• - Puhelintorille voi tehdä ilmoituksen kun on kulunut 7 vrk foorumille rekisteröitymisestä

  - Ilmoita otsikossa onko kyseessä myynti-, osto- vai vaihtoilmoitus valitsemalla sopiva etuliite (Myydään, Ostetaan tai Vaihdetaan)

  - Ilmoita selkeästi tuotteen sijaintipaikkakunta sekä haluamasi hintapyyntö. Myynti-ilmoituksissa hintapyyntö pakollinen, vaihtoilmoituksissa suotavaa, jotta osataan tarjota sopivaa välirahaa. Jos vaihtoilmoituksessa on myös myynti mahdollinen, hintapyyntö on pakollinen

  - Mikäli huomaat että ilmoituksesta jäi jokin tärkeä tieto puuttumaan, niin muokkaa ilmoitustasi. Ilmoitusten päivittäiset nostot tulkitaan spammaamiseksi. Nosto on sallittua viikon kuluttua viimeisestä ilmoittajan postauksesta. Kyselyihin ja tarjouksiin saa vastata.

  - Jos puhelin on myyty, ostettu tai vaihdettu, päivitä viestiketjun etuliite [Myyty/ Ostettu/Vaihdettu]. Älä lisää MYYTY-huomautusta uutena viestinä, koska se nostaa ilmoituksen turhaan. Otsikkoa ja lomaketta pääsee muokkaaamaan valitsemalla aloitusviestin yläpalkista "Viestiketjun muokkaus". Ostajat: Älkää laittako viestiketjuun "Ostettu" viestejä. Tämä myös nostaa turhaan ketjua ylöspäin.

  - Kun tavara on myyty tai ostettu, älä poista viestin sisältöä. Myydyt/ostetut-viestit kertovat mm. hintatasosta ja auttavat siten muita hinnoittelussa. Älä poista otsikkoa ainakaan kokonaan, jotta siitä kävisi ilmi, mitä on myyty. Omat yhteystiedot halutessaan saa poistaa.

  - Uusien puhelimien ja älykellojen myynti on kiellettyä (kun pakkaus on avattu, puhelin ei ole uusi). Myös uusien puhelimien osto- ja vaihtoilmoitukset ovat kiellettyjä. Uusien puhelintarvikkeiden myynti on sallittua. Puhelintori on tarkoitettu kuluttajille, yritysten ilmoitukset poistetaan.

  - Suoranainen huutokauppa foorumilla on kielletty. Hintapyynnöstä voi aina tinkiä ja tarjouksia saa laittaa. Huutokauppaperiaatteella olevat ilmoitukset poistetaan.

  - Huuto.netissä myytävänä olevien tuotteiden samanaikainen myynti Puhelintorilla on kielletty.

  - Piraattituotteiden myynti- ja ostoilmoitukset ovat kiellettyjä.

  - Älä laita ilmoituksiin viestiä jossa ilmoitat lähettäneesi yksityisviestin tai sähköpostiviestin tai tekstiviestin. Foorumi kyllä ilmoittaa yksityisviestin saajalle sellaisen saapuessa.

  - Mikäli ilmoituksen viimeisimmästä viestistä on kulunut yli 30 päivää, niin älä laita viestiketjuun viestiä, vaan ota yhteyttä ilmoituksen perustajaan yksityisviestillä.

  - Ylläpito / moderaattorit eivät ota vastuuta puhelintorin sääntöjen rikkomisista aiheutuneiden kaupankäyntien keskeytyksistä.

  - Puhelintorin sääntöjen rikkomisesta voi seurata kirjoituskielto puhelintorille.

M: Siistikuntoinen HTC TyTN Pro - MYYTY

HIGHEND

Puhelinparoni
Palaute - 100%
39   0   0
Liittynyt
22.12.2008
Viestit
2852
Reaktiopisteet
453
Puhelinmalli
Z Fold2 5G
M: Siistikuntoinen HTC TyTN Pro "Hermes" - Edullisesti

Takuu: Tuskin, ei tietoa
Kuitti: Ei
Sim-lukittu: Ei
Kunto: Siisti, kynä uupuu
Vaihto: Kyllä, ehdota. Esim. Nokia 9500 tai N80 tms. voisivat kelvata. Myös muita merkkejä saa tarjota. Sony Ericssonit... VAIHDETTU

Nyt taskuun edullinen Windows Mobile - puhelin kaikilla tarvittavilla ja tarpeettomilla ominaisuuksilla! Ominaisuudet samaa luokkaa esim. TyTN II "Kaiserin" kanssa, tosin siinä mallissa on hieman parempiresoinen kamera mutta kuvausvalo, jollainen tästä mallista siis löytyy, puuttuu.

Etukuoren alareunassa pieni halkeama, sekä pieniä naarmuja näytössä, muuten siistissä kunnossa.

Ei jumita - Ei tahmaa. Enää. Piirilevy vaihdettu juuri uuteen, vanha oli softavikainen. Nyt toimii paremmin kuin oma yksilöni.

Vaihto saattaa onnistua, mutta mieluusti myydään suoralla kaupalla.

Mukaan puhelin, akku ja suojapussukka kiristysnauhalla.

Ominaisuuksista voisi mainita WLAN:in, 2,8" resistivisen kosketusnäytön, muistikorttipaikan ja 2mp kameran led-salamalla.

Oma tietokoneeni on tällä hetkellä ilman nettiä, joten vastaaminen ja kaupan hyväksyminen eivät tapahdu välttämättä kovin nopeasti :(

Hintapyyntö: 68 sis. pk (Hintaa laskettu 10.12 & 15.12)
Sijainti: Kotka
Toimitustavat: Kuplamuovikirje
 
Viimeksi moderaattorin editoima:
Top Bottom