M: Nokia N95 8G *takuu* *uudet kuoret*

Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
20.12.2009
Viestit
5
Reaktiopisteet
0
Puhelinmalli
Sony Xperia Z3 Dual D6633
M: Nokia N95 8G

Takuu: Kyllä
Kuitti: Ei
Sim-lukittu: Ei
Kunto: Hyvä
Vaihto: Mahdollinen perus-nokialaiseen

Myynnissä Nokian N95 8G, jossa takuuta jäljellä maaliskuuhun asti. Kuittia ei taida löytyä, mutta takuulappu tuli mukana, kun kyseisen puhelimen ostin tältä samalta sivustolta noin vuosi sitten.

Alussa käytössä oli Crystal Case, mutta yksi kiinnikkeistä hajosi, joten nyt on ollut ilman. Myydään koska armeijaan ajattelin ostaa jonkun peruspuhelimen. Puhelimessa ei siis ole mitään vikaa, eikä ole pakko myydä, jos ei saa järkevää hintaa.

Mukana tulee vaihtokuoret ja uudet näppäimet etukuoreen. Näillä ainakin saat puhelimesta kuin uuden!! Voin myös itse vaihtaa, jos ostaja näin haluaa. Pelkästään kuorilla on arvoa noin 40€-50€. Ennen luovutusta tyhjennän puhelimen ja asennan uuden ohjelmiston (toissapäivänä tuli nokialta ilmoitus, että uusi on saatavilla)

Kuvissa puhelin lähinnä likainen/rasvajälkiä. Etukuoren keskinäppäin on kulunut (vaihtamalla uusi). Puhelimen kuvat erittäin huonoja, eivätkä kerro koko totuutta, koska ainut hyvä kamera on tässä puhelimessa, ja puhelimella on vaikea ottaa kuvaa puhelimesta :DD

Hintapyyntö: 200€ + pk
Sijainti: Tammela/Hämeenlinna
Toimitustavat: Nouto, postiennakko jne, voin vaikka itse tuoda :D

Myyjän nimi: Jyri Ylitalo
Myyjän sähköposti: jyri_ylitalo(at)hotmail.com
Myyjän puhelinnumero: Yksityisviestillä
 

arpeli

Aktiivinen jäsen
Palaute - 100%
2   0   0
Liittynyt
18.11.2009
Viestit
26
Reaktiopisteet
0
Puhelinmalli
N8
Täällä olis vaihdossa antaa 6220 classic, tai 5730 XpressMusic.. Kummassakin takuuta jäljellä (6220 n. vuosi, 5730 reilummin). Laita vaik yv-tä jos innostaa!!
 
Top Bottom