• - Puhelintorille voi tehdä ilmoituksen kun on kulunut 7 vrk foorumille rekisteröitymisestä

  - Ilmoita otsikossa onko kyseessä myynti-, osto- vai vaihtoilmoitus valitsemalla sopiva etuliite (Myydään, Ostetaan tai Vaihdetaan)

  - Ilmoita selkeästi tuotteen sijaintipaikkakunta sekä haluamasi hintapyyntö. Myynti-ilmoituksissa hintapyyntö pakollinen, vaihtoilmoituksissa suotavaa, jotta osataan tarjota sopivaa välirahaa. Jos vaihtoilmoituksessa on myös myynti mahdollinen, hintapyyntö on pakollinen

  - Mikäli huomaat että ilmoituksesta jäi jokin tärkeä tieto puuttumaan, niin muokkaa ilmoitustasi. Ilmoitusten päivittäiset nostot tulkitaan spammaamiseksi. Nosto on sallittua viikon kuluttua viimeisestä ilmoittajan postauksesta. Kyselyihin ja tarjouksiin saa vastata.

  - Jos puhelin on myyty, ostettu tai vaihdettu, päivitä viestiketjun etuliite [Myyty/ Ostettu/Vaihdettu]. Älä lisää MYYTY-huomautusta uutena viestinä, koska se nostaa ilmoituksen turhaan. Otsikkoa ja lomaketta pääsee muokkaaamaan valitsemalla aloitusviestin yläpalkista "Viestiketjun muokkaus". Ostajat: Älkää laittako viestiketjuun "Ostettu" viestejä. Tämä myös nostaa turhaan ketjua ylöspäin.

  - Kun tavara on myyty tai ostettu, älä poista viestin sisältöä. Myydyt/ostetut-viestit kertovat mm. hintatasosta ja auttavat siten muita hinnoittelussa. Älä poista otsikkoa ainakaan kokonaan, jotta siitä kävisi ilmi, mitä on myyty. Omat yhteystiedot halutessaan saa poistaa.

  - Uusien puhelimien ja älykellojen myynti on kiellettyä (kun pakkaus on avattu, puhelin ei ole uusi). Myös uusien puhelimien osto- ja vaihtoilmoitukset ovat kiellettyjä. Uusien puhelintarvikkeiden myynti on sallittua. Puhelintori on tarkoitettu kuluttajille, yritysten ilmoitukset poistetaan.

  - Suoranainen huutokauppa foorumilla on kielletty. Hintapyynnöstä voi aina tinkiä ja tarjouksia saa laittaa. Huutokauppaperiaatteella olevat ilmoitukset poistetaan.

  - Huuto.netissä myytävänä olevien tuotteiden samanaikainen myynti Puhelintorilla on kielletty.

  - Piraattituotteiden myynti- ja ostoilmoitukset ovat kiellettyjä.

  - Älä laita ilmoituksiin viestiä jossa ilmoitat lähettäneesi yksityisviestin tai sähköpostiviestin tai tekstiviestin. Foorumi kyllä ilmoittaa yksityisviestin saajalle sellaisen saapuessa.

  - Mikäli ilmoituksen viimeisimmästä viestistä on kulunut yli 30 päivää, niin älä laita viestiketjuun viestiä, vaan ota yhteyttä ilmoituksen perustajaan yksityisviestillä.

  - Ylläpito / moderaattorit eivät ota vastuuta puhelintorin sääntöjen rikkomisista aiheutuneiden kaupankäyntien keskeytyksistä.

  - Puhelintorin sääntöjen rikkomisesta voi seurata kirjoituskielto puhelintorille.

M: Nokia N95 8Gb

Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
17.11.2009
Viestit
4
Reaktiopisteet
0
Kaupan kohde?
M: Nokia N95 8Gb​
Takuu?
ei​
Kuitti?
on​
Kytky?
ei​
Kunto?
Hyvä​
Vaihto?
ei​
Tuotteen tarkka kuvaus?
Puhelin + laturi, datakaapeli, puhelimen mukana tullut handsfree johto ilman kuulokkeita (sopii yhteen minkä tahansa 3,5mm kuulokkeiden kanssa).

Puhelimessa on pientä maalikulumaa, näyttö hyvässä kunnossa. Puhelimessa näkyy käytön jälkiä. On ollut käytössä huhtikuusta 2008 asti pääasiassa kakkospuhelimena.​
Hintapyyntö?
50e​
Sijainti?
Tampere​
Toimitustavat?
nouto, postiennakko​
Myyjän nimi?
Terhi Salmenoja​
Myyjän sähköposti?
terhisalmenoja [] gmail.com​
Myyjän puhelinnumero?
-​
 

naamalintu

Tunnettu jäsen
Palaute - 100%
4   0   0
Liittynyt
26.6.2007
Viestit
65
Reaktiopisteet
0
jos ensimmäinen ostaja jostain syystä katoaa jonnekkin tarjoudun myös ostamaan pois :)
 
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
30.8.2008
Viestit
114
Reaktiopisteet
0
Kiva hintapyyntö :O
N95 8GB:llä on arvoa jotain 150e.... voisin ehkä itsekin ostaa tuon pois :)
 
Top Bottom