• - Puhelintorille voi tehdä ilmoituksen kun on kulunut 7 vrk foorumille rekisteröitymisestä

  - Ilmoita otsikossa onko kyseessä myynti-, osto- vai vaihtoilmoitus valitsemalla sopiva etuliite (Myydään, Ostetaan tai Vaihdetaan)

  - Ilmoita selkeästi tuotteen sijaintipaikkakunta sekä haluamasi hintapyyntö. Myynti-ilmoituksissa hintapyyntö pakollinen, vaihtoilmoituksissa suotavaa, jotta osataan tarjota sopivaa välirahaa. Jos vaihtoilmoituksessa on myös myynti mahdollinen, hintapyyntö on pakollinen

  - Mikäli huomaat että ilmoituksesta jäi jokin tärkeä tieto puuttumaan, niin muokkaa ilmoitustasi. Ilmoitusten päivittäiset nostot tulkitaan spammaamiseksi. Nosto on sallittua viikon kuluttua viimeisestä ilmoittajan postauksesta. Kyselyihin ja tarjouksiin saa vastata.

  - Jos puhelin on myyty, ostettu tai vaihdettu, päivitä viestiketjun etuliite [Myyty/ Ostettu/Vaihdettu]. Älä lisää MYYTY-huomautusta uutena viestinä, koska se nostaa ilmoituksen turhaan. Otsikkoa ja lomaketta pääsee muokkaaamaan valitsemalla aloitusviestin yläpalkista "Viestiketjun muokkaus". Ostajat: Älkää laittako viestiketjuun "Ostettu" viestejä. Tämä myös nostaa turhaan ketjua ylöspäin.

  - Kun tavara on myyty tai ostettu, älä poista viestin sisältöä. Myydyt/ostetut-viestit kertovat mm. hintatasosta ja auttavat siten muita hinnoittelussa. Älä poista otsikkoa ainakaan kokonaan, jotta siitä kävisi ilmi, mitä on myyty. Omat yhteystiedot halutessaan saa poistaa.

  - Uusien puhelimien ja älykellojen myynti on kiellettyä (kun pakkaus on avattu, puhelin ei ole uusi). Myös uusien puhelimien osto- ja vaihtoilmoitukset ovat kiellettyjä. Uusien puhelintarvikkeiden myynti on sallittua. Puhelintori on tarkoitettu kuluttajille, yritysten ilmoitukset poistetaan.

  - Suoranainen huutokauppa foorumilla on kielletty. Hintapyynnöstä voi aina tinkiä ja tarjouksia saa laittaa. Huutokauppaperiaatteella olevat ilmoitukset poistetaan.

  - Huuto.netissä myytävänä olevien tuotteiden samanaikainen myynti Puhelintorilla on kielletty.

  - Piraattituotteiden myynti- ja ostoilmoitukset ovat kiellettyjä.

  - Älä laita ilmoituksiin viestiä jossa ilmoitat lähettäneesi yksityisviestin tai sähköpostiviestin tai tekstiviestin. Foorumi kyllä ilmoittaa yksityisviestin saajalle sellaisen saapuessa.

  - Mikäli ilmoituksen viimeisimmästä viestistä on kulunut yli 30 päivää, niin älä laita viestiketjuun viestiä, vaan ota yhteyttä ilmoituksen perustajaan yksityisviestillä.

  - Ylläpito / moderaattorit eivät ota vastuuta puhelintorin sääntöjen rikkomisista aiheutuneiden kaupankäyntien keskeytyksistä.

  - Puhelintorin sääntöjen rikkomisesta voi seurata kirjoituskielto puhelintorille.

M: Nokia N96 Black 16Gt

Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
11.11.2009
Viestit
55
Reaktiopisteet
0
Puhelinmalli
Nokia N9
M: Nokia N96 Black 16Gt

Takuu: Voimassa 10/2010 asti
Kuitti: Voidaan etsiä
Sim-lukittu: Ei
Kunto: Erinomainen
Vaihto: Ei

Pakkaukseen kuuluu datakaapeli, laturi sekä hyvänä bonuksena toinen AITO nokian tarralla varustettu akku (arvo 30€)!

Puhelimen kunto on siis erittäin hyvä, kävi myös huollossa juuri pari viikkoa sitten. Siellä pistettiin uusi näyttö sekä päivitettiin ohjelmisto. Uusin ohjelmisto on muuten poistanut mielestäni kaikki ohjelmistoon liittyvät bugit puhelimesta.

Kuitti pitäisi löytyä pienellä etsimisillä, jos ostaja niin haluaa. Ei sitä kuittia kuitenkaan mihinkään tarvitse, sillä mm. elisa shopitit pistää takuuseen pelkällä IMEI:llä.

Tuosta 250€ hinnasta voidaan mahdollisesti vielä vähän joustaakin joten rohkeasti yhteyttä vaan sähköpostitse! :)

Hintapyyntö: 250€
Sijainti: Turku
Toimitustavat: Mielusti normaali postipaketti (sillä kokemusta ei ole mm. postiennakosta). Tämäkin tietysti neuvottelukysymys!

Myyjän nimi: Tarik Ahsanullah
Myyjän sähköposti: tarikahs[ät]gmail.com
Myyjän puhelinnumero:

Ps. Niin vielä sellainen juttu, että postitus tapahtuisi 4.12 kun oma N900 tulee Saunalahdelta!
 
Top Bottom