• - Puhelintorille voi tehdä ilmoituksen kun on kulunut 7 vrk foorumille rekisteröitymisestä

  - Ilmoita otsikossa onko kyseessä myynti-, osto- vai vaihtoilmoitus valitsemalla sopiva etuliite (Myydään, Ostetaan tai Vaihdetaan)

  - Ilmoita selkeästi tuotteen sijaintipaikkakunta sekä haluamasi hintapyyntö. Myynti-ilmoituksissa hintapyyntö pakollinen, vaihtoilmoituksissa suotavaa, jotta osataan tarjota sopivaa välirahaa. Jos vaihtoilmoituksessa on myös myynti mahdollinen, hintapyyntö on pakollinen

  - Mikäli huomaat että ilmoituksesta jäi jokin tärkeä tieto puuttumaan, niin muokkaa ilmoitustasi. Ilmoitusten päivittäiset nostot tulkitaan spammaamiseksi. Nosto on sallittua viikon kuluttua viimeisestä ilmoittajan postauksesta. Kyselyihin ja tarjouksiin saa vastata.

  - Jos puhelin on myyty, ostettu tai vaihdettu, päivitä viestiketjun etuliite [Myyty/ Ostettu/Vaihdettu]. Älä lisää MYYTY-huomautusta uutena viestinä, koska se nostaa ilmoituksen turhaan. Otsikkoa ja lomaketta pääsee muokkaaamaan valitsemalla aloitusviestin yläpalkista "Viestiketjun muokkaus". Ostajat: Älkää laittako viestiketjuun "Ostettu" viestejä. Tämä myös nostaa turhaan ketjua ylöspäin.

  - Kun tavara on myyty tai ostettu, älä poista viestin sisältöä. Myydyt/ostetut-viestit kertovat mm. hintatasosta ja auttavat siten muita hinnoittelussa. Älä poista otsikkoa ainakaan kokonaan, jotta siitä kävisi ilmi, mitä on myyty. Omat yhteystiedot halutessaan saa poistaa.

  - Uusien puhelimien ja älykellojen myynti on kiellettyä (kun pakkaus on avattu, puhelin ei ole uusi). Myös uusien puhelimien osto- ja vaihtoilmoitukset ovat kiellettyjä. Uusien puhelintarvikkeiden myynti on sallittua. Puhelintori on tarkoitettu kuluttajille, yritysten ilmoitukset poistetaan.

  - Suoranainen huutokauppa foorumilla on kielletty. Hintapyynnöstä voi aina tinkiä ja tarjouksia saa laittaa. Huutokauppaperiaatteella olevat ilmoitukset poistetaan.

  - Huuto.netissä myytävänä olevien tuotteiden samanaikainen myynti Puhelintorilla on kielletty.

  - Piraattituotteiden myynti- ja ostoilmoitukset ovat kiellettyjä.

  - Älä laita ilmoituksiin viestiä jossa ilmoitat lähettäneesi yksityisviestin tai sähköpostiviestin tai tekstiviestin. Foorumi kyllä ilmoittaa yksityisviestin saajalle sellaisen saapuessa.

  - Mikäli ilmoituksen viimeisimmästä viestistä on kulunut yli 30 päivää, niin älä laita viestiketjuun viestiä, vaan ota yhteyttä ilmoituksen perustajaan yksityisviestillä.

  - Ylläpito / moderaattorit eivät ota vastuuta puhelintorin sääntöjen rikkomisista aiheutuneiden kaupankäyntien keskeytyksistä.

  - Puhelintorin sääntöjen rikkomisesta voi seurata kirjoituskielto puhelintorille.

M: Smith & Wesson Defender Side Zip 8" *Jalkineet*

Chegardo

Tunnettu jäsen
Palaute - 100%
1   0   0
Liittynyt
15.3.2005
Viestit
92
Reaktiopisteet
0
Sivuvetoketjullinen Defender on omiaan moniin eri olosuhteisiin kentälle ja maastoon. Jalkine on suorituskyvyltään ja kestävyydeltään aivan eri luokkaa kuin vastaavat markkinoilla olevat jalkineet. Siinä on True-Flex sisä- ja välipohja, joka muotoutuu jalkasi muotojen mukaisesti. Jalkineessa on vesitiiviit materiaalit ja rakenne.

* YKK® vetoketjut
* Aegis® antimikrobinen käsittely

Olleet jokapäiväisessä käytössä parin viikon ajan, ikää kengillä n.3vkoa. Eivät kuitenkaan sovellu meikäläisen jalkoihin. Muutoin todella hyvässä kunnossa, paitsi kummankin kengän kärjessä muutama viiru ja toisessa kengässä on vetoketjun "taustanahka" rispaantunut. Kuvista näkyy tarkemmin vaikka huonoja kuvia onkin.

Kengät ovat kokoa 45.

Kuvat:
http://xs.to/image-FBDC_4B6B1A1F.jpg
http://xs.to/image-89BF_4B6B1A1F.jpg
http://xs.to/image-F237_4B6B1A1F.jpg
http://xs.to/image-899A_4B6B1A1F.jpg

HP: 85€

Sijainti: Harjavalta
 
Top Bottom