• - Puhelintorille voi tehdä ilmoituksen kun on kulunut 7 vrk foorumille rekisteröitymisestä

  - Ilmoita otsikossa onko kyseessä myynti-, osto- vai vaihtoilmoitus valitsemalla sopiva etuliite (Myydään, Ostetaan tai Vaihdetaan)

  - Ilmoita selkeästi tuotteen sijaintipaikkakunta sekä haluamasi hintapyyntö. Myynti-ilmoituksissa hintapyyntö pakollinen, vaihtoilmoituksissa suotavaa, jotta osataan tarjota sopivaa välirahaa. Jos vaihtoilmoituksessa on myös myynti mahdollinen, hintapyyntö on pakollinen

  - Mikäli huomaat että ilmoituksesta jäi jokin tärkeä tieto puuttumaan, niin muokkaa ilmoitustasi. Ilmoitusten päivittäiset nostot tulkitaan spammaamiseksi. Nosto on sallittua viikon kuluttua viimeisestä ilmoittajan postauksesta. Kyselyihin ja tarjouksiin saa vastata.

  - Jos puhelin on myyty, ostettu tai vaihdettu, päivitä viestiketjun etuliite [Myyty/ Ostettu/Vaihdettu]. Älä lisää MYYTY-huomautusta uutena viestinä, koska se nostaa ilmoituksen turhaan. Otsikkoa ja lomaketta pääsee muokkaaamaan valitsemalla aloitusviestin yläpalkista "Viestiketjun muokkaus". Ostajat: Älkää laittako viestiketjuun "Ostettu" viestejä. Tämä myös nostaa turhaan ketjua ylöspäin.

  - Kun tavara on myyty tai ostettu, älä poista viestin sisältöä. Myydyt/ostetut-viestit kertovat mm. hintatasosta ja auttavat siten muita hinnoittelussa. Älä poista otsikkoa ainakaan kokonaan, jotta siitä kävisi ilmi, mitä on myyty. Omat yhteystiedot halutessaan saa poistaa.

  - Uusien puhelimien ja älykellojen myynti on kiellettyä (kun pakkaus on avattu, puhelin ei ole uusi). Myös uusien puhelimien osto- ja vaihtoilmoitukset ovat kiellettyjä. Uusien puhelintarvikkeiden myynti on sallittua. Puhelintori on tarkoitettu kuluttajille, yritysten ilmoitukset poistetaan.

  - Suoranainen huutokauppa foorumilla on kielletty. Hintapyynnöstä voi aina tinkiä ja tarjouksia saa laittaa. Huutokauppaperiaatteella olevat ilmoitukset poistetaan.

  - Huuto.netissä myytävänä olevien tuotteiden samanaikainen myynti Puhelintorilla on kielletty.

  - Piraattituotteiden myynti- ja ostoilmoitukset ovat kiellettyjä.

  - Älä laita ilmoituksiin viestiä jossa ilmoitat lähettäneesi yksityisviestin tai sähköpostiviestin tai tekstiviestin. Foorumi kyllä ilmoittaa yksityisviestin saajalle sellaisen saapuessa.

  - Mikäli ilmoituksen viimeisimmästä viestistä on kulunut yli 30 päivää, niin älä laita viestiketjuun viestiä, vaan ota yhteyttä ilmoituksen perustajaan yksityisviestillä.

  - Ylläpito / moderaattorit eivät ota vastuuta puhelintorin sääntöjen rikkomisista aiheutuneiden kaupankäyntien keskeytyksistä.

  - Puhelintorin sääntöjen rikkomisesta voi seurata kirjoituskielto puhelintorille.

M: Tomtom navigator 5 mobile s80 + 9300i

Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
7.7.2002
Viestit
54
Reaktiopisteet
0
Alkuperäinen ja aito TomTomin navi-softa scandinavian kartoilla ja gps-mokkula, Symbian 80-laitteille.
Pakettiin kuuluu:
- Softa mms-muistikortilla
- Tom Tom-gps mokkula + verkkovirtalaturi
- Rekisteröinti koodit
(- mahdollisesti alkuperäiset laatikot ja ohjekirjat yms- roippeet jos löytyvät)
Kaikki siis aitoja tomtomin omia juttuja.

Samaan pakettiin ois 9300i, wlan ei pelaa (ei tietoa syystä) BT- toimii lyhyellä etäisyydellä. Takakuori halki, liimattu. Muuten ok. Pakettiin löytyy verkkolaturi, kaapelit+pöytätelakka, kaiketi ohjekirjat, uusia varaetukuoria (9300), pari uudehkoa akkua.
Lisäksi imukuppiteline puhelimelle, gps mokkulan saa tähän kiinni myös (tarranauha).

Puhelin ja gps-mokkula kun on telineessä niin BT-yhteys pelaa, ja navigoi.

Varaosiksi löytyy 9300 josta toinen sarana pettänyt ja kuoret rikki, näytöt pitäisi toimia. Uusi käyttämätön takakuori.
Näppikset ym. mukana.


Koko setti 70€.
Sijainti Rovaniemellä
make206(a)hotmail.com / yv
Kuvia voidaan napsia halutessa, vaikka emaililla.
Voidaan kaupata jotain erikseekin, rukataan sittten hintaa.
 
Top Bottom