• - Puhelintorille voi tehdä ilmoituksen kun on kulunut 7 vrk foorumille rekisteröitymisestä

  - Ilmoita otsikossa onko kyseessä myynti-, osto- vai vaihtoilmoitus valitsemalla sopiva etuliite (Myydään, Ostetaan tai Vaihdetaan)

  - Ilmoita selkeästi tuotteen sijaintipaikkakunta sekä haluamasi hintapyyntö. Myynti-ilmoituksissa hintapyyntö pakollinen, vaihtoilmoituksissa suotavaa, jotta osataan tarjota sopivaa välirahaa. Jos vaihtoilmoituksessa on myös myynti mahdollinen, hintapyyntö on pakollinen

  - Mikäli huomaat että ilmoituksesta jäi jokin tärkeä tieto puuttumaan, niin muokkaa ilmoitustasi. Ilmoitusten päivittäiset nostot tulkitaan spammaamiseksi. Nosto on sallittua viikon kuluttua viimeisestä ilmoittajan postauksesta. Kyselyihin ja tarjouksiin saa vastata.

  - Jos puhelin on myyty, ostettu tai vaihdettu, päivitä viestiketjun etuliite [Myyty/ Ostettu/Vaihdettu]. Älä lisää MYYTY-huomautusta uutena viestinä, koska se nostaa ilmoituksen turhaan. Otsikkoa ja lomaketta pääsee muokkaaamaan valitsemalla aloitusviestin yläpalkista "Viestiketjun muokkaus". Ostajat: Älkää laittako viestiketjuun "Ostettu" viestejä. Tämä myös nostaa turhaan ketjua ylöspäin.

  - Kun tavara on myyty tai ostettu, älä poista viestin sisältöä. Myydyt/ostetut-viestit kertovat mm. hintatasosta ja auttavat siten muita hinnoittelussa. Älä poista otsikkoa ainakaan kokonaan, jotta siitä kävisi ilmi, mitä on myyty. Omat yhteystiedot halutessaan saa poistaa.

  - Uusien puhelimien ja älykellojen myynti on kiellettyä (kun pakkaus on avattu, puhelin ei ole uusi). Myös uusien puhelimien osto- ja vaihtoilmoitukset ovat kiellettyjä. Uusien puhelintarvikkeiden myynti on sallittua. Puhelintori on tarkoitettu kuluttajille, yritysten ilmoitukset poistetaan.

  - Suoranainen huutokauppa foorumilla on kielletty. Hintapyynnöstä voi aina tinkiä ja tarjouksia saa laittaa. Huutokauppaperiaatteella olevat ilmoitukset poistetaan.

  - Huuto.netissä myytävänä olevien tuotteiden samanaikainen myynti Puhelintorilla on kielletty.

  - Piraattituotteiden myynti- ja ostoilmoitukset ovat kiellettyjä.

  - Älä laita ilmoituksiin viestiä jossa ilmoitat lähettäneesi yksityisviestin tai sähköpostiviestin tai tekstiviestin. Foorumi kyllä ilmoittaa yksityisviestin saajalle sellaisen saapuessa.

  - Mikäli ilmoituksen viimeisimmästä viestistä on kulunut yli 30 päivää, niin älä laita viestiketjuun viestiä, vaan ota yhteyttä ilmoituksen perustajaan yksityisviestillä.

  - Ylläpito / moderaattorit eivät ota vastuuta puhelintorin sääntöjen rikkomisista aiheutuneiden kaupankäyntien keskeytyksistä.

  - Puhelintorin sääntöjen rikkomisesta voi seurata kirjoituskielto puhelintorille.

M: Nokia N95 8GB + Nokian minikaiuttimet

Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
30.6.2008
Viestit
13
Reaktiopisteet
1
M: Nokia N95 8GB + Nokian minikaiuttimet

Takuu: Kyllä
Kuitti: Kyllä
Sim-lukittu: Ei
Kunto: Hyvä
Vaihto: Kyllä

Nyt pitäisi hyvä puhelin myydä pois. Puhelimessa on pieniä naarmuja näytössä ei huomaa kuin valoa vasten. Kulmissa myös ihan pientä kulumaa niitäkään ei nyt muuten huomaan kun läheltä katsoo. Huuto.netissä tähän saisi uudet kuoret 9 eurolla.. Liukannessa olevat tyylikkäät tarrat saa ilman jälkiä pois. Puhelimeen on päivitetty uusin softa pari viikkoa sitten.

Mukaan tulee myös nokian alkuperäiset minikaiuttimet mustat. Alkuperäinen paketti kuulokkeita ei ole käytetty edes, videokaapelia ehkä kerran. Puhelin ei ole kytky eikä koskaan ole ollutkaan kuitin saa mukaan. Mieluiten suoramyynti jonkun halvan puhelimen välirahalla voin ottaa vaihdossa. Jos hinta tuntuu liian kovalta niin voit tehdä myös tarjouksen.

Hintapyyntö: 200
Sijainti: Jyväskylä
Toimitustavat: nouto/posti/matkahuolto/ennakko

Myyjän nimi: Mikael Könönen
Myyjän sähköposti: mikke.k@hotmail.com
Myyjän puhelinnumero: 0407199944
 

Liitteet

 • n95 8gb.jpg
  n95 8gb.jpg
  264.9 KB · Katsottu: 84
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
3.5.2010
Viestit
31
Reaktiopisteet
0
80€ sis. postot kuoressa ilman kaiuttimia
 
Top Bottom