• - Puhelintorille voi tehdä ilmoituksen kun on kulunut 7 vrk foorumille rekisteröitymisestä

  - Ilmoita otsikossa onko kyseessä myynti-, osto- vai vaihtoilmoitus valitsemalla sopiva etuliite (Myydään, Ostetaan tai Vaihdetaan)

  - Ilmoita selkeästi tuotteen sijaintipaikkakunta sekä haluamasi hintapyyntö. Myynti-ilmoituksissa hintapyyntö pakollinen, vaihtoilmoituksissa suotavaa, jotta osataan tarjota sopivaa välirahaa. Jos vaihtoilmoituksessa on myös myynti mahdollinen, hintapyyntö on pakollinen

  - Mikäli huomaat että ilmoituksesta jäi jokin tärkeä tieto puuttumaan, niin muokkaa ilmoitustasi. Ilmoitusten päivittäiset nostot tulkitaan spammaamiseksi. Nosto on sallittua viikon kuluttua viimeisestä ilmoittajan postauksesta. Kyselyihin ja tarjouksiin saa vastata.

  - Jos puhelin on myyty, ostettu tai vaihdettu, päivitä viestiketjun etuliite [Myyty/ Ostettu/Vaihdettu]. Älä lisää MYYTY-huomautusta uutena viestinä, koska se nostaa ilmoituksen turhaan. Otsikkoa ja lomaketta pääsee muokkaaamaan valitsemalla aloitusviestin yläpalkista "Viestiketjun muokkaus". Ostajat: Älkää laittako viestiketjuun "Ostettu" viestejä. Tämä myös nostaa turhaan ketjua ylöspäin.

  - Kun tavara on myyty tai ostettu, älä poista viestin sisältöä. Myydyt/ostetut-viestit kertovat mm. hintatasosta ja auttavat siten muita hinnoittelussa. Älä poista otsikkoa ainakaan kokonaan, jotta siitä kävisi ilmi, mitä on myyty. Omat yhteystiedot halutessaan saa poistaa.

  - Uusien puhelimien ja älykellojen myynti on kiellettyä (kun pakkaus on avattu, puhelin ei ole uusi). Myös uusien puhelimien osto- ja vaihtoilmoitukset ovat kiellettyjä. Uusien puhelintarvikkeiden myynti on sallittua. Puhelintori on tarkoitettu kuluttajille, yritysten ilmoitukset poistetaan.

  - Suoranainen huutokauppa foorumilla on kielletty. Hintapyynnöstä voi aina tinkiä ja tarjouksia saa laittaa. Huutokauppaperiaatteella olevat ilmoitukset poistetaan.

  - Huuto.netissä myytävänä olevien tuotteiden samanaikainen myynti Puhelintorilla on kielletty.

  - Piraattituotteiden myynti- ja ostoilmoitukset ovat kiellettyjä.

  - Älä laita ilmoituksiin viestiä jossa ilmoitat lähettäneesi yksityisviestin tai sähköpostiviestin tai tekstiviestin. Foorumi kyllä ilmoittaa yksityisviestin saajalle sellaisen saapuessa.

  - Mikäli ilmoituksen viimeisimmästä viestistä on kulunut yli 30 päivää, niin älä laita viestiketjuun viestiä, vaan ota yhteyttä ilmoituksen perustajaan yksityisviestillä.

  - Ylläpito / moderaattorit eivät ota vastuuta puhelintorin sääntöjen rikkomisista aiheutuneiden kaupankäyntien keskeytyksistä.

  - Puhelintorin sääntöjen rikkomisesta voi seurata kirjoituskielto puhelintorille.

M: Nokia E63 Black/Blue

Male_Fin

Aktiivinen jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
27.1.2010
Viestit
13
Reaktiopisteet
0
M: Nokia E63 Black/Blue

Takuu: ei
Kuitti: ei
Sim-lukittu: ei
Kunto: Hyvä, ei ole uusi puhelin mutta siisti!
Vaihto: ei

Paketti sisältää puhelimen lisäksi laturin. Ostin puhelimen käytettynä ja sain vain puhelimen ja laturin. Ei siis kuittia/takuuta. Toimii moitteettomasti ja kuoret kaikin puolin siistit. Alkuperäinen musta päällimäinen kuori on vaihdettu vastaavaan siniseen.

Hintapyyntö: 110e
Sijainti: Rovaniemi
Toimitustavat: Postiennakko, nouto

Myyjän nimi:
Myyjän sähköposti:
Myyjän puhelinnumero:
 

kakes82

Tunnettu jäsen
Palaute - 100%
3   0   0
Liittynyt
4.8.2009
Viestit
89
Reaktiopisteet
0
kokeillaan vaikka ei vaihtoa lukeekin,eli vaihto htc s740 luuriin?
 

KukkulanKuningas

Tunnettu jäsen
Palaute - 100%
1   0   0
Liittynyt
18.4.2009
Viestit
50
Reaktiopisteet
7
Puhelinmalli
Nexus 6
Voitko pistää kuvia osoitteeseen niko[piste]olsson[ät]gmail[piste]com
 
Top Bottom