M: Nokia E70 *uusi*

Keskustelu osiossa 'Myydään puhelimia', aloittaja Faior, 24/7/08.

 1. Faior Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  13/9/06
  Viestit:
  56
  Tykkäykset:
  1
  Eli takuuta on jäljellä enää 1 kk.. 29.8.2008 asti siis, mutta puhelin on täysin uusi! Laitoin alkuperäisen takuuhuoltoon koska joystick oli rikki, ja sainkin sitten kokonaan uuden puhelimen takaisin. Eli tätä ei ole käytetty kuin pari tuntia ja testailtu että kaikki ominaisuudet toimivat ja muutenkin on ehjä laite kyseessä.

  Eli täysin naarmuton vehjes kyseessä ja näytön päällä on vielä suojakalvokin, ottaa ihan näpsäkkiä kuvia (2mpix kamera). Akku on kuitenkin alkuperäisestä puhelimesta eli sen 2 vuotta vanha, mutta kuitenkin täysin tikissään mielestäni. Eli virtaa riittää useaksi päiväksi.

  Ja tuo hinta on taas suuntaa-antava, joten tarjouksia vain tulemaan.. taatusti hintansa väärti puhelin kyllä omien kokemuksien perusteella, lähes idioottivarma puhelin joka ei hajonnut omassa käytössäni koskaan ja tilttaili tosi harvoin. (mukana metsäkoneessa jne).

  -Puhelin ei ole sim-lukittu.-

  Mukaan tulee laturi, jotain ohjekirjoja ja lappusia, USB-pop-port-kaapeli, ja puhelin tietysti sekä alkup. pakkaus, sekä kuitti jolla voi puhelimen vielä viedä takuuseen tuon 1 kuukauden ajan(eri IMEI kuin alkuperäisessä puhelimessa)

  Sijaitsee Joensuussa
  HP: 200/tarjous
  Maili: firetys@gmail.com
   

Jaa tämä viestiketju