  150
  Tykkäykset:
  1
  Puhelinten ja PDA-laitteiden arvostus on toki aika yksilöllistä, enkä toki halua vittuilemaan ryhtyä, mutta ihan oikeasti en löytänyt koon lisäksi yhtään muuta parempaa ominaisuutta tarjoamastasi kapulasta. Ja pieni kokokin kostautuu sitten pienenä ja huonona näyttönä. Mielipidekysymyksiä ehkä, mutta ei kiitos vaihtoa, ei edes päittäin. Yhtään aliarvioimatta puhelintasi, joka varmasti on tarkoitukseensa ihan asiallinen vempele.
   
 7. kumikaksonen Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  24/7/06
  Viestit:
  150
  Tykkäykset:
  1
  Nostellaanpa ylös, josko tämä jollekin kelpais. Windowsia taas päivitelty ensimmäisestä postista tuoreempaan versioon, mutta siihenhän asentuu mikä vain sovitaan. Kaupanpäälle vielä Leadtekin bluetooth GPS vastaanotin, josta en kyllä maksanut ihan noin paljoa, mitä ilmoituksessa sanotaan. Mikä lie koodi tuossa hinnan kohdalla. :)

  Tarjotakin saa...
   
 8. kumikaksonen Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  24/7/06
  Viestit:
  150
  Tykkäykset:
  1
  Upitaan kerran.

  200 tarjottu, mutta ihan vielä en raskinut lyödä kättä päälle. Joku ikkunaan kiinnitettävä halpis autotelinekin löytyi tuolta mukaan ja matkaan, mikäli sellaisen haluaa kaupan päälle. Nykyvehkeistä mikään ei passaa kyseiseen telineeseen joten roskapönttöönhän tuo muuten menis.
   

Jaa tämä viestiketju