• - Puhelintorille voi tehdä ilmoituksen kun on kulunut 7 vrk foorumille rekisteröitymisestä

  - Ilmoita otsikossa onko kyseessä myynti-, osto- vai vaihtoilmoitus valitsemalla sopiva etuliite (Myydään, Ostetaan tai Vaihdetaan)

  - Ilmoita selkeästi tuotteen sijaintipaikkakunta sekä haluamasi hintapyyntö. Myynti-ilmoituksissa hintapyyntö pakollinen, vaihtoilmoituksissa suotavaa, jotta osataan tarjota sopivaa välirahaa. Jos vaihtoilmoituksessa on myös myynti mahdollinen, hintapyyntö on pakollinen

  - Mikäli huomaat että ilmoituksesta jäi jokin tärkeä tieto puuttumaan, niin muokkaa ilmoitustasi. Ilmoitusten päivittäiset nostot tulkitaan spammaamiseksi. Nosto on sallittua viikon kuluttua viimeisestä ilmoittajan postauksesta. Kyselyihin ja tarjouksiin saa vastata.

  - Jos puhelin on myyty, ostettu tai vaihdettu, päivitä viestiketjun etuliite [Myyty/ Ostettu/Vaihdettu]. Älä lisää MYYTY-huomautusta uutena viestinä, koska se nostaa ilmoituksen turhaan. Otsikkoa ja lomaketta pääsee muokkaaamaan valitsemalla aloitusviestin yläpalkista "Viestiketjun muokkaus". Ostajat: Älkää laittako viestiketjuun "Ostettu" viestejä. Tämä myös nostaa turhaan ketjua ylöspäin.

  - Kun tavara on myyty tai ostettu, älä poista viestin sisältöä. Myydyt/ostetut-viestit kertovat mm. hintatasosta ja auttavat siten muita hinnoittelussa. Älä poista otsikkoa ainakaan kokonaan, jotta siitä kävisi ilmi, mitä on myyty. Omat yhteystiedot halutessaan saa poistaa.

  - Uusien puhelimien ja älykellojen myynti on kiellettyä (kun pakkaus on avattu, puhelin ei ole uusi). Myös uusien puhelimien osto- ja vaihtoilmoitukset ovat kiellettyjä. Uusien puhelintarvikkeiden myynti on sallittua. Puhelintori on tarkoitettu kuluttajille, yritysten ilmoitukset poistetaan.

  - Suoranainen huutokauppa foorumilla on kielletty. Hintapyynnöstä voi aina tinkiä ja tarjouksia saa laittaa. Huutokauppaperiaatteella olevat ilmoitukset poistetaan.

  - Huuto.netissä myytävänä olevien tuotteiden samanaikainen myynti Puhelintorilla on kielletty.

  - Piraattituotteiden myynti- ja ostoilmoitukset ovat kiellettyjä.

  - Älä laita ilmoituksiin viestiä jossa ilmoitat lähettäneesi yksityisviestin tai sähköpostiviestin tai tekstiviestin. Foorumi kyllä ilmoittaa yksityisviestin saajalle sellaisen saapuessa.

  - Mikäli ilmoituksen viimeisimmästä viestistä on kulunut yli 30 päivää, niin älä laita viestiketjuun viestiä, vaan ota yhteyttä ilmoituksen perustajaan yksityisviestillä.

  - Ylläpito / moderaattorit eivät ota vastuuta puhelintorin sääntöjen rikkomisista aiheutuneiden kaupankäyntien keskeytyksistä.

  - Puhelintorin sääntöjen rikkomisesta voi seurata kirjoituskielto puhelintorille.

M: Nokia E90 Black Navi 2Gt MYYTY

Lumipallo

Tunnettu jäsen
Palaute - 100%
8   0   0
Liittynyt
16.4.2004
Viestit
195
Reaktiopisteet
1
Puhelinmalli
Huawei P20 Pro + Huawei Y6 Pro töissä
M: Nokia E90 Black Navi 2Gt

Takuu: 05/2010 saakka
Kuitti: on
Sim-lukittu: ei
Kunto: erittäin hyvä
Vaihto: ei

Todella hyväkuntoinen musta E90, vain 15h puhuttu. Mukaan tulee laturi, kuulokkeet, datakaapeli, manuaalit ja 2Gt muistikortti.
Ainoa häiriötekijä on takakuoren sivusta (ei akun kansi) kuuluva pieni natina painettaessa, mutta tämä lienee tämän mallin "ominaisuus", koska on natissut uudesta saakka ja olen täällä foorumissa huomannut muidenkin valittelevan samaa. Mainitsen kuitenkin, ettei tule yllätyksenä.
Tässä mallissa on uudemman mallinen näppäimistö, joka ei naarmuta sisänäyttöä.
Ei kytky, kivijalkakaupasta ostettu. Myydään tarpeettomana, koska uusi lelu on korvannut tämän.

Hintapyyntö: 220 € sisältäen postikulut
Sijainti: Kajaani
Toimitustavat: nouto/postipaketti/postiennakko/matkahuolto

Myyjän nimi: Päivi Sorsa
Myyjän sähköposti: paivi.sorsa@gmail.com
Myyjän puhelinnumero: 0443366646
 

Lumipallo

Tunnettu jäsen
Palaute - 100%
8   0   0
Liittynyt
16.4.2004
Viestit
195
Reaktiopisteet
1
Puhelinmalli
Huawei P20 Pro + Huawei Y6 Pro töissä
Luuri on varattu nikkepetille
 
Top Bottom