• Osallistu Matkapuhelinfoorumi.fi JOULUPATA 2021 -keräykseen 26.11.-31.12.2021.
 • - Puhelintorille voi tehdä ilmoituksen kun on kulunut 7 vrk foorumille rekisteröitymisestä

  - Ilmoita otsikossa onko kyseessä myynti-, osto- vai vaihtoilmoitus valitsemalla sopiva etuliite (Myydään, Ostetaan tai Vaihdetaan)

  - Ilmoita selkeästi tuotteen sijaintipaikkakunta sekä haluamasi hintapyyntö. Myynti-ilmoituksissa hintapyyntö pakollinen, vaihtoilmoituksissa suotavaa, jotta osataan tarjota sopivaa välirahaa. Jos vaihtoilmoituksessa on myös myynti mahdollinen, hintapyyntö on pakollinen

  - Mikäli huomaat että ilmoituksesta jäi jokin tärkeä tieto puuttumaan, niin muokkaa ilmoitustasi. Ilmoitusten päivittäiset nostot tulkitaan spammaamiseksi. Nosto on sallittua viikon kuluttua viimeisestä ilmoittajan postauksesta. Kyselyihin ja tarjouksiin saa vastata.

  - Jos puhelin on myyty, ostettu tai vaihdettu, päivitä viestiketjun etuliite [Myyty/ Ostettu/Vaihdettu]. Älä lisää MYYTY-huomautusta uutena viestinä, koska se nostaa ilmoituksen turhaan. Otsikkoa ja lomaketta pääsee muokkaaamaan valitsemalla aloitusviestin yläpalkista "Viestiketjun muokkaus". Ostajat: Älkää laittako viestiketjuun "Ostettu" viestejä. Tämä myös nostaa turhaan ketjua ylöspäin.

  - Kun tavara on myyty tai ostettu, älä poista viestin sisältöä. Myydyt/ostetut-viestit kertovat mm. hintatasosta ja auttavat siten muita hinnoittelussa. Älä poista otsikkoa ainakaan kokonaan, jotta siitä kävisi ilmi, mitä on myyty. Omat yhteystiedot halutessaan saa poistaa.

  - Uusien puhelimien ja älykellojen myynti on kiellettyä (kun pakkaus on avattu, puhelin ei ole uusi). Myös uusien puhelimien osto- ja vaihtoilmoitukset ovat kiellettyjä. Uusien puhelintarvikkeiden myynti on sallittua. Puhelintori on tarkoitettu kuluttajille, yritysten ilmoitukset poistetaan.

  - Suoranainen huutokauppa foorumilla on kielletty. Hintapyynnöstä voi aina tinkiä ja tarjouksia saa laittaa. Huutokauppaperiaatteella olevat ilmoitukset poistetaan.

  - Huuto.netissä myytävänä olevien tuotteiden samanaikainen myynti Puhelintorilla on kielletty.

  - Piraattituotteiden myynti- ja ostoilmoitukset ovat kiellettyjä.

  - Älä laita ilmoituksiin viestiä jossa ilmoitat lähettäneesi yksityisviestin tai sähköpostiviestin tai tekstiviestin. Foorumi kyllä ilmoittaa yksityisviestin saajalle sellaisen saapuessa.

  - Mikäli ilmoituksen viimeisimmästä viestistä on kulunut yli 30 päivää, niin älä laita viestiketjuun viestiä, vaan ota yhteyttä ilmoituksen perustajaan yksityisviestillä.

  - Ylläpito / moderaattorit eivät ota vastuuta puhelintorin sääntöjen rikkomisista aiheutuneiden kaupankäyntien keskeytyksistä.

  - Puhelintorin sääntöjen rikkomisesta voi seurata kirjoituskielto puhelintorille.

M: Siistikuntoinen Nokia E61i + varusteet MYYTY

HIGHEND

Puhelinparoni
Palaute - 100%
35   0   0
Liittynyt
22.12.2008
Viestit
2799
Reaktiopisteet
396
Puhelinmalli
Fold
M: Siistikuntoinen Nokia E61i + varusteet

Takuu: Päättyy tänään 31.12.2009
Kuitti: Kyllä
Sim-lukittu: Ei
Kunto: Hyvä (Käytönjälkeä löytyy)
Vaihto: Ei tällä kertaa

Pari päivää pöytääni koristanut siistikuntoinen yrityspuhelin joutaa myyntiin toisen laitteen tieltä. E61i ei häviä ominaisuuksissa juuri millekään tämän päivän E-Series-laitteille, mutta voittaa hinnassa ne kaikki.

Laitteesta löytyy WLAN, kahden megapikselin kamera, huippuhyvän tuntuman tarjoava QWERTY-näppäimistö, 2,8" TFT-näyttö ja paljon muuta. Ominaisuudet ovat käytännössä samaa luokkaa tuoreemman E63:n kanssa.

Luurista löytyy tietenkin pientä käytönjälkeä, mitempä ei tämän ikäisestä luurista löytyisi. Näyttö on säilynyt lähes naarmuttomana, kuorissa jonkin verran naarmuja. Kuitenkin kyseessä hyvässä käyttökunnossa oleva puhelin, ei ole niin ruma etteikö sitä viitsisi katsella.

Esiasennettuna messenger, jota on tällä puhelimella uskomattoman mukava käyttää!

Mukaan tulee alkuperäinen, hieman kärsinyt myyntipakkaus (osoitekortti) ja kaikki alkuperäiset varusteet. Niinpä mukana ei tule muistikorttia, sillä E61i:n mukana sitä ei tullut uutenakaan.

Antaa kuvien puhua enemmän kunnon puolesta, tarjouksia kehiin :D

5478424.jpg
5478439.jpg


Hintapyyntö: 99e sisältäen toimituksen
Sijainti: Kotka, juustopäiden kaupunki
Toimitustavat: Se tyypillinen, eli postipakettina, hyvin pakattuna.
 
Viimeksi moderaattorin editoima:

HIGHEND

Puhelinparoni
Palaute - 100%
35   0   0
Liittynyt
22.12.2008
Viestit
2799
Reaktiopisteet
396
Puhelinmalli
Fold
Ensin jumitti nettiyhteys, sitten aijaa.com... : D Kuvat huomenna.

P.S. Viesti kirjoitettu E61i:llä...
 
Top Bottom