• - Puhelintorille voi tehdä ilmoituksen kun on kulunut 7 vrk foorumille rekisteröitymisestä

  - Ilmoita otsikossa onko kyseessä myynti-, osto- vai vaihtoilmoitus valitsemalla sopiva etuliite (Myydään, Ostetaan tai Vaihdetaan)

  - Ilmoita selkeästi tuotteen sijaintipaikkakunta sekä haluamasi hintapyyntö. Myynti-ilmoituksissa hintapyyntö pakollinen, vaihtoilmoituksissa suotavaa, jotta osataan tarjota sopivaa välirahaa. Jos vaihtoilmoituksessa on myös myynti mahdollinen, hintapyyntö on pakollinen

  - Mikäli huomaat että ilmoituksesta jäi jokin tärkeä tieto puuttumaan, niin muokkaa ilmoitustasi. Ilmoitusten päivittäiset nostot tulkitaan spammaamiseksi. Nosto on sallittua viikon kuluttua viimeisestä ilmoittajan postauksesta. Kyselyihin ja tarjouksiin saa vastata.

  - Jos puhelin on myyty, ostettu tai vaihdettu, päivitä viestiketjun etuliite [Myyty/ Ostettu/Vaihdettu]. Älä lisää MYYTY-huomautusta uutena viestinä, koska se nostaa ilmoituksen turhaan. Otsikkoa ja lomaketta pääsee muokkaaamaan valitsemalla aloitusviestin yläpalkista "Viestiketjun muokkaus". Ostajat: Älkää laittako viestiketjuun "Ostettu" viestejä. Tämä myös nostaa turhaan ketjua ylöspäin.

  - Kun tavara on myyty tai ostettu, älä poista viestin sisältöä. Myydyt/ostetut-viestit kertovat mm. hintatasosta ja auttavat siten muita hinnoittelussa. Älä poista otsikkoa ainakaan kokonaan, jotta siitä kävisi ilmi, mitä on myyty. Omat yhteystiedot halutessaan saa poistaa.

  - Uusien puhelimien ja älykellojen myynti on kiellettyä (kun pakkaus on avattu, puhelin ei ole uusi). Myös uusien puhelimien osto- ja vaihtoilmoitukset ovat kiellettyjä. Uusien puhelintarvikkeiden myynti on sallittua. Puhelintori on tarkoitettu kuluttajille, yritysten ilmoitukset poistetaan.

  - Suoranainen huutokauppa foorumilla on kielletty. Hintapyynnöstä voi aina tinkiä ja tarjouksia saa laittaa. Huutokauppaperiaatteella olevat ilmoitukset poistetaan.

  - Huuto.netissä myytävänä olevien tuotteiden samanaikainen myynti Puhelintorilla on kielletty.

  - Piraattituotteiden myynti- ja ostoilmoitukset ovat kiellettyjä.

  - Älä laita ilmoituksiin viestiä jossa ilmoitat lähettäneesi yksityisviestin tai sähköpostiviestin tai tekstiviestin. Foorumi kyllä ilmoittaa yksityisviestin saajalle sellaisen saapuessa.

  - Mikäli ilmoituksen viimeisimmästä viestistä on kulunut yli 30 päivää, niin älä laita viestiketjuun viestiä, vaan ota yhteyttä ilmoituksen perustajaan yksityisviestillä.

  - Ylläpito / moderaattorit eivät ota vastuuta puhelintorin sääntöjen rikkomisista aiheutuneiden kaupankäyntien keskeytyksistä.

  - Puhelintorin sääntöjen rikkomisesta voi seurata kirjoituskielto puhelintorille.

M: Nokia E71 White Steel Navi **Myyty**

Oltsi Boltsi

Tunnettu jäsen
Palaute - 100%
1   0   0
Liittynyt
22.5.2003
Viestit
112
Reaktiopisteet
1
**Myyty**

M: Nokia E71 White Steel Navi

Takuu: Kyllä, 12.11.2010 asti
Kuitti: Kyllä
Sim-lukittu: Ei
Kunto: Erinomainen
Vaihto: Motorola Milestone

Myynnissä äärimmäisen siisti 12.11.2008 Saunalahdelta ostettua valkoinen Nokia E71. Kuorissa ei ole ollenkaan kolhuja eikä kulumaa. Näytössä kiinni Martin Fields Overlay Plus suojakalvo jossa on pieni naarmu ja se repsottaa hieman yläreunasta. Suojakalvo on pestävissä ja uudelleen asennettavissa.

Mukaan tulee kaikki mitä ostaessakin lukuunottamatta rannehihnaa, eli:
- itse puhelin
- akku
- laturi
- datakaapeli
- kuulokkeet
- 2GB muistikortti
- nahkainen suojakotelo
- käyttöohjekirjat

- Lisäksi 3.5mm kuulokeadapteri

Puhelimeen asennettu kolme ostettua ohjelmaa:
- Handy Calendar (http://nokia-e71-software.epocware.com/Handy_Calendar.html)
- Handy Shell (http://nokia-e71-software.epocware.com/Handy_Shell.html)
- Profimail (http://www.lonelycatgames.com/?app=profimail)

- Navigointilisenssiä on jäljellä 106 päivää

Kuvia:


Hintapyyntö: 200e, mutta myös asiallisia tarjouksia voi esittää
Sijainti: Oulu
Toimitustavat: Nouto, Posti tai Matkahuolto. Ostaja maksaa toimituskulut.

Paras tarjous: 175 euroa

Myyjän nimi: Olli
Myyjän sähköposti: silakka (at) gmail.com
Myyjän puhelinnumero: -
 
Top Bottom