• - Puhelintorille voi tehdä ilmoituksen kun on kulunut 7 vrk foorumille rekisteröitymisestä

  - Ilmoita otsikossa onko kyseessä myynti-, osto- vai vaihtoilmoitus valitsemalla sopiva etuliite (Myydään, Ostetaan tai Vaihdetaan)

  - Ilmoita selkeästi tuotteen sijaintipaikkakunta sekä haluamasi hintapyyntö. Myynti-ilmoituksissa hintapyyntö pakollinen, vaihtoilmoituksissa suotavaa, jotta osataan tarjota sopivaa välirahaa. Jos vaihtoilmoituksessa on myös myynti mahdollinen, hintapyyntö on pakollinen

  - Mikäli huomaat että ilmoituksesta jäi jokin tärkeä tieto puuttumaan, niin muokkaa ilmoitustasi. Ilmoitusten päivittäiset nostot tulkitaan spammaamiseksi. Nosto on sallittua viikon kuluttua viimeisestä ilmoittajan postauksesta. Kyselyihin ja tarjouksiin saa vastata.

  - Jos puhelin on myyty, ostettu tai vaihdettu, päivitä viestiketjun etuliite [Myyty/ Ostettu/Vaihdettu]. Älä lisää MYYTY-huomautusta uutena viestinä, koska se nostaa ilmoituksen turhaan. Otsikkoa ja lomaketta pääsee muokkaaamaan valitsemalla aloitusviestin yläpalkista "Viestiketjun muokkaus". Ostajat: Älkää laittako viestiketjuun "Ostettu" viestejä. Tämä myös nostaa turhaan ketjua ylöspäin.

  - Kun tavara on myyty tai ostettu, älä poista viestin sisältöä. Myydyt/ostetut-viestit kertovat mm. hintatasosta ja auttavat siten muita hinnoittelussa. Älä poista otsikkoa ainakaan kokonaan, jotta siitä kävisi ilmi, mitä on myyty. Omat yhteystiedot halutessaan saa poistaa.

  - Uusien puhelimien ja älykellojen myynti on kiellettyä (kun pakkaus on avattu, puhelin ei ole uusi). Myös uusien puhelimien osto- ja vaihtoilmoitukset ovat kiellettyjä. Uusien puhelintarvikkeiden myynti on sallittua. Puhelintori on tarkoitettu kuluttajille, yritysten ilmoitukset poistetaan.

  - Suoranainen huutokauppa foorumilla on kielletty. Hintapyynnöstä voi aina tinkiä ja tarjouksia saa laittaa. Huutokauppaperiaatteella olevat ilmoitukset poistetaan.

  - Huuto.netissä myytävänä olevien tuotteiden samanaikainen myynti Puhelintorilla on kielletty.

  - Piraattituotteiden myynti- ja ostoilmoitukset ovat kiellettyjä.

  - Älä laita ilmoituksiin viestiä jossa ilmoitat lähettäneesi yksityisviestin tai sähköpostiviestin tai tekstiviestin. Foorumi kyllä ilmoittaa yksityisviestin saajalle sellaisen saapuessa.

  - Mikäli ilmoituksen viimeisimmästä viestistä on kulunut yli 30 päivää, niin älä laita viestiketjuun viestiä, vaan ota yhteyttä ilmoituksen perustajaan yksityisviestillä.

  - Ylläpito / moderaattorit eivät ota vastuuta puhelintorin sääntöjen rikkomisista aiheutuneiden kaupankäyntien keskeytyksistä.

  - Puhelintorin sääntöjen rikkomisesta voi seurata kirjoituskielto puhelintorille.

M: Siistikuntoinen Nokia N70 Storm Blue + Varusteet

HIGHEND

Puhelinparoni
Palaute - 100%
39   0   0
Liittynyt
22.12.2008
Viestit
2852
Reaktiopisteet
453
Puhelinmalli
Z Fold2 5G
M: Siistikuntoinen Nokia N70 Storm Blue + Varusteet

Takuu: Päättynyt 7.6.2008
Kuitti: Kyllä
Sim-lukittu: Ei
Kunto: Erinomainen
Vaihto: Ei tällä kertaa

Tarjolla huomattavan siistikuntoinen Nokia N70 - multimediapuhelin kahden megapikselin kameralla ja LED-kuvausvalolla!

Puhelin on ostettu Elisan kytkynä, mutta lukitus sittemmin poistettu. Laitteeseen on kesällä 2009 ostettu uudet originaalit kuoret polkumyynti.comista (30,00 euroa). Nyt kuorissa on jo muutama kolhu, mutta esimerkiksi näytön suojakalvo on säilynyt paikallaan. Kaikki varusteet tulevat mukaan, myös kuulokkeet. Muistikortti ei sisälly hintaan.

Laitteessa on Symbian S60 2nd Edition - käyttöjärjestelmä. Se on vanha, mutta sille saa yhä huomattavan määrä ohjelmia.
Netti on pullollaan kaikenlaisia softia tälle puhelimelle. Myös java-pelit toimivat hyvin!

Upea luuri huomattavan edullisesti taskuun!

Hintapyyntö: 83e sisältäen toimituksen
Sijainti: Kotka
Toimitustavat: Postipaketti
 
Viimeksi moderaattorin editoima:

svalkein

Tunnettu jäsen
Palaute - 100%
1   0   0
Liittynyt
19.6.2002
Viestit
235
Reaktiopisteet
0
Puhelinmalli
Honor 7 Lite
Tarjotaan 70€ sis.pk:t, maksu etukäteen tilille.
 

HIGHEND

Puhelinparoni
Palaute - 100%
39   0   0
Liittynyt
22.12.2008
Viestit
2852
Reaktiopisteet
453
Puhelinmalli
Z Fold2 5G
Myyn puhelinta ystäväni puolesta, kysäisen asiaa häneltä.

EDIT: Tänään maanantaina ei ainakaan vielä onnistu.

EDIT: Hinta on tiukka. Puhelinmyydään vasta kun saan sen kaveriltani, itsellään ei ole aikaa viedä sitä postiin. Tarjoajilta kärsivällisyyttä.
 
Top Bottom