• - Puhelintorille voi tehdä ilmoituksen kun on kulunut 7 vrk foorumille rekisteröitymisestä

  - Ilmoita otsikossa onko kyseessä myynti-, osto- vai vaihtoilmoitus valitsemalla sopiva etuliite (Myydään, Ostetaan tai Vaihdetaan)

  - Ilmoita selkeästi tuotteen sijaintipaikkakunta sekä haluamasi hintapyyntö. Myynti-ilmoituksissa hintapyyntö pakollinen, vaihtoilmoituksissa suotavaa, jotta osataan tarjota sopivaa välirahaa. Jos vaihtoilmoituksessa on myös myynti mahdollinen, hintapyyntö on pakollinen

  - Mikäli huomaat että ilmoituksesta jäi jokin tärkeä tieto puuttumaan, niin muokkaa ilmoitustasi. Ilmoitusten päivittäiset nostot tulkitaan spammaamiseksi. Nosto on sallittua viikon kuluttua viimeisestä ilmoittajan postauksesta. Kyselyihin ja tarjouksiin saa vastata.

  - Jos puhelin on myyty, ostettu tai vaihdettu, päivitä viestiketjun etuliite [Myyty/ Ostettu/Vaihdettu]. Älä lisää MYYTY-huomautusta uutena viestinä, koska se nostaa ilmoituksen turhaan. Otsikkoa ja lomaketta pääsee muokkaaamaan valitsemalla aloitusviestin yläpalkista "Viestiketjun muokkaus". Ostajat: Älkää laittako viestiketjuun "Ostettu" viestejä. Tämä myös nostaa turhaan ketjua ylöspäin.

  - Kun tavara on myyty tai ostettu, älä poista viestin sisältöä. Myydyt/ostetut-viestit kertovat mm. hintatasosta ja auttavat siten muita hinnoittelussa. Älä poista otsikkoa ainakaan kokonaan, jotta siitä kävisi ilmi, mitä on myyty. Omat yhteystiedot halutessaan saa poistaa.

  - Uusien puhelimien ja älykellojen myynti on kiellettyä (kun pakkaus on avattu, puhelin ei ole uusi). Myös uusien puhelimien osto- ja vaihtoilmoitukset ovat kiellettyjä. Uusien puhelintarvikkeiden myynti on sallittua. Puhelintori on tarkoitettu kuluttajille, yritysten ilmoitukset poistetaan.

  - Suoranainen huutokauppa foorumilla on kielletty. Hintapyynnöstä voi aina tinkiä ja tarjouksia saa laittaa. Huutokauppaperiaatteella olevat ilmoitukset poistetaan.

  - Huuto.netissä myytävänä olevien tuotteiden samanaikainen myynti Puhelintorilla on kielletty.

  - Piraattituotteiden myynti- ja ostoilmoitukset ovat kiellettyjä.

  - Älä laita ilmoituksiin viestiä jossa ilmoitat lähettäneesi yksityisviestin tai sähköpostiviestin tai tekstiviestin. Foorumi kyllä ilmoittaa yksityisviestin saajalle sellaisen saapuessa.

  - Mikäli ilmoituksen viimeisimmästä viestistä on kulunut yli 30 päivää, niin älä laita viestiketjuun viestiä, vaan ota yhteyttä ilmoituksen perustajaan yksityisviestillä.

  - Ylläpito / moderaattorit eivät ota vastuuta puhelintorin sääntöjen rikkomisista aiheutuneiden kaupankäyntien keskeytyksistä.

  - Puhelintorin sääntöjen rikkomisesta voi seurata kirjoituskielto puhelintorille.

M: Samsung Galaxy (i7500), Naantali

Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
9.12.2005
Viestit
28
Reaktiopisteet
0
Kaupan kohde?
M: Samsung Galaxy (i7500), Naantali​
Takuu?
Kyllä​
Kuitti?
Kyllä​
Kytky?
Ei​
Kunto?
Uudenveroinen​
Vaihto?
Ei​
Tuotteen tarkka kuvaus?
Myynnissä vain pari päivää käytetty samsung galaxy. Tällä hetkellä puhelin on nätisti laatikossa pakattuna odottamassa uutta omistajaa. Puhelimen kunto on loistava; Sitä on käytetty vain pari päivää. Näytössä on alkuperäinen suojakalvo paikallaan ja muuallakaan kuorissa ei ole mitään jälkiä.
Paketissa: Puhelin, Akku, Laturi, PC-studio levy, USB datakaapeli, Suojapussi, Ohjekirjat.
Olen tavoiteltavissa klo17-21.

Käyttöjärjestelmä Android
Paino 114 g
Mitat (LxKxS) 115 mm x 56 mm x 11,9 mm
Näytön koko 3,2"
Näytön tekniikka? AM OLED
Resoluutio 320 x 480
Värejä 16,7M (24-bit)
Kosketusnäyttö Kyllä
RAM-muistia? 192 MB
Tallennustilaa? 8gb
Muistikorttipaikka microSD
2G-taajuudet GSM 850 / GSM 900 / GSM 1800 / GSM 1900
3G-taajuudet WCDMA 900 / WCDMA 2100
Data? HSUPA / HSDPA / WCDMA / EDGE / GPRS
WLAN 802.11b/g
Bluetooth Kyllä
Kamera 5 Mpix
MMS? Kyllä
GPS Kyllä
Musiikkisoitin? Kyllä
Tuetut musiikkiformaatit MP3/WMA/AAC
WAP-selain Kyllä
WWW-selain Kyllä
Ilmoitettu puheaika? 6,5 h
Akun kesto / Stand-by 450 h​
Hintapyyntö?
250€​
Sijainti?
Naantali​
Toimitustavat?
Mieluiten nouto, neuvoteltavissa.​
Myyjän nimi?
Koivunen​
Myyjän sähköposti?
-​
Myyjän puhelinnumero?
0503663732​
 
Top Bottom