• - Puhelintorille voi tehdä ilmoituksen kun on kulunut 7 vrk foorumille rekisteröitymisestä

  - Ilmoita otsikossa onko kyseessä myynti-, osto- vai vaihtoilmoitus valitsemalla sopiva etuliite (Myydään, Ostetaan tai Vaihdetaan)

  - Ilmoita selkeästi tuotteen sijaintipaikkakunta sekä haluamasi hintapyyntö. Myynti-ilmoituksissa hintapyyntö pakollinen, vaihtoilmoituksissa suotavaa, jotta osataan tarjota sopivaa välirahaa. Jos vaihtoilmoituksessa on myös myynti mahdollinen, hintapyyntö on pakollinen

  - Mikäli huomaat että ilmoituksesta jäi jokin tärkeä tieto puuttumaan, niin muokkaa ilmoitustasi. Ilmoitusten päivittäiset nostot tulkitaan spammaamiseksi. Nosto on sallittua viikon kuluttua viimeisestä ilmoittajan postauksesta. Kyselyihin ja tarjouksiin saa vastata.

  - Jos puhelin on myyty, ostettu tai vaihdettu, päivitä viestiketjun etuliite [Myyty/ Ostettu/Vaihdettu]. Älä lisää MYYTY-huomautusta uutena viestinä, koska se nostaa ilmoituksen turhaan. Otsikkoa ja lomaketta pääsee muokkaaamaan valitsemalla aloitusviestin yläpalkista "Viestiketjun muokkaus". Ostajat: Älkää laittako viestiketjuun "Ostettu" viestejä. Tämä myös nostaa turhaan ketjua ylöspäin.

  - Kun tavara on myyty tai ostettu, älä poista viestin sisältöä. Myydyt/ostetut-viestit kertovat mm. hintatasosta ja auttavat siten muita hinnoittelussa. Älä poista otsikkoa ainakaan kokonaan, jotta siitä kävisi ilmi, mitä on myyty. Omat yhteystiedot halutessaan saa poistaa.

  - Uusien puhelimien ja älykellojen myynti on kiellettyä (kun pakkaus on avattu, puhelin ei ole uusi). Myös uusien puhelimien osto- ja vaihtoilmoitukset ovat kiellettyjä. Uusien puhelintarvikkeiden myynti on sallittua. Puhelintori on tarkoitettu kuluttajille, yritysten ilmoitukset poistetaan.

  - Suoranainen huutokauppa foorumilla on kielletty. Hintapyynnöstä voi aina tinkiä ja tarjouksia saa laittaa. Huutokauppaperiaatteella olevat ilmoitukset poistetaan.

  - Huuto.netissä myytävänä olevien tuotteiden samanaikainen myynti Puhelintorilla on kielletty.

  - Piraattituotteiden myynti- ja ostoilmoitukset ovat kiellettyjä.

  - Älä laita ilmoituksiin viestiä jossa ilmoitat lähettäneesi yksityisviestin tai sähköpostiviestin tai tekstiviestin. Foorumi kyllä ilmoittaa yksityisviestin saajalle sellaisen saapuessa.

  - Mikäli ilmoituksen viimeisimmästä viestistä on kulunut yli 30 päivää, niin älä laita viestiketjuun viestiä, vaan ota yhteyttä ilmoituksen perustajaan yksityisviestillä.

  - Ylläpito / moderaattorit eivät ota vastuuta puhelintorin sääntöjen rikkomisista aiheutuneiden kaupankäyntien keskeytyksistä.

  - Puhelintorin sääntöjen rikkomisesta voi seurata kirjoituskielto puhelintorille.

M: Sony Ericsson G900

Da^Flameboy

Tunnettu jäsen
Palaute - 100%
1   0   0
Liittynyt
15.6.2008
Viestit
88
Reaktiopisteet
2
M: Sony Ericsson G900

Takuu: 6kk
Kuitti: Löytyy (todella haalistunut)
Sim-lukittu: Ei
Kunto: Erittäin hyvä
Vaihto: Ei

Eli myynnissä olisi noin 1,5v vanha Sony Ericsson G900 luuri. Nyt voi herätä kysymys että miten kunto voi olla niin hyvä, mutta tuote oli takuuhuollossa joulukuun puolella ja kännykkään vaihdettiin täysin uusi kosketusnäyttö. Joten puhelin on käytännössä nykäsemätön. Kuvia voi tarvittaessa lähettää todisteeksi. Ainoa moittiminen on pieni "pöly" joka kerääntyy näytön sisäpuolelle (tämäkin näkyy kuvassa)

Mukaan tulee kaikki mitä alkuperäisessä pakkauksessa sekä 4gb muistikortti.

Myyntiin menee Nokia N900 oston takia, mutta tarvittaessa voin pitää tuota varapuhelimena joten en ihan pilkkahintaan myy.

Yhteydenotto mieluiten sähköpostilla, privaviestejä yritän muistaa katsoa. Kuvia voin lähetellä myös tarvittaessa mailiin.

Hintapyyntö: 150e
Sijainti: Lahti
Toimitustavat: nouto/posti

Myyjän nimi: Iiro Pasanen
Myyjän sähköposti: pasanen.iiro@gmail.com
Myyjän puhelinnumero:
 
Top Bottom