• - Puhelintorille voi tehdä ilmoituksen kun on kulunut 7 vrk foorumille rekisteröitymisestä

  - Ilmoita otsikossa onko kyseessä myynti-, osto- vai vaihtoilmoitus valitsemalla sopiva etuliite (Myydään, Ostetaan tai Vaihdetaan)

  - Ilmoita selkeästi tuotteen sijaintipaikkakunta sekä haluamasi hintapyyntö. Myynti-ilmoituksissa hintapyyntö pakollinen, vaihtoilmoituksissa suotavaa, jotta osataan tarjota sopivaa välirahaa. Jos vaihtoilmoituksessa on myös myynti mahdollinen, hintapyyntö on pakollinen

  - Mikäli huomaat että ilmoituksesta jäi jokin tärkeä tieto puuttumaan, niin muokkaa ilmoitustasi. Ilmoitusten päivittäiset nostot tulkitaan spammaamiseksi. Nosto on sallittua viikon kuluttua viimeisestä ilmoittajan postauksesta. Kyselyihin ja tarjouksiin saa vastata.

  - Jos puhelin on myyty, ostettu tai vaihdettu, päivitä viestiketjun etuliite [Myyty/ Ostettu/Vaihdettu]. Älä lisää MYYTY-huomautusta uutena viestinä, koska se nostaa ilmoituksen turhaan. Otsikkoa ja lomaketta pääsee muokkaaamaan valitsemalla aloitusviestin yläpalkista "Viestiketjun muokkaus". Ostajat: Älkää laittako viestiketjuun "Ostettu" viestejä. Tämä myös nostaa turhaan ketjua ylöspäin.

  - Kun tavara on myyty tai ostettu, älä poista viestin sisältöä. Myydyt/ostetut-viestit kertovat mm. hintatasosta ja auttavat siten muita hinnoittelussa. Älä poista otsikkoa ainakaan kokonaan, jotta siitä kävisi ilmi, mitä on myyty. Omat yhteystiedot halutessaan saa poistaa.

  - Uusien puhelimien ja älykellojen myynti on kiellettyä (kun pakkaus on avattu, puhelin ei ole uusi). Myös uusien puhelimien osto- ja vaihtoilmoitukset ovat kiellettyjä. Uusien puhelintarvikkeiden myynti on sallittua. Puhelintori on tarkoitettu kuluttajille, yritysten ilmoitukset poistetaan.

  - Suoranainen huutokauppa foorumilla on kielletty. Hintapyynnöstä voi aina tinkiä ja tarjouksia saa laittaa. Huutokauppaperiaatteella olevat ilmoitukset poistetaan.

  - Huuto.netissä myytävänä olevien tuotteiden samanaikainen myynti Puhelintorilla on kielletty.

  - Piraattituotteiden myynti- ja ostoilmoitukset ovat kiellettyjä.

  - Älä laita ilmoituksiin viestiä jossa ilmoitat lähettäneesi yksityisviestin tai sähköpostiviestin tai tekstiviestin. Foorumi kyllä ilmoittaa yksityisviestin saajalle sellaisen saapuessa.

  - Mikäli ilmoituksen viimeisimmästä viestistä on kulunut yli 30 päivää, niin älä laita viestiketjuun viestiä, vaan ota yhteyttä ilmoituksen perustajaan yksityisviestillä.

  - Ylläpito / moderaattorit eivät ota vastuuta puhelintorin sääntöjen rikkomisista aiheutuneiden kaupankäyntien keskeytyksistä.

  - Puhelintorin sääntöjen rikkomisesta voi seurata kirjoituskielto puhelintorille.

M: Nokia N97 musta *myyty*

Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
2.5.2006
Viestit
114
Reaktiopisteet
0
Puhelinmalli
HTC Desire - Saunalahti
Kaupan kohde?
M: Nokia N97 musta​
Takuu?
On​
Kuitti?
Ei​
Kytky?
Ei​
Kunto?
Uutta vastaava​
Vaihto?
Ei​
Tuotteen tarkka kuvaus?
Puhelin tuli palkintona, tästä syystä sillä ei ole kuittia. Takuu kuitenkin toimii. Syy myyntiin: liikaa ominaisuuksia/ylimääräistä härpäkettä minun käyttööni.

Puhelin ollut käytössä n. 4kk. Näytössä ollut uudesta asti suojakalvo. Näyttöä ympäröivässä kromikehyksessä n. 2mm pitkä hiusnaarmu puhelimen alaosassa, ei käytännössä huomaa, mutta voin tarvittaessa yrittää ottaa kuvan.

Tällä hetkellä olen keskellä muuttoa ja tavarat hieman levällään, mutta puhelimen mukaan pitäisi löytyä täydellinen myyntipakkaus. Mukaan tulee kuitenkin vähintään: pakkaus, laturi, usb-kaapeli ja stylus-kynä.

HUOM. Hintaan kuuluu myös käyttämätön Nokia CR-116 autoteline!

Vastaan mielelläni lisäkysymyksiin.​
Hintapyyntö?
320​
Sijainti?
Tampere/Keuruu​
Toimitustavat?
Mielellään nouto ja maksu, tällöin myös mahdollista tarkastaa puhelimen kunto. Postitus mahdollinen.​
Myyjän nimi?
Mikko Huusko​
Myyjän sähköposti?
huusko.mikko miukumauku gmail.com​
Myyjän puhelinnumero?
045-6332822​
 
Top Bottom