• - Puhelintorille voi tehdä ilmoituksen kun on kulunut 7 vrk foorumille rekisteröitymisestä

  - Ilmoita otsikossa onko kyseessä myynti-, osto- vai vaihtoilmoitus valitsemalla sopiva etuliite (Myydään, Ostetaan tai Vaihdetaan)

  - Ilmoita selkeästi tuotteen sijaintipaikkakunta sekä haluamasi hintapyyntö. Myynti-ilmoituksissa hintapyyntö pakollinen, vaihtoilmoituksissa suotavaa, jotta osataan tarjota sopivaa välirahaa. Jos vaihtoilmoituksessa on myös myynti mahdollinen, hintapyyntö on pakollinen

  - Mikäli huomaat että ilmoituksesta jäi jokin tärkeä tieto puuttumaan, niin muokkaa ilmoitustasi. Ilmoitusten päivittäiset nostot tulkitaan spammaamiseksi. Nosto on sallittua viikon kuluttua viimeisestä ilmoittajan postauksesta. Kyselyihin ja tarjouksiin saa vastata.

  - Jos puhelin on myyty, ostettu tai vaihdettu, päivitä viestiketjun etuliite [Myyty/ Ostettu/Vaihdettu]. Älä lisää MYYTY-huomautusta uutena viestinä, koska se nostaa ilmoituksen turhaan. Otsikkoa ja lomaketta pääsee muokkaaamaan valitsemalla aloitusviestin yläpalkista "Viestiketjun muokkaus". Ostajat: Älkää laittako viestiketjuun "Ostettu" viestejä. Tämä myös nostaa turhaan ketjua ylöspäin.

  - Kun tavara on myyty tai ostettu, älä poista viestin sisältöä. Myydyt/ostetut-viestit kertovat mm. hintatasosta ja auttavat siten muita hinnoittelussa. Älä poista otsikkoa ainakaan kokonaan, jotta siitä kävisi ilmi, mitä on myyty. Omat yhteystiedot halutessaan saa poistaa.

  - Uusien puhelimien ja älykellojen myynti on kiellettyä (kun pakkaus on avattu, puhelin ei ole uusi). Myös uusien puhelimien osto- ja vaihtoilmoitukset ovat kiellettyjä. Uusien puhelintarvikkeiden myynti on sallittua. Puhelintori on tarkoitettu kuluttajille, yritysten ilmoitukset poistetaan.

  - Suoranainen huutokauppa foorumilla on kielletty. Hintapyynnöstä voi aina tinkiä ja tarjouksia saa laittaa. Huutokauppaperiaatteella olevat ilmoitukset poistetaan.

  - Huuto.netissä myytävänä olevien tuotteiden samanaikainen myynti Puhelintorilla on kielletty.

  - Piraattituotteiden myynti- ja ostoilmoitukset ovat kiellettyjä.

  - Älä laita ilmoituksiin viestiä jossa ilmoitat lähettäneesi yksityisviestin tai sähköpostiviestin tai tekstiviestin. Foorumi kyllä ilmoittaa yksityisviestin saajalle sellaisen saapuessa.

  - Mikäli ilmoituksen viimeisimmästä viestistä on kulunut yli 30 päivää, niin älä laita viestiketjuun viestiä, vaan ota yhteyttä ilmoituksen perustajaan yksityisviestillä.

  - Ylläpito / moderaattorit eivät ota vastuuta puhelintorin sääntöjen rikkomisista aiheutuneiden kaupankäyntien keskeytyksistä.

  - Puhelintorin sääntöjen rikkomisesta voi seurata kirjoituskielto puhelintorille.

M: Nokia HH-12 + CR-39 Autoteline

AJR

Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
12.5.2009
Viestit
3
Reaktiopisteet
0
M: Nokia HH-12 + CR-39 Autoteline

Takuu: -
Kuitti: Ei
Sim-lukittu: -
Kunto: Uudenveroinen
Vaihto: -

Nokia HH-12 Easy Mount Holder:
Pika-asennettava kiinnitysratkaisu. Tukevan imukuppivarren avulla voit kiinnittää autotelineen autosi tuulilasiin tai kojelautaan ilman ruuveja ja muttereita. Suositeltu kiinnityskohta on tuulilasi. Voit liittää kaikki Nokia-autotelineet perinteisellä tavalla imukuppivarren asennuslevyyn. Yhteensopiva kaikkien Nokia-autotelineiden kanssa.

Nokia CR-39 yleisteline:
Tukee lukuisia eri Nokia- ja muiden laitevalmistajien laitteita. Pitää yhteensopivan matkapuhelimesi tukevasti paikoillaan ja antaa mahdollisuuden käyttää erilaisten puhelimien kanssa. Tyylikäs muotoilu täydentää matkapuhelintasi. Aseta puhelimesi telineeseen painamalla se kiinni pidikkeisiin ja irrota puhelin vapautuspainiketta painamalla. Suunniteltu puhelimiin joiden korkeus on 95-120 mm, leveys on 42-55 mm, syvyys 13-26 mm

Oletan voivani jättää tämän ilmoituksen tähän osioon. Foorumin etusivulla lukee, että tämä kategoria on "Tarkoitettu käytetyille puhelimille ja puhelintarvikkeille".

Hintapyyntö: 25 (+postikulut)
Sijainti: Espoo
Toimitustavat: Nouto, posti

Myyjän nimi:
Myyjän sähköposti: antti.rousi@tkkPOISTA.fi
Myyjän puhelinnumero: nollaviisinolla 5939555
 
Top Bottom