• - Puhelintorille voi tehdä ilmoituksen kun on kulunut 7 vrk foorumille rekisteröitymisestä

  - Ilmoita otsikossa onko kyseessä myynti-, osto- vai vaihtoilmoitus valitsemalla sopiva etuliite (Myydään, Ostetaan tai Vaihdetaan)

  - Ilmoita selkeästi tuotteen sijaintipaikkakunta sekä haluamasi hintapyyntö. Myynti-ilmoituksissa hintapyyntö pakollinen, vaihtoilmoituksissa suotavaa, jotta osataan tarjota sopivaa välirahaa. Jos vaihtoilmoituksessa on myös myynti mahdollinen, hintapyyntö on pakollinen

  - Mikäli huomaat että ilmoituksesta jäi jokin tärkeä tieto puuttumaan, niin muokkaa ilmoitustasi. Ilmoitusten päivittäiset nostot tulkitaan spammaamiseksi. Nosto on sallittua viikon kuluttua viimeisestä ilmoittajan postauksesta. Kyselyihin ja tarjouksiin saa vastata.

  - Jos puhelin on myyty, ostettu tai vaihdettu, päivitä viestiketjun etuliite [Myyty/ Ostettu/Vaihdettu]. Älä lisää MYYTY-huomautusta uutena viestinä, koska se nostaa ilmoituksen turhaan. Otsikkoa ja lomaketta pääsee muokkaaamaan valitsemalla aloitusviestin yläpalkista "Viestiketjun muokkaus". Ostajat: Älkää laittako viestiketjuun "Ostettu" viestejä. Tämä myös nostaa turhaan ketjua ylöspäin.

  - Kun tavara on myyty tai ostettu, älä poista viestin sisältöä. Myydyt/ostetut-viestit kertovat mm. hintatasosta ja auttavat siten muita hinnoittelussa. Älä poista otsikkoa ainakaan kokonaan, jotta siitä kävisi ilmi, mitä on myyty. Omat yhteystiedot halutessaan saa poistaa.

  - Uusien puhelimien ja älykellojen myynti on kiellettyä (kun pakkaus on avattu, puhelin ei ole uusi). Myös uusien puhelimien osto- ja vaihtoilmoitukset ovat kiellettyjä. Uusien puhelintarvikkeiden myynti on sallittua. Puhelintori on tarkoitettu kuluttajille, yritysten ilmoitukset poistetaan.

  - Suoranainen huutokauppa foorumilla on kielletty. Hintapyynnöstä voi aina tinkiä ja tarjouksia saa laittaa. Huutokauppaperiaatteella olevat ilmoitukset poistetaan.

  - Huuto.netissä myytävänä olevien tuotteiden samanaikainen myynti Puhelintorilla on kielletty.

  - Piraattituotteiden myynti- ja ostoilmoitukset ovat kiellettyjä.

  - Älä laita ilmoituksiin viestiä jossa ilmoitat lähettäneesi yksityisviestin tai sähköpostiviestin tai tekstiviestin. Foorumi kyllä ilmoittaa yksityisviestin saajalle sellaisen saapuessa.

  - Mikäli ilmoituksen viimeisimmästä viestistä on kulunut yli 30 päivää, niin älä laita viestiketjuun viestiä, vaan ota yhteyttä ilmoituksen perustajaan yksityisviestillä.

  - Ylläpito / moderaattorit eivät ota vastuuta puhelintorin sääntöjen rikkomisista aiheutuneiden kaupankäyntien keskeytyksistä.

  - Puhelintorin sääntöjen rikkomisesta voi seurata kirjoituskielto puhelintorille.

M: Samsung Galaxy S III White 350 € **MYYTY

henkka4

Tunnettu jäsen
Palaute - 100%
1   0   0
Liittynyt
14.6.2007
Viestit
13
Reaktiopisteet
0
Puhelin myyty.

Kaupan kohde?
M: Samsung Galaxy S III White **MYYTY​
Takuu?
05/2014 asti​
Kuitti?
Kyllä​
SIM-lukittu?
Ei​
Kytky?
Kyllä​
Kunto?
Erittäin hyvä​
Vaihto?
EI​
Tuotteen tarkka kuvaus?
Myynnissä erittäin hyväkuntoinen valkoinen Samsung Galaxy S III.
Ei mitään mainittavia naarmuja tai kulumia. Puhelimessa on ollut uudesta asti näytön suojakalvo. Mukaan tulee alkuperäinen pakkaus (ilman kuulokkeita).

Yhteydenotot sähköpostilla.

Ei vaihtoa, ainoastaan myynti.

Mikäli joudun postittamaan, niin siinä tapauksessa maksu etukäteen tilille ja sen jälkeen paketti postiin.​
Hintapyyntö?
350​
Sijainti?
Vantaa​
Toimitustavat?
Nouto tai postitus​
Myyjän nimi?
Myyjän sähköposti?
Myyjän puhelinnumero?
-​
 

Pretz

Tunnettu jäsen
Palaute - 100%
4   0   1
Liittynyt
20.11.2010
Viestit
217
Reaktiopisteet
15
Puhelinmalli
iPhone 5s gold & iPhone 5 Black
Tarjoan 300 + nouto, voisin mahdollisesti noutaa jo tänään.
 

Pretz

Tunnettu jäsen
Palaute - 100%
4   0   1
Liittynyt
20.11.2010
Viestit
217
Reaktiopisteet
15
Puhelinmalli
iPhone 5s gold & iPhone 5 Black
Korotetaan 315 ja se nouto mahdollisesti tänään.
 
Top Bottom