• - Puhelintorille voi tehdä ilmoituksen kun on kulunut 7 vrk foorumille rekisteröitymisestä

  - Ilmoita otsikossa onko kyseessä myynti-, osto- vai vaihtoilmoitus valitsemalla sopiva etuliite (Myydään, Ostetaan tai Vaihdetaan)

  - Ilmoita selkeästi tuotteen sijaintipaikkakunta sekä haluamasi hintapyyntö. Myynti-ilmoituksissa hintapyyntö pakollinen, vaihtoilmoituksissa suotavaa, jotta osataan tarjota sopivaa välirahaa. Jos vaihtoilmoituksessa on myös myynti mahdollinen, hintapyyntö on pakollinen

  - Mikäli huomaat että ilmoituksesta jäi jokin tärkeä tieto puuttumaan, niin muokkaa ilmoitustasi. Ilmoitusten päivittäiset nostot tulkitaan spammaamiseksi. Nosto on sallittua viikon kuluttua viimeisestä ilmoittajan postauksesta. Kyselyihin ja tarjouksiin saa vastata.

  - Jos puhelin on myyty, ostettu tai vaihdettu, päivitä viestiketjun etuliite [Myyty/ Ostettu/Vaihdettu]. Älä lisää MYYTY-huomautusta uutena viestinä, koska se nostaa ilmoituksen turhaan. Otsikkoa ja lomaketta pääsee muokkaaamaan valitsemalla aloitusviestin yläpalkista "Viestiketjun muokkaus". Ostajat: Älkää laittako viestiketjuun "Ostettu" viestejä. Tämä myös nostaa turhaan ketjua ylöspäin.

  - Kun tavara on myyty tai ostettu, älä poista viestin sisältöä. Myydyt/ostetut-viestit kertovat mm. hintatasosta ja auttavat siten muita hinnoittelussa. Älä poista otsikkoa ainakaan kokonaan, jotta siitä kävisi ilmi, mitä on myyty. Omat yhteystiedot halutessaan saa poistaa.

  - Uusien puhelimien ja älykellojen myynti on kiellettyä (kun pakkaus on avattu, puhelin ei ole uusi). Myös uusien puhelimien osto- ja vaihtoilmoitukset ovat kiellettyjä. Uusien puhelintarvikkeiden myynti on sallittua. Puhelintori on tarkoitettu kuluttajille, yritysten ilmoitukset poistetaan.

  - Suoranainen huutokauppa foorumilla on kielletty. Hintapyynnöstä voi aina tinkiä ja tarjouksia saa laittaa. Huutokauppaperiaatteella olevat ilmoitukset poistetaan.

  - Huuto.netissä myytävänä olevien tuotteiden samanaikainen myynti Puhelintorilla on kielletty.

  - Piraattituotteiden myynti- ja ostoilmoitukset ovat kiellettyjä.

  - Älä laita ilmoituksiin viestiä jossa ilmoitat lähettäneesi yksityisviestin tai sähköpostiviestin tai tekstiviestin. Foorumi kyllä ilmoittaa yksityisviestin saajalle sellaisen saapuessa.

  - Mikäli ilmoituksen viimeisimmästä viestistä on kulunut yli 30 päivää, niin älä laita viestiketjuun viestiä, vaan ota yhteyttä ilmoituksen perustajaan yksityisviestillä.

  - Ylläpito / moderaattorit eivät ota vastuuta puhelintorin sääntöjen rikkomisista aiheutuneiden kaupankäyntien keskeytyksistä.

  - Puhelintorin sääntöjen rikkomisesta voi seurata kirjoituskielto puhelintorille.

M: Samsung Galaxy Spica/ Anrdoid-puhelin Suomenkielinen/MYYTY

lartsi

Tunnettu jäsen
Palaute - 100%
35   0   0
Liittynyt
4.12.2003
Viestit
989
Reaktiopisteet
70
Puhelinmalli
S21 Ultra
M: Samsung Galaxy Spica/ Anrdoid-puhelin Suomenkielinen

Takuu: Täysi
Kuitti: On
Sim-lukittu: Ei
Kunto: 2 vkoa vanha, kuin uusi
Vaihto: Ainoastaan E71 tai Sonim -merkkiset

Mukaan tule kaikki ostopaketin varusteet, laatikko ja kuitti.
Puhelimessa on viralinen Suomenkielinen Android käyttöliittymä.

Puhelin on täysin uutta vastaava! Ollut kakkospuhelimena testissa 2 vkoa.

Luotettavuuteni voit käydä tarkastamassa "luotettavat kauppakumppanit -osiossa".

"Galaxy Spican ominaisuuksiin kuuluvat edellä mainittujen ohella 3,2 tuuman kapasitiivinen kosketusnäyttö 320x480 pikselin tarkkuudella, GPS-paikannus, 3G-, HSDPA-, WLAN- ja Bluetooth-yhteydet, 3,5 mm:n standardi kuulokeliitäntä sekä microSD-muistikorttipaikka.

Galaxy Spican mitat ovat 115 x 57 x 13,2 millimetriä. Takakuoren alta löytyy 1500 milliampeeritunnin akku, jonka kapasiteetti riittää 3G-verkossa 6,1 tunnin puheaikaan ja 340 tunnin valmiusaikaan."


Hintapyyntö: 275€
Sijainti: Helsinki
Toimitustavat: Kaikki

Myyjän nimi: Lauri Honkala
Myyjän sähköposti:
Myyjän puhelinnumero: 040 4868 171
 

lartsi

Tunnettu jäsen
Palaute - 100%
35   0   0
Liittynyt
4.12.2003
Viestit
989
Reaktiopisteet
70
Puhelinmalli
S21 Ultra
Myyty

Hintaa pudotettu 300--> 275.

MYYTY
 
Top Bottom