• - Puhelintorille voi tehdä ilmoituksen kun on kulunut 7 vrk foorumille rekisteröitymisestä

  - Ilmoita otsikossa onko kyseessä myynti-, osto- vai vaihtoilmoitus valitsemalla sopiva etuliite (Myydään, Ostetaan tai Vaihdetaan)

  - Ilmoita selkeästi tuotteen sijaintipaikkakunta sekä haluamasi hintapyyntö. Myynti-ilmoituksissa hintapyyntö pakollinen, vaihtoilmoituksissa suotavaa, jotta osataan tarjota sopivaa välirahaa. Jos vaihtoilmoituksessa on myös myynti mahdollinen, hintapyyntö on pakollinen

  - Mikäli huomaat että ilmoituksesta jäi jokin tärkeä tieto puuttumaan, niin muokkaa ilmoitustasi. Ilmoitusten päivittäiset nostot tulkitaan spammaamiseksi. Nosto on sallittua viikon kuluttua viimeisestä ilmoittajan postauksesta. Kyselyihin ja tarjouksiin saa vastata.

  - Jos puhelin on myyty, ostettu tai vaihdettu, päivitä viestiketjun etuliite [Myyty/ Ostettu/Vaihdettu]. Älä lisää MYYTY-huomautusta uutena viestinä, koska se nostaa ilmoituksen turhaan. Otsikkoa ja lomaketta pääsee muokkaaamaan valitsemalla aloitusviestin yläpalkista "Viestiketjun muokkaus". Ostajat: Älkää laittako viestiketjuun "Ostettu" viestejä. Tämä myös nostaa turhaan ketjua ylöspäin.

  - Kun tavara on myyty tai ostettu, älä poista viestin sisältöä. Myydyt/ostetut-viestit kertovat mm. hintatasosta ja auttavat siten muita hinnoittelussa. Älä poista otsikkoa ainakaan kokonaan, jotta siitä kävisi ilmi, mitä on myyty. Omat yhteystiedot halutessaan saa poistaa.

  - Uusien puhelimien ja älykellojen myynti on kiellettyä (kun pakkaus on avattu, puhelin ei ole uusi). Myös uusien puhelimien osto- ja vaihtoilmoitukset ovat kiellettyjä. Uusien puhelintarvikkeiden myynti on sallittua. Puhelintori on tarkoitettu kuluttajille, yritysten ilmoitukset poistetaan.

  - Suoranainen huutokauppa foorumilla on kielletty. Hintapyynnöstä voi aina tinkiä ja tarjouksia saa laittaa. Huutokauppaperiaatteella olevat ilmoitukset poistetaan.

  - Huuto.netissä myytävänä olevien tuotteiden samanaikainen myynti Puhelintorilla on kielletty.

  - Piraattituotteiden myynti- ja ostoilmoitukset ovat kiellettyjä.

  - Älä laita ilmoituksiin viestiä jossa ilmoitat lähettäneesi yksityisviestin tai sähköpostiviestin tai tekstiviestin. Foorumi kyllä ilmoittaa yksityisviestin saajalle sellaisen saapuessa.

  - Mikäli ilmoituksen viimeisimmästä viestistä on kulunut yli 30 päivää, niin älä laita viestiketjuun viestiä, vaan ota yhteyttä ilmoituksen perustajaan yksityisviestillä.

  - Ylläpito / moderaattorit eivät ota vastuuta puhelintorin sääntöjen rikkomisista aiheutuneiden kaupankäyntien keskeytyksistä.

  - Puhelintorin sääntöjen rikkomisesta voi seurata kirjoituskielto puhelintorille.

M: Nokia N97 * myyty ! *

Palaute - 100%
2   0   0
Liittynyt
5.7.2005
Viestit
563
Reaktiopisteet
0
Puhelinmalli
Sony Xperia Z3
Eipäs mennytkään vielä, eli edelleen kaupan :)

M: Nokia N97

Takuu: Kyllä
Kuitti: Kyllä
Sim-lukittu: Ei
Kunto: Uudenveroinen
Vaihto: Ehkä

Tommonen luuri olisi kaupan.

Myin tässä pari päivää sitten samanlaisen, eli ei ole sama luuri kyseessä.

Pikkasen tarinaa luurista, ostin luurin näyttö ja latauspäävikaisena, näytössä oli pari raitaa ja latauspään epäiltiin saaneen kosteutta kun ei puhelin ladannut.

Käytin puhelimen huollossa eikä siinä todettu mitään vikaa, ja kosteusvaurioitakaan ei näkynyt.

Lataamattomuuden syyksi selvisi viallinen laturi, vaihdoin vielä puhelimeen varmuuden vuoksi uuden akunkin.

Nyt tosiaan pari viikkoa tuota on tullut käyteltyä ja hyvin on pelittänyt.

Dokumentit löytyy tuosta huollossa käymisestä.

Takuuta on 8/2011 saakka

Hintapyyntö: 300 euroa
Sijainti: Pori
Toimitustavat: Nouto/Postipaketti/Matkahuolto

Myyjän nimi: Antti
Myyjän sähköposti: antti[piste]nuu[at]gmail[piste]com
Myyjän puhelinnumero:
 
Top Bottom