• - Puhelintorille voi tehdä ilmoituksen kun on kulunut 7 vrk foorumille rekisteröitymisestä

  - Ilmoita otsikossa onko kyseessä myynti-, osto- vai vaihtoilmoitus valitsemalla sopiva etuliite (Myydään, Ostetaan tai Vaihdetaan)

  - Ilmoita selkeästi tuotteen sijaintipaikkakunta sekä haluamasi hintapyyntö. Myynti-ilmoituksissa hintapyyntö pakollinen, vaihtoilmoituksissa suotavaa, jotta osataan tarjota sopivaa välirahaa. Jos vaihtoilmoituksessa on myös myynti mahdollinen, hintapyyntö on pakollinen

  - Mikäli huomaat että ilmoituksesta jäi jokin tärkeä tieto puuttumaan, niin muokkaa ilmoitustasi. Ilmoitusten päivittäiset nostot tulkitaan spammaamiseksi. Nosto on sallittua viikon kuluttua viimeisestä ilmoittajan postauksesta. Kyselyihin ja tarjouksiin saa vastata.

  - Jos puhelin on myyty, ostettu tai vaihdettu, päivitä viestiketjun etuliite [Myyty/ Ostettu/Vaihdettu]. Älä lisää MYYTY-huomautusta uutena viestinä, koska se nostaa ilmoituksen turhaan. Otsikkoa ja lomaketta pääsee muokkaaamaan valitsemalla aloitusviestin yläpalkista "Viestiketjun muokkaus". Ostajat: Älkää laittako viestiketjuun "Ostettu" viestejä. Tämä myös nostaa turhaan ketjua ylöspäin.

  - Kun tavara on myyty tai ostettu, älä poista viestin sisältöä. Myydyt/ostetut-viestit kertovat mm. hintatasosta ja auttavat siten muita hinnoittelussa. Älä poista otsikkoa ainakaan kokonaan, jotta siitä kävisi ilmi, mitä on myyty. Omat yhteystiedot halutessaan saa poistaa.

  - Uusien puhelimien ja älykellojen myynti on kiellettyä (kun pakkaus on avattu, puhelin ei ole uusi). Myös uusien puhelimien osto- ja vaihtoilmoitukset ovat kiellettyjä. Uusien puhelintarvikkeiden myynti on sallittua. Puhelintori on tarkoitettu kuluttajille, yritysten ilmoitukset poistetaan.

  - Suoranainen huutokauppa foorumilla on kielletty. Hintapyynnöstä voi aina tinkiä ja tarjouksia saa laittaa. Huutokauppaperiaatteella olevat ilmoitukset poistetaan.

  - Huuto.netissä myytävänä olevien tuotteiden samanaikainen myynti Puhelintorilla on kielletty.

  - Piraattituotteiden myynti- ja ostoilmoitukset ovat kiellettyjä.

  - Älä laita ilmoituksiin viestiä jossa ilmoitat lähettäneesi yksityisviestin tai sähköpostiviestin tai tekstiviestin. Foorumi kyllä ilmoittaa yksityisviestin saajalle sellaisen saapuessa.

  - Mikäli ilmoituksen viimeisimmästä viestistä on kulunut yli 30 päivää, niin älä laita viestiketjuun viestiä, vaan ota yhteyttä ilmoituksen perustajaan yksityisviestillä.

  - Ylläpito / moderaattorit eivät ota vastuuta puhelintorin sääntöjen rikkomisista aiheutuneiden kaupankäyntien keskeytyksistä.

  - Puhelintorin sääntöjen rikkomisesta voi seurata kirjoituskielto puhelintorille.

M: Nokia E90 Red -MYYTY-

Jusku

Tunnettu jäsen
Palaute - 100%
7   0   0
Liittynyt
3.11.2003
Viestit
1001
Reaktiopisteet
184
Puhelinmalli
iPhone 12 Pro Max
Takuu: Ei (puhelin ostettu 20.6.2007)
Kuitti: On
Sim-lukittu: Ei
Kunto: Käytetty
Vaihto: Hyväkuntoiseen vanhaan kunnon Nokia 7110:aan.

Pakettiin kuuluu kaikki mitä on alunperinkin mukana tullut, paitsi että 512 megasen kortin tilalla 4 giganen kortti. HF ihan uusi ja avaamattomassa paketissa, takuuta 6 kk. Mukaan saa myös vyökotelon, josta tosin klipsiosa hajonnut, mutta saa sen vyölle vieläkin ja toimiihan se hyvänä suojana.

Puhelimeen vaihdettu sisänäyttö ja näppis 2008 kesällä. Käytön jälkiä on nähtävillä, navinäppäimestä reunoilta kromia lähtenyt ja ulkonäytössä jonkun verran hiusnaarmuja, ei vaikuta käytettävyyteen pätkääkään. Sisänäyttö tosiaan hyvässä kunnossa. Etukuoren kromissa naarmuja vasemmassa alakulmassa. Nämä näkyy kuvista. Akkukotelon kanteen tullut jostain pieni musta piste.

Kuvia: http://users.kymp.net/jusku/E90/

Puhelimessa uusin firmware (400.34.93).

Hintapyyntö: 170 € + mahdolliset pk:t
Sijainti: Hamina
Toimitustavat: Nouto/rahat tilille ja postin helposti-paketti (+9,70 €)/postiennakko (+13,35 €)

Myyjän nimi: Juhana
Myyjän sähköposti:
Myyjän puhelinnumero:
 
Viimeksi muokattu:

joons

Aktiivinen jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
15.8.2009
Viestit
96
Reaktiopisteet
8
Puhelinmalli
Galaxy Note 8
Vaihtoa 5800XM Rediin 2gb kortilla? Takuuta on joko 12/2010 tai 1/2011 asti.
 

S@mpp@

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
18.12.2004
Viestit
964
Reaktiopisteet
0
Puhelinmalli
SGS5
Löytyis hyväkuntoinen Nokia 7110 :) Oikeen Made in Finland :D

Minkäs verran täytyis lyödä euroja lisäksi?
 
Top Bottom