• - Puhelintorille voi tehdä ilmoituksen kun on kulunut 7 vrk foorumille rekisteröitymisestä

  - Ilmoita otsikossa onko kyseessä myynti-, osto- vai vaihtoilmoitus valitsemalla sopiva etuliite (Myydään, Ostetaan tai Vaihdetaan)

  - Ilmoita selkeästi tuotteen sijaintipaikkakunta sekä haluamasi hintapyyntö. Myynti-ilmoituksissa hintapyyntö pakollinen, vaihtoilmoituksissa suotavaa, jotta osataan tarjota sopivaa välirahaa. Jos vaihtoilmoituksessa on myös myynti mahdollinen, hintapyyntö on pakollinen

  - Mikäli huomaat että ilmoituksesta jäi jokin tärkeä tieto puuttumaan, niin muokkaa ilmoitustasi. Ilmoitusten päivittäiset nostot tulkitaan spammaamiseksi. Nosto on sallittua viikon kuluttua viimeisestä ilmoittajan postauksesta. Kyselyihin ja tarjouksiin saa vastata.

  - Jos puhelin on myyty, ostettu tai vaihdettu, päivitä viestiketjun etuliite [Myyty/ Ostettu/Vaihdettu]. Älä lisää MYYTY-huomautusta uutena viestinä, koska se nostaa ilmoituksen turhaan. Otsikkoa ja lomaketta pääsee muokkaaamaan valitsemalla aloitusviestin yläpalkista "Viestiketjun muokkaus". Ostajat: Älkää laittako viestiketjuun "Ostettu" viestejä. Tämä myös nostaa turhaan ketjua ylöspäin.

  - Kun tavara on myyty tai ostettu, älä poista viestin sisältöä. Myydyt/ostetut-viestit kertovat mm. hintatasosta ja auttavat siten muita hinnoittelussa. Älä poista otsikkoa ainakaan kokonaan, jotta siitä kävisi ilmi, mitä on myyty. Omat yhteystiedot halutessaan saa poistaa.

  - Uusien puhelimien ja älykellojen myynti on kiellettyä (kun pakkaus on avattu, puhelin ei ole uusi). Myös uusien puhelimien osto- ja vaihtoilmoitukset ovat kiellettyjä. Uusien puhelintarvikkeiden myynti on sallittua. Puhelintori on tarkoitettu kuluttajille, yritysten ilmoitukset poistetaan.

  - Suoranainen huutokauppa foorumilla on kielletty. Hintapyynnöstä voi aina tinkiä ja tarjouksia saa laittaa. Huutokauppaperiaatteella olevat ilmoitukset poistetaan.

  - Huuto.netissä myytävänä olevien tuotteiden samanaikainen myynti Puhelintorilla on kielletty.

  - Piraattituotteiden myynti- ja ostoilmoitukset ovat kiellettyjä.

  - Älä laita ilmoituksiin viestiä jossa ilmoitat lähettäneesi yksityisviestin tai sähköpostiviestin tai tekstiviestin. Foorumi kyllä ilmoittaa yksityisviestin saajalle sellaisen saapuessa.

  - Mikäli ilmoituksen viimeisimmästä viestistä on kulunut yli 30 päivää, niin älä laita viestiketjuun viestiä, vaan ota yhteyttä ilmoituksen perustajaan yksityisviestillä.

  - Ylläpito / moderaattorit eivät ota vastuuta puhelintorin sääntöjen rikkomisista aiheutuneiden kaupankäyntien keskeytyksistä.

  - Puhelintorin sääntöjen rikkomisesta voi seurata kirjoituskielto puhelintorille.

M: PSP-aiheista tavaraa ***HALVALLA****

HIGHEND

Puhelinparoni
Palaute - 100%
39   0   0
Liittynyt
22.12.2008
Viestit
2856
Reaktiopisteet
478
Puhelinmalli
Z Fold2 5G
Myydään/Vaihdetaan:

-PSP 2004 SL Lähes täydellinen, käyttämätön valkoinen kuorisetti
-PSP 1004 Toimiva sinisillä ledeillä, vaatii uuden näytön
-PSP 1004, Ei näyttöä, ei tietoa kunnosta
-Paljon varaosia PSP 1004/2004 (Iso pussukka)
-Läpinäkyvä etukuori 1004:selle pespille, yksi ruuvinaukko huono

Hintapyyntö kaikilla: 88,50e
 

HIGHEND

Puhelinparoni
Palaute - 100%
39   0   0
Liittynyt
22.12.2008
Viestit
2856
Reaktiopisteet
478
Puhelinmalli
Z Fold2 5G
Ostakaa pois!
 

HIGHEND

Puhelinparoni
Palaute - 100%
39   0   0
Liittynyt
22.12.2008
Viestit
2856
Reaktiopisteet
478
Puhelinmalli
Z Fold2 5G
Eipä ole mailia näkynyt.
 
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
16.5.2007
Viestit
22
Reaktiopisteet
0
Ei satu 200X malliin näyttöä olemaan? Kun tuli hommattua pari slimiä ja molemmissa näytön kans ongelmaa. :) Toisessa taustavalon ja toisessa näytössä viivoja. :D
 
Top Bottom