• - Puhelintorille voi tehdä ilmoituksen kun on kulunut 7 vrk foorumille rekisteröitymisestä

  - Ilmoita otsikossa onko kyseessä myynti-, osto- vai vaihtoilmoitus valitsemalla sopiva etuliite (Myydään, Ostetaan tai Vaihdetaan)

  - Ilmoita selkeästi tuotteen sijaintipaikkakunta sekä haluamasi hintapyyntö. Myynti-ilmoituksissa hintapyyntö pakollinen, vaihtoilmoituksissa suotavaa, jotta osataan tarjota sopivaa välirahaa. Jos vaihtoilmoituksessa on myös myynti mahdollinen, hintapyyntö on pakollinen

  - Mikäli huomaat että ilmoituksesta jäi jokin tärkeä tieto puuttumaan, niin muokkaa ilmoitustasi. Ilmoitusten päivittäiset nostot tulkitaan spammaamiseksi. Nosto on sallittua viikon kuluttua viimeisestä ilmoittajan postauksesta. Kyselyihin ja tarjouksiin saa vastata.

  - Jos puhelin on myyty, ostettu tai vaihdettu, päivitä viestiketjun etuliite [Myyty/ Ostettu/Vaihdettu]. Älä lisää MYYTY-huomautusta uutena viestinä, koska se nostaa ilmoituksen turhaan. Otsikkoa ja lomaketta pääsee muokkaaamaan valitsemalla aloitusviestin yläpalkista "Viestiketjun muokkaus". Ostajat: Älkää laittako viestiketjuun "Ostettu" viestejä. Tämä myös nostaa turhaan ketjua ylöspäin.

  - Kun tavara on myyty tai ostettu, älä poista viestin sisältöä. Myydyt/ostetut-viestit kertovat mm. hintatasosta ja auttavat siten muita hinnoittelussa. Älä poista otsikkoa ainakaan kokonaan, jotta siitä kävisi ilmi, mitä on myyty. Omat yhteystiedot halutessaan saa poistaa.

  - Uusien puhelimien ja älykellojen myynti on kiellettyä (kun pakkaus on avattu, puhelin ei ole uusi). Myös uusien puhelimien osto- ja vaihtoilmoitukset ovat kiellettyjä. Uusien puhelintarvikkeiden myynti on sallittua. Puhelintori on tarkoitettu kuluttajille, yritysten ilmoitukset poistetaan.

  - Suoranainen huutokauppa foorumilla on kielletty. Hintapyynnöstä voi aina tinkiä ja tarjouksia saa laittaa. Huutokauppaperiaatteella olevat ilmoitukset poistetaan.

  - Huuto.netissä myytävänä olevien tuotteiden samanaikainen myynti Puhelintorilla on kielletty.

  - Piraattituotteiden myynti- ja ostoilmoitukset ovat kiellettyjä.

  - Älä laita ilmoituksiin viestiä jossa ilmoitat lähettäneesi yksityisviestin tai sähköpostiviestin tai tekstiviestin. Foorumi kyllä ilmoittaa yksityisviestin saajalle sellaisen saapuessa.

  - Mikäli ilmoituksen viimeisimmästä viestistä on kulunut yli 30 päivää, niin älä laita viestiketjuun viestiä, vaan ota yhteyttä ilmoituksen perustajaan yksityisviestillä.

  - Ylläpito / moderaattorit eivät ota vastuuta puhelintorin sääntöjen rikkomisista aiheutuneiden kaupankäyntien keskeytyksistä.

  - Puhelintorin sääntöjen rikkomisesta voi seurata kirjoituskielto puhelintorille.

M: Nokia N95 8G *takuu* *uudet kuoret*

Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
20.12.2009
Viestit
5
Reaktiopisteet
0
Puhelinmalli
Sony Xperia Z3 Dual D6633
M: Nokia N95 8G

Takuu: Kyllä
Kuitti: Ei
Sim-lukittu: Ei
Kunto: Hyvä
Vaihto: Mahdollinen perus-nokialaiseen

Myynnissä Nokian N95 8G, jossa takuuta jäljellä maaliskuuhun asti. Kuittia ei taida löytyä, mutta takuulappu tuli mukana, kun kyseisen puhelimen ostin tältä samalta sivustolta noin vuosi sitten.

Alussa käytössä oli Crystal Case, mutta yksi kiinnikkeistä hajosi, joten nyt on ollut ilman. Myydään koska armeijaan ajattelin ostaa jonkun peruspuhelimen. Puhelimessa ei siis ole mitään vikaa, eikä ole pakko myydä, jos ei saa järkevää hintaa.

Mukana tulee vaihtokuoret ja uudet näppäimet etukuoreen. Näillä ainakin saat puhelimesta kuin uuden!! Voin myös itse vaihtaa, jos ostaja näin haluaa. Pelkästään kuorilla on arvoa noin 40€-50€. Ennen luovutusta tyhjennän puhelimen ja asennan uuden ohjelmiston (toissapäivänä tuli nokialta ilmoitus, että uusi on saatavilla)

Kuvissa puhelin lähinnä likainen/rasvajälkiä. Etukuoren keskinäppäin on kulunut (vaihtamalla uusi). Puhelimen kuvat erittäin huonoja, eivätkä kerro koko totuutta, koska ainut hyvä kamera on tässä puhelimessa, ja puhelimella on vaikea ottaa kuvaa puhelimesta :DD

Hintapyyntö: 200€ + pk
Sijainti: Tammela/Hämeenlinna
Toimitustavat: Nouto, postiennakko jne, voin vaikka itse tuoda :D

Myyjän nimi: Jyri Ylitalo
Myyjän sähköposti: jyri_ylitalo(at)hotmail.com
Myyjän puhelinnumero: Yksityisviestillä
 

arpeli

Aktiivinen jäsen
Palaute - 100%
2   0   0
Liittynyt
18.11.2009
Viestit
26
Reaktiopisteet
0
Puhelinmalli
N8
Täällä olis vaihdossa antaa 6220 classic, tai 5730 XpressMusic.. Kummassakin takuuta jäljellä (6220 n. vuosi, 5730 reilummin). Laita vaik yv-tä jos innostaa!!
 
Top Bottom