• - Puhelintorille voi tehdä ilmoituksen kun on kulunut 7 vrk foorumille rekisteröitymisestä

  - Ilmoita otsikossa onko kyseessä myynti-, osto- vai vaihtoilmoitus valitsemalla sopiva etuliite (Myydään, Ostetaan tai Vaihdetaan)

  - Ilmoita selkeästi tuotteen sijaintipaikkakunta sekä haluamasi hintapyyntö. Myynti-ilmoituksissa hintapyyntö pakollinen, vaihtoilmoituksissa suotavaa, jotta osataan tarjota sopivaa välirahaa. Jos vaihtoilmoituksessa on myös myynti mahdollinen, hintapyyntö on pakollinen

  - Mikäli huomaat että ilmoituksesta jäi jokin tärkeä tieto puuttumaan, niin muokkaa ilmoitustasi. Ilmoitusten päivittäiset nostot tulkitaan spammaamiseksi. Nosto on sallittua viikon kuluttua viimeisestä ilmoittajan postauksesta. Kyselyihin ja tarjouksiin saa vastata.

  - Jos puhelin on myyty, ostettu tai vaihdettu, päivitä viestiketjun etuliite [Myyty/ Ostettu/Vaihdettu]. Älä lisää MYYTY-huomautusta uutena viestinä, koska se nostaa ilmoituksen turhaan. Otsikkoa ja lomaketta pääsee muokkaaamaan valitsemalla aloitusviestin yläpalkista "Viestiketjun muokkaus". Ostajat: Älkää laittako viestiketjuun "Ostettu" viestejä. Tämä myös nostaa turhaan ketjua ylöspäin.

  - Kun tavara on myyty tai ostettu, älä poista viestin sisältöä. Myydyt/ostetut-viestit kertovat mm. hintatasosta ja auttavat siten muita hinnoittelussa. Älä poista otsikkoa ainakaan kokonaan, jotta siitä kävisi ilmi, mitä on myyty. Omat yhteystiedot halutessaan saa poistaa.

  - Uusien puhelimien ja älykellojen myynti on kiellettyä (kun pakkaus on avattu, puhelin ei ole uusi). Myös uusien puhelimien osto- ja vaihtoilmoitukset ovat kiellettyjä. Uusien puhelintarvikkeiden myynti on sallittua. Puhelintori on tarkoitettu kuluttajille, yritysten ilmoitukset poistetaan.

  - Suoranainen huutokauppa foorumilla on kielletty. Hintapyynnöstä voi aina tinkiä ja tarjouksia saa laittaa. Huutokauppaperiaatteella olevat ilmoitukset poistetaan.

  - Huuto.netissä myytävänä olevien tuotteiden samanaikainen myynti Puhelintorilla on kielletty.

  - Piraattituotteiden myynti- ja ostoilmoitukset ovat kiellettyjä.

  - Älä laita ilmoituksiin viestiä jossa ilmoitat lähettäneesi yksityisviestin tai sähköpostiviestin tai tekstiviestin. Foorumi kyllä ilmoittaa yksityisviestin saajalle sellaisen saapuessa.

  - Mikäli ilmoituksen viimeisimmästä viestistä on kulunut yli 30 päivää, niin älä laita viestiketjuun viestiä, vaan ota yhteyttä ilmoituksen perustajaan yksityisviestillä.

  - Ylläpito / moderaattorit eivät ota vastuuta puhelintorin sääntöjen rikkomisista aiheutuneiden kaupankäyntien keskeytyksistä.

  - Puhelintorin sääntöjen rikkomisesta voi seurata kirjoituskielto puhelintorille.

M: Nokia N900

Mummo123

Tunnettu jäsen
Palaute - 100%
30   0   0
Liittynyt
29.8.2009
Viestit
1060
Reaktiopisteet
140
Puhelinmalli
iPhone X
Kaupan kohde?
M: Nokia N900​
Takuu?
4.3.2012 asti​
Kuitti?
kyllä, Saunalahdelle​
Kytky?
ei​
Kunto?
ei uutta häpeä​
Vaihto?
njää...​
Tuotteen tarkka kuvaus?
Myydään Nokia N900. Muutama päivä testailtu 2. luurina ja ei ollut se minun juttu. Täysin uudenveroisessa kunnossa, ei häpeä uutta yhtään. Näyttöön laitettu Rincon suojakalvo ennen ensimmäistä käynnistystä, ilman kalvoa ei ole käytetty yhtään. Ei sim-lukkoa, kaikki kortit toimii. Kuitti Saunalahdelle, takuu 4.3.2012 asti.

Kaikki sälät mukaan, kuulokkeet käyttämättömät. Myös toinen Rincon suojakalvo mukaan ja Invisible Shield kalvo.

Mieluiten nouto, mutta myös postiennakolla ja avausmahdollisuudella, jos maksaa 20e kauppasummasta käsirahaa tilille etukäteen.​
Hintapyyntö?
465​
Sijainti?
Ruuhijärvi, Päijät-Häme​
Toimitustavat?
nouto, postitus​
Myyjän nimi?
Timo Ristola​
Myyjän sähköposti?
muovilehma ( ät ) hotmail ( piste ) com​
Myyjän puhelinnumero?
0456398181​
 

Liitteet

 • IMGP1173..JPG
  IMGP1173..JPG
  78.4 KB · Katsottu: 53
 • IMGP1172..JPG
  IMGP1172..JPG
  54.1 KB · Katsottu: 51
 • IMGP1171..JPG
  IMGP1171..JPG
  58.5 KB · Katsottu: 52
 • IMGP1174..JPG
  IMGP1174..JPG
  109.8 KB · Katsottu: 52
Top Bottom