M: Samsung Galaxy Note ***MYYTY***

Keskustelu osiossa 'Myydään puhelimia', aloittaja mv312r, 14/12/11.

 1. mv312r Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  6/10/09
  Viestit:
  30
  Tykkäykset:
  0
  MYYTY!!!

  Eli subjektin mukainen luuri kaupan. Ostettu about 2 vko sitten expansysistä, luonnollisesti ei kytkyä, kuitit jne. löytyy. Käytetty noin 4 päivää. Orkkispaketti jne. iskemättömät, luuri on vain nostettu pois paketista eli kaikki mukana tulleet muut romut eivät ole koskaan poistuneet paketista. Täysin virheetön, tosin en omista mikroskooppia eli teoreettisesti joku voi jostain kohtaa löytää oikeassa kulmassa katsottuna naarmun; onhan tuo ollut varmaan 10 kertaa hupparini taskussa ilman suojakalvoa :)

  Kaupan koska tuo on mulle liian iso (ajatuksiani laitteesta voi lukea Note käyttökokemuksista) ja Galaxy Nexus toimii mulle paremmin.

  Sijainti Espoo, toimitan näppiin kohtuuetäisyydelle tai voi tulla hakemaan. Suosin face 2 face käteiskauppaa vaivattomuuden takia, mutta kaipa tuon postikin toimittaa suht. kivuttomasti.

  Hinta: 530 Eur/tarjous. Alkuvaiheessa tarjouksia kuunnellaan vain noutavilta ostajilta.

  P.S. Vaihdossa en kaipaa niin kertakaikkisen mitään. Tosin about 2007 vuoden Aston Martin Vantage V8 tai MV Agusta Brutale voisi mennä ja silloin mina voin jopa maksaa jonkin verran väliä.
   
 2. hautale

  Palaute - 100%
  1   0   0

  Liittynyt:
  9/6/08
  Viestit:
  15
  Tykkäykset:
  0
  Moi, tarjoan 470€ noudettuna.
   

Jaa tämä viestiketju