M: Sony Ericsson Xperia X1, 29€!

Keskustelu osiossa 'Myydään puhelimia', aloittaja HIGHEND, 8/6/11.

 1. HIGHEND

  HIGHEND Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  33   0   0

  Liittynyt:
  22/12/08
  Viestit:
  2510
  Tykkäykset:
  39
  Puhelinmalli:
  Samsung S6 + Lukuisia muita
  Ongelmainen, mutta pääpiirteittäin ehjä Xperia pilkkahinnalla vaikka osiksi. Ennen narinoita kerrottakoon, että koneessa on mm. tuliterä näyttö suojakalvolla.

  ROM:n vaihdon jälkeen verkot löytyvät vain harvoin, itselläni jo yksi ehjä ja priima X1 joten mielenkiinto ei ole riittänyt säätämiseen tämän kanssa, johtuen mm. liimatusta etukuoresta ja dummysta kaivetusta takakuoresta, joka on liimattu akkuun kiinni.

  En ole avannut puhelinta, sillä osa ruuveista on vääriä/kairaituneita enkä ole jaksanut alkaa kuoria väkisin auki repimään. Verkot löytyvät joskus, joten säädöllä koneesta voi saada toimivan laitteen ei-perfektionistille, mutta edes perävalotakuuta en anna.

  WLAN toimii, soittimet sun muut multimediaominaisuudet käytössä, loistava ROM jonka nimeä en muista.

  Mukaan luuri, kuoriosia, irrallinen kaiutin sekä niin paljon varusteita mitä kirjeeseen mahtuu. Voin toimittaa lisämaksusta myös orkkispaketissa, kirjeen postit sis. hintaan.

  Halpa Xperia.

  Vaihdossa voi ehdottaa vanhempia puhelimia. Luuri sijaitsee Kotkassa, kirjeenä lähtee ja postit minun piikkiini. Mailiosoitteeni on highendmobilephones@gmail.com.
   
 2. HIGHEND

  HIGHEND Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  33   0   0

  Liittynyt:
  22/12/08
  Viestit:
  2510
  Tykkäykset:
  39
  Puhelinmalli:
  Samsung S6 + Lukuisia muita
  Ostaakas räppänä pois, hinta kohdillaan.
   

Jaa tämä viestiketju