• - Puhelintorille voi tehdä ilmoituksen kun on kulunut 7 vrk foorumille rekisteröitymisestä

  - Ilmoita otsikossa onko kyseessä myynti-, osto- vai vaihtoilmoitus valitsemalla sopiva etuliite (Myydään, Ostetaan tai Vaihdetaan)

  - Ilmoita selkeästi tuotteen sijaintipaikkakunta sekä haluamasi hintapyyntö. Myynti-ilmoituksissa hintapyyntö pakollinen, vaihtoilmoituksissa suotavaa, jotta osataan tarjota sopivaa välirahaa. Jos vaihtoilmoituksessa on myös myynti mahdollinen, hintapyyntö on pakollinen

  - Mikäli huomaat että ilmoituksesta jäi jokin tärkeä tieto puuttumaan, niin muokkaa ilmoitustasi. Ilmoitusten päivittäiset nostot tulkitaan spammaamiseksi. Nosto on sallittua viikon kuluttua viimeisestä ilmoittajan postauksesta. Kyselyihin ja tarjouksiin saa vastata.

  - Jos puhelin on myyty, ostettu tai vaihdettu, päivitä viestiketjun etuliite [Myyty/ Ostettu/Vaihdettu]. Älä lisää MYYTY-huomautusta uutena viestinä, koska se nostaa ilmoituksen turhaan. Otsikkoa ja lomaketta pääsee muokkaaamaan valitsemalla aloitusviestin yläpalkista "Viestiketjun muokkaus". Ostajat: Älkää laittako viestiketjuun "Ostettu" viestejä. Tämä myös nostaa turhaan ketjua ylöspäin.

  - Kun tavara on myyty tai ostettu, älä poista viestin sisältöä. Myydyt/ostetut-viestit kertovat mm. hintatasosta ja auttavat siten muita hinnoittelussa. Älä poista otsikkoa ainakaan kokonaan, jotta siitä kävisi ilmi, mitä on myyty. Omat yhteystiedot halutessaan saa poistaa.

  - Uusien puhelimien ja älykellojen myynti on kiellettyä (kun pakkaus on avattu, puhelin ei ole uusi). Myös uusien puhelimien osto- ja vaihtoilmoitukset ovat kiellettyjä. Uusien puhelintarvikkeiden myynti on sallittua. Puhelintori on tarkoitettu kuluttajille, yritysten ilmoitukset poistetaan.

  - Suoranainen huutokauppa foorumilla on kielletty. Hintapyynnöstä voi aina tinkiä ja tarjouksia saa laittaa. Huutokauppaperiaatteella olevat ilmoitukset poistetaan.

  - Huuto.netissä myytävänä olevien tuotteiden samanaikainen myynti Puhelintorilla on kielletty.

  - Piraattituotteiden myynti- ja ostoilmoitukset ovat kiellettyjä.

  - Älä laita ilmoituksiin viestiä jossa ilmoitat lähettäneesi yksityisviestin tai sähköpostiviestin tai tekstiviestin. Foorumi kyllä ilmoittaa yksityisviestin saajalle sellaisen saapuessa.

  - Mikäli ilmoituksen viimeisimmästä viestistä on kulunut yli 30 päivää, niin älä laita viestiketjuun viestiä, vaan ota yhteyttä ilmoituksen perustajaan yksityisviestillä.

  - Ylläpito / moderaattorit eivät ota vastuuta puhelintorin sääntöjen rikkomisista aiheutuneiden kaupankäyntien keskeytyksistä.

  - Puhelintorin sääntöjen rikkomisesta voi seurata kirjoituskielto puhelintorille.

M: Nokia E71 2GB black steel [MYYTY]

la

Palaute - 100%
2   0   0
Liittynyt
18.6.2002
Viestit
590
Reaktiopisteet
0
M: Nokia E71 2GB black steel

Takuu: on, 2/2011 asti
Kuitti: on
Sim-lukittu: ei
Kunto: erinomainen
Vaihto: ei

Myydään Nokia E71 2GB black steel "navi".

Mukaan alkuperäinen pakkaus tarvikkeineen: Laturi, datakaapeli, ohjeet, softa-CD ja 2GB muistikortti. Kantalaukku, kantohihna ja kuulokkeet käyttämättömiä.

Hintapyyntö: 210e
Sijainti: Helsinki
Toimitustavat: kaupat kasvotusten

Myyjän nimi:
Myyjän sähköposti:
Myyjän puhelinnumero:


MYYTY
 

davon

Tunnettu jäsen
Palaute - 100%
5   0   0
Liittynyt
15.1.2007
Viestit
12
Reaktiopisteet
0
Onko navigointilisenssiä pitkään jäljellä?
 

la

Palaute - 100%
2   0   0
Liittynyt
18.6.2002
Viestit
590
Reaktiopisteet
0
Puhelimen mukana tuli vuoden navigointi, eli pitäisi olla ainakin 2/2010 asti. Nyt kun kokeilin, ei Nokia Maps kuitenkaan löydä lisenssiä. En tiedä miten sen saisi takaisin.

Puhelimen firmware ja maps päivitetty. Nyt näyttää: Ajaminen: Eurooppa, Voimassaolo päättyy 5.7.2010.
 
Top Bottom