• - Puhelintorille voi tehdä ilmoituksen kun on kulunut 7 vrk foorumille rekisteröitymisestä

  - Ilmoita otsikossa onko kyseessä myynti-, osto- vai vaihtoilmoitus valitsemalla sopiva etuliite (Myydään, Ostetaan tai Vaihdetaan)

  - Ilmoita selkeästi tuotteen sijaintipaikkakunta sekä haluamasi hintapyyntö. Myynti-ilmoituksissa hintapyyntö pakollinen, vaihtoilmoituksissa suotavaa, jotta osataan tarjota sopivaa välirahaa. Jos vaihtoilmoituksessa on myös myynti mahdollinen, hintapyyntö on pakollinen

  - Mikäli huomaat että ilmoituksesta jäi jokin tärkeä tieto puuttumaan, niin muokkaa ilmoitustasi. Ilmoitusten päivittäiset nostot tulkitaan spammaamiseksi. Nosto on sallittua viikon kuluttua viimeisestä ilmoittajan postauksesta. Kyselyihin ja tarjouksiin saa vastata.

  - Jos puhelin on myyty, ostettu tai vaihdettu, päivitä viestiketjun etuliite [Myyty/ Ostettu/Vaihdettu]. Älä lisää MYYTY-huomautusta uutena viestinä, koska se nostaa ilmoituksen turhaan. Otsikkoa ja lomaketta pääsee muokkaaamaan valitsemalla aloitusviestin yläpalkista "Viestiketjun muokkaus". Ostajat: Älkää laittako viestiketjuun "Ostettu" viestejä. Tämä myös nostaa turhaan ketjua ylöspäin.

  - Kun tavara on myyty tai ostettu, älä poista viestin sisältöä. Myydyt/ostetut-viestit kertovat mm. hintatasosta ja auttavat siten muita hinnoittelussa. Älä poista otsikkoa ainakaan kokonaan, jotta siitä kävisi ilmi, mitä on myyty. Omat yhteystiedot halutessaan saa poistaa.

  - Uusien puhelimien ja älykellojen myynti on kiellettyä (kun pakkaus on avattu, puhelin ei ole uusi). Myös uusien puhelimien osto- ja vaihtoilmoitukset ovat kiellettyjä. Uusien puhelintarvikkeiden myynti on sallittua. Puhelintori on tarkoitettu kuluttajille, yritysten ilmoitukset poistetaan.

  - Suoranainen huutokauppa foorumilla on kielletty. Hintapyynnöstä voi aina tinkiä ja tarjouksia saa laittaa. Huutokauppaperiaatteella olevat ilmoitukset poistetaan.

  - Huuto.netissä myytävänä olevien tuotteiden samanaikainen myynti Puhelintorilla on kielletty.

  - Piraattituotteiden myynti- ja ostoilmoitukset ovat kiellettyjä.

  - Älä laita ilmoituksiin viestiä jossa ilmoitat lähettäneesi yksityisviestin tai sähköpostiviestin tai tekstiviestin. Foorumi kyllä ilmoittaa yksityisviestin saajalle sellaisen saapuessa.

  - Mikäli ilmoituksen viimeisimmästä viestistä on kulunut yli 30 päivää, niin älä laita viestiketjuun viestiä, vaan ota yhteyttä ilmoituksen perustajaan yksityisviestillä.

  - Ylläpito / moderaattorit eivät ota vastuuta puhelintorin sääntöjen rikkomisista aiheutuneiden kaupankäyntien keskeytyksistä.

  - Puhelintorin sääntöjen rikkomisesta voi seurata kirjoituskielto puhelintorille.

M: Nokia E71 Red/Gray Navi

Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
17.12.2009
Viestit
3
Reaktiopisteet
0
#MYYTY#M: Nokia E71 Red/Gray Navi

Takuu: Ostettu 02.06.2009
Kuitti: Löytyy
Sim-lukittu: Ei
Kunto: Lähes virheetön
Vaihto: Ei

Puhelin on todella siistissä kunnossa ja myydään tarpeettomana. Pari käytöstä tullutta jälkeä löytyy mutta puhelin tosiaan lähes virheetön. Runko/rungon painikkeet punaiset ja muuten osat steel gray. Puhelimen tarvikkeet ovat käyttämättömät lukuunottamatta nahkakoteloa joka on kuitenkin virheetön. Pakettiin kuuluu kaikki myyntipaketin osat + ostokuitti. Pakettiin kuuluu tuo Navi lisenssi.

Hintapyyntö: 200€
Sijainti: Helsinki, Pitäjänmäki
Toimitustavat: Nouto / lähetys ostajan maksaessa ennakon tai etukäteen Hp:n + toim. kulut

Myyjän nimi:
Myyjän sähköposti: teemu.ikonen@POISPOISgmail.com
Myyjän puhelinnumero: nolviisnol5367130
 

Qwertyi

Vuoden foorumilainen 2010, VIP vuodesta 2016
Palaute - 100%
30   0   0
Liittynyt
7.12.2005
Viestit
38114
Reaktiopisteet
17977
Puhelinmalli
Samsung Galaxy S10e + Note 8
Uppaillaan viikon välein vaikka joulu hakkaakin päälle.
 
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
17.12.2009
Viestit
3
Reaktiopisteet
0
Kyllä siellä luurin kuviakin oli. Puhelin nyt myyty. Ilmoituksen saa poistaa. Kiitos.
 

jugih

Tunnetuin jäsen
Palaute - 100%
20   0   0
Liittynyt
24.12.2004
Viestit
1423
Reaktiopisteet
429
Puhelinmalli
1+ 9 Pro
Sulla ei taida olla mitään käsitystä miten internetissä keskustelufoorumeilla myyntityö toimii? Yritä edes.

Laita otsikkoon myyty.
Viestiä ei poisteta.
 
Top Bottom