• - Puhelintorille voi tehdä ilmoituksen kun on kulunut 7 vrk foorumille rekisteröitymisestä

  - Ilmoita otsikossa onko kyseessä myynti-, osto- vai vaihtoilmoitus valitsemalla sopiva etuliite (Myydään, Ostetaan tai Vaihdetaan)

  - Ilmoita selkeästi tuotteen sijaintipaikkakunta sekä haluamasi hintapyyntö. Myynti-ilmoituksissa hintapyyntö pakollinen, vaihtoilmoituksissa suotavaa, jotta osataan tarjota sopivaa välirahaa. Jos vaihtoilmoituksessa on myös myynti mahdollinen, hintapyyntö on pakollinen

  - Mikäli huomaat että ilmoituksesta jäi jokin tärkeä tieto puuttumaan, niin muokkaa ilmoitustasi. Ilmoitusten päivittäiset nostot tulkitaan spammaamiseksi. Nosto on sallittua viikon kuluttua viimeisestä ilmoittajan postauksesta. Kyselyihin ja tarjouksiin saa vastata.

  - Jos puhelin on myyty, ostettu tai vaihdettu, päivitä viestiketjun etuliite [Myyty/ Ostettu/Vaihdettu]. Älä lisää MYYTY-huomautusta uutena viestinä, koska se nostaa ilmoituksen turhaan. Otsikkoa ja lomaketta pääsee muokkaaamaan valitsemalla aloitusviestin yläpalkista "Viestiketjun muokkaus". Ostajat: Älkää laittako viestiketjuun "Ostettu" viestejä. Tämä myös nostaa turhaan ketjua ylöspäin.

  - Kun tavara on myyty tai ostettu, älä poista viestin sisältöä. Myydyt/ostetut-viestit kertovat mm. hintatasosta ja auttavat siten muita hinnoittelussa. Älä poista otsikkoa ainakaan kokonaan, jotta siitä kävisi ilmi, mitä on myyty. Omat yhteystiedot halutessaan saa poistaa.

  - Uusien puhelimien ja älykellojen myynti on kiellettyä (kun pakkaus on avattu, puhelin ei ole uusi). Myös uusien puhelimien osto- ja vaihtoilmoitukset ovat kiellettyjä. Uusien puhelintarvikkeiden myynti on sallittua. Puhelintori on tarkoitettu kuluttajille, yritysten ilmoitukset poistetaan.

  - Suoranainen huutokauppa foorumilla on kielletty. Hintapyynnöstä voi aina tinkiä ja tarjouksia saa laittaa. Huutokauppaperiaatteella olevat ilmoitukset poistetaan.

  - Huuto.netissä myytävänä olevien tuotteiden samanaikainen myynti Puhelintorilla on kielletty.

  - Piraattituotteiden myynti- ja ostoilmoitukset ovat kiellettyjä.

  - Älä laita ilmoituksiin viestiä jossa ilmoitat lähettäneesi yksityisviestin tai sähköpostiviestin tai tekstiviestin. Foorumi kyllä ilmoittaa yksityisviestin saajalle sellaisen saapuessa.

  - Mikäli ilmoituksen viimeisimmästä viestistä on kulunut yli 30 päivää, niin älä laita viestiketjuun viestiä, vaan ota yhteyttä ilmoituksen perustajaan yksityisviestillä.

  - Ylläpito / moderaattorit eivät ota vastuuta puhelintorin sääntöjen rikkomisista aiheutuneiden kaupankäyntien keskeytyksistä.

  - Puhelintorin sääntöjen rikkomisesta voi seurata kirjoituskielto puhelintorille.

M: Samsung SGH-L870 (S60-slider)

JuhaK

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
13.5.2003
Viestit
1493
Reaktiopisteet
37
Puhelinmalli
Samsung Galaxy S22
M: Samsung SGH-L870 (S60-slider)

Takuu: 1/2011 asti
Kuitti: Tulee mukana
Sim-lukittu: Ei
Kunto: Hyvä
Vaihto: -

Tästä tyylikäs slider-älypuhelin Samsungin muotoilulla ja Nokian älypuhelimista tutulla alustalla (S60 3rd fp2)!

Puhelimen kuoret ovat harjattua terästä, luuri ei nitise eikä natise. Puhelin on hyvässä kunnossa, ei nyt täysin uudenveroisessa mutta likimain (ostettu 1/2009). Etupuolella ei ole mitään jälkiä (näytössä on lisäksi suojakalvo), ja takakuoressakin näkyy vain valoa vasten tietyssä kulmassa kulumajälkiä. Minkäänlaisia vikoja itse puhelimen toiminnassa ei ole.

Puhelimen mukana myyntipakkaus eli
-puhelin
-akku
-laturi
-usb-kaapeli
-nappikuulokkeet
-3,5mm kuulokeliitäntäadapteri
-ohjeet
-PC-studio-CD
-paketti

Samsungin sivuilla lisätietoa: http://www.samsung.com/fi/consumer/...EE/index.idx?pagetype=prd_detail&tab=features

Hintapyyntö: 120 € (hinta vuoden alussa uutena ostettuna 250 €)
Sijainti: Vaasa
Toimitustavat: Nouto tai postitse (kulut ostajalle..)

Myyjän nimi: Juha K.
Myyjän sähköposti:
Myyjän puhelinnumero:
 

Liitteet

 • etu.jpg
  etu.jpg
  18.3 KB · Katsottu: 53
 • taka.jpg
  taka.jpg
  16.1 KB · Katsottu: 44

Noma

Tunnettu jäsen
Palaute - 100%
3   0   0
Liittynyt
10.8.2003
Viestit
5494
Reaktiopisteet
30
Puhelinmalli
Nexus 5
Hintapyyntö näkyviin.
 

JuhaK

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
13.5.2003
Viestit
1493
Reaktiopisteet
37
Puhelinmalli
Samsung Galaxy S22
Uppausta ja hintapyynnön alentamista.
 
Top Bottom