• - Puhelintorille voi tehdä ilmoituksen kun on kulunut 7 vrk foorumille rekisteröitymisestä

  - Ilmoita otsikossa onko kyseessä myynti-, osto- vai vaihtoilmoitus valitsemalla sopiva etuliite (Myydään, Ostetaan tai Vaihdetaan)

  - Ilmoita selkeästi tuotteen sijaintipaikkakunta sekä haluamasi hintapyyntö. Myynti-ilmoituksissa hintapyyntö pakollinen, vaihtoilmoituksissa suotavaa, jotta osataan tarjota sopivaa välirahaa. Jos vaihtoilmoituksessa on myös myynti mahdollinen, hintapyyntö on pakollinen

  - Mikäli huomaat että ilmoituksesta jäi jokin tärkeä tieto puuttumaan, niin muokkaa ilmoitustasi. Ilmoitusten päivittäiset nostot tulkitaan spammaamiseksi. Nosto on sallittua viikon kuluttua viimeisestä ilmoittajan postauksesta. Kyselyihin ja tarjouksiin saa vastata.

  - Jos puhelin on myyty, ostettu tai vaihdettu, päivitä viestiketjun etuliite [Myyty/ Ostettu/Vaihdettu]. Älä lisää MYYTY-huomautusta uutena viestinä, koska se nostaa ilmoituksen turhaan. Otsikkoa ja lomaketta pääsee muokkaaamaan valitsemalla aloitusviestin yläpalkista "Viestiketjun muokkaus". Ostajat: Älkää laittako viestiketjuun "Ostettu" viestejä. Tämä myös nostaa turhaan ketjua ylöspäin.

  - Kun tavara on myyty tai ostettu, älä poista viestin sisältöä. Myydyt/ostetut-viestit kertovat mm. hintatasosta ja auttavat siten muita hinnoittelussa. Älä poista otsikkoa ainakaan kokonaan, jotta siitä kävisi ilmi, mitä on myyty. Omat yhteystiedot halutessaan saa poistaa.

  - Uusien puhelimien ja älykellojen myynti on kiellettyä (kun pakkaus on avattu, puhelin ei ole uusi). Myös uusien puhelimien osto- ja vaihtoilmoitukset ovat kiellettyjä. Uusien puhelintarvikkeiden myynti on sallittua. Puhelintori on tarkoitettu kuluttajille, yritysten ilmoitukset poistetaan.

  - Suoranainen huutokauppa foorumilla on kielletty. Hintapyynnöstä voi aina tinkiä ja tarjouksia saa laittaa. Huutokauppaperiaatteella olevat ilmoitukset poistetaan.

  - Huuto.netissä myytävänä olevien tuotteiden samanaikainen myynti Puhelintorilla on kielletty.

  - Piraattituotteiden myynti- ja ostoilmoitukset ovat kiellettyjä.

  - Älä laita ilmoituksiin viestiä jossa ilmoitat lähettäneesi yksityisviestin tai sähköpostiviestin tai tekstiviestin. Foorumi kyllä ilmoittaa yksityisviestin saajalle sellaisen saapuessa.

  - Mikäli ilmoituksen viimeisimmästä viestistä on kulunut yli 30 päivää, niin älä laita viestiketjuun viestiä, vaan ota yhteyttä ilmoituksen perustajaan yksityisviestillä.

  - Ylläpito / moderaattorit eivät ota vastuuta puhelintorin sääntöjen rikkomisista aiheutuneiden kaupankäyntien keskeytyksistä.

  - Puhelintorin sääntöjen rikkomisesta voi seurata kirjoituskielto puhelintorille.

M: Samsung Omnia II 16GB GT-8000i +kaupan päälle uusi Nokia 1661 T-Mobile

Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
10.10.2005
Viestit
7
Reaktiopisteet
0
Takuu: 11/2011 asti
Kuitti: On
Sim-lukittu: Ei
Kunto: Uuden veroinen
Vaihto: Ei

Mukaan kännykkä, laturi, muistikortti, korvakuulokkeet sekä käyttämätön
2-vuoden navigointi lisenssi. Puhelimeen on päivitetty uusin ohjelmisto.
Puhelin on DNA kytky. Nyt huippu Windows Mobile puhelin edulliseen hintaan.
Hintaan ei sisälly mahdollisia toimituskuluja.

Tarkemmat tiedot:
http://www.microsoft.com/windowsmobile/fi-fi/devices/details.mspx?id=1083

Ei vaihtoa.

Nyt nopeimmalle 400€

Lisäksi kaupan päälle Nokia 1661 T-Mobile puhelin. Nokialainen on ostettu jenkeistä, eikä taida toimia suoraan suomen verkossa? Mutta tästä lelu vaikka lapselle. Sisältää puhelimen ja akun.

Sijainti: Tornio
Toimitustavat: nouto/postiennakko/matkahuolto

Myyjän nimi: Mika Huhtanen
Myyjän sähköposti: krisse79@msn.com
Myyjän puhelinnumero: 044-0333303
 

Liitteet

 • IMG_8008..jpg
  IMG_8008..jpg
  164.7 KB · Katsottu: 48
Top Bottom