M: Tallentava 2 virittimen plasma 42" taulutelkkari *Oulu, Vaasa, Roi*

Keskustelu osiossa 'Myydään ja ostetaan sekalaista tavaraa', aloittaja ajs, 2/11/09.

 1. ajs Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  7   0   0

  Liittynyt:
  12/1/07
  Viestit:
  1921
  Tykkäykset:
  195
  Kaapelitalouteen muuttamisen johdosta televisio pitäisi vaihtaa C-malliseksi, joten myyntiin joutaa LG:n "Aikakone" eli 42" plasma taulutöllö. Telkkarissa on kaksi antenniverkon viritintä ja kiintolevy, joten voit tallentaa toista ja katsoa toista. Samanaikaisesti voi myös katsoa vanhaa tallennusta kun uutta tallennetaan. Kiintolevyn koko on 160GB, joten ohjelmaakin mahtuu tallennettuna yli 86 tuntia. Myös ulkoisten AV-lähteiden kuvaa voi tallentaa. Telkkarissa on liitäntöjä 2 kpl HDMI, 1 kpl VGA, 2kpl SCART, komponentti, S-Video ja komposiitti ja äänen saa ulos optisena. Paikka Conax-lukijallekin löytyy. HD-readyn paneelin natiivireso on 1024 x768 ja kontrasti 15000:1 sekä kirkkaus 1500 cd/m². Teksti-Tv:stä sivumuisti löytyy 1000 ja alasivujen selauskin onnistuu.

  Telkkari on vajaat kaksi vuotta vanha, ja takuu päättyy marraskuun lopulla. TV kävi kuitenkin syyskuussa 09 huollossa, jossa se päivitettiin uusimpaan softaversioon ja paneelin ohjausjännitteet säädettiin uudelleen kohdalle, eli kuva on virheetön. Laite on muutenkin päällisin puolin kuin uusi, se on ollut seinälle kiinnitettynä ilman jalkaa kokoajan ja kiiltävä musta pinta siis naarmuton.

  Telkkari on Oulussa ja koosta johtuen postittaminen/lähettäminen lienee melko kallista ja/tai työlästä. Eli nouto on suotavaa ja voin Oulun lähialueelle (n.30km) sovittaessa toimittaakin. Myös tuonti Rovaniemelle (vko 46) tai Vaasaan (vko 50) onnistuu tarvittaessa.

  Hintapyyntö lähtee 700 eurosta, tarjouksiakin otetaan vastaan YV:llä tai suoraan ketjuun. Vaihtotarjouksiakin voin harkita, mutta pääasiassa vaihto rahaan, koska niillä pitäisi ostaa se C-verkon uusi töllö..
   

  Liitetyt tiedostot:

Jaa tämä viestiketju