• - Puhelintorille voi tehdä ilmoituksen kun on kulunut 7 vrk foorumille rekisteröitymisestä

  - Ilmoita otsikossa onko kyseessä myynti-, osto- vai vaihtoilmoitus valitsemalla sopiva etuliite (Myydään, Ostetaan tai Vaihdetaan)

  - Ilmoita selkeästi tuotteen sijaintipaikkakunta sekä haluamasi hintapyyntö. Myynti-ilmoituksissa hintapyyntö pakollinen, vaihtoilmoituksissa suotavaa, jotta osataan tarjota sopivaa välirahaa. Jos vaihtoilmoituksessa on myös myynti mahdollinen, hintapyyntö on pakollinen

  - Mikäli huomaat että ilmoituksesta jäi jokin tärkeä tieto puuttumaan, niin muokkaa ilmoitustasi. Ilmoitusten päivittäiset nostot tulkitaan spammaamiseksi. Nosto on sallittua viikon kuluttua viimeisestä ilmoittajan postauksesta. Kyselyihin ja tarjouksiin saa vastata.

  - Jos puhelin on myyty, ostettu tai vaihdettu, päivitä viestiketjun etuliite [Myyty/ Ostettu/Vaihdettu]. Älä lisää MYYTY-huomautusta uutena viestinä, koska se nostaa ilmoituksen turhaan. Otsikkoa ja lomaketta pääsee muokkaaamaan valitsemalla aloitusviestin yläpalkista "Viestiketjun muokkaus". Ostajat: Älkää laittako viestiketjuun "Ostettu" viestejä. Tämä myös nostaa turhaan ketjua ylöspäin.

  - Kun tavara on myyty tai ostettu, älä poista viestin sisältöä. Myydyt/ostetut-viestit kertovat mm. hintatasosta ja auttavat siten muita hinnoittelussa. Älä poista otsikkoa ainakaan kokonaan, jotta siitä kävisi ilmi, mitä on myyty. Omat yhteystiedot halutessaan saa poistaa.

  - Uusien puhelimien ja älykellojen myynti on kiellettyä (kun pakkaus on avattu, puhelin ei ole uusi). Myös uusien puhelimien osto- ja vaihtoilmoitukset ovat kiellettyjä. Uusien puhelintarvikkeiden myynti on sallittua. Puhelintori on tarkoitettu kuluttajille, yritysten ilmoitukset poistetaan.

  - Suoranainen huutokauppa foorumilla on kielletty. Hintapyynnöstä voi aina tinkiä ja tarjouksia saa laittaa. Huutokauppaperiaatteella olevat ilmoitukset poistetaan.

  - Huuto.netissä myytävänä olevien tuotteiden samanaikainen myynti Puhelintorilla on kielletty.

  - Piraattituotteiden myynti- ja ostoilmoitukset ovat kiellettyjä.

  - Älä laita ilmoituksiin viestiä jossa ilmoitat lähettäneesi yksityisviestin tai sähköpostiviestin tai tekstiviestin. Foorumi kyllä ilmoittaa yksityisviestin saajalle sellaisen saapuessa.

  - Mikäli ilmoituksen viimeisimmästä viestistä on kulunut yli 30 päivää, niin älä laita viestiketjuun viestiä, vaan ota yhteyttä ilmoituksen perustajaan yksityisviestillä.

  - Ylläpito / moderaattorit eivät ota vastuuta puhelintorin sääntöjen rikkomisista aiheutuneiden kaupankäyntien keskeytyksistä.

  - Puhelintorin sääntöjen rikkomisesta voi seurata kirjoituskielto puhelintorille.

M: Nokia E61i

Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
26.7.2007
Viestit
85
Reaktiopisteet
0
M: Nokia E61i

Takuu: Ei
Kuitti: On!
Sim-lukittu: Ei
Kunto: Hyvä
Vaihto: Ei, uutta luuria odottelen

Nyt se meni myyntiin, eli hyvin palvellut ja hintaansa nähden loistava E61i. Tämä on aikansa huippupuhelin, joka ei jää edelleenkään ominaisuuksissa pikkuveljiensä jalkoihin. Päinvastoin, voittaa useimmat laadukkailla, nitisemättömillä metallikuorillaan!

Mukana tulee kaikki alkuperäisessä pakkauksessa olleet tavarat (ei laturia) + autoteline, gigan muistikortti, toinen akku ja pop-port -> 3.5mm adapteri omille kuulokkeille. Varusteita riittää siis vaikka muille jakaa.

Yleiskunnoltaan puhelin on hyvä, etenkin ikäisekseen (ostettu 1.10.2007, kuitti). Näyttö on 100% NAARMUTON paikallaan olevan alkuperäisen näytön kalvon vuoksi. Huomautettavaa tulee ainoastaan parista pienestä kolhusta ja takakuoren hiusnaarmuista. En näe kuitenkaan mitään syytä kuorien vaihdolle, koska normaalikäytössä virheitä ei huomaa. Lisää kuvia saa pyytämällä...

Uutena tämä setti on maksanut melko paljon, koska jo pelkkä puhelin on kustantanut 419,90€. Myynnin syynä on tutustuminen kosketusnäytöllisten maailmaan. Toivottavasti ei kaduta jälkeenpäin ;)

Hintapyyntö: 80€
Sijainti: Masku, 20km Turusta
Toimitustavat: Nouto, postipaketti, postiennakko, pulloposti

Myyjän nimi: Tuomas
Myyjän sähköposti: kotajarvi.tuomas@gmail.com
Myyjän puhelinnumero: 0400-642850
 

Liitteet

 • e61i 003.jpg
  e61i 003.jpg
  72.5 KB · Katsottu: 77
 • e61i 001.jpg
  e61i 001.jpg
  49 KB · Katsottu: 61
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
26.7.2007
Viestit
85
Reaktiopisteet
0
Ilmoitus ylös ja hinta alas. Nyt pois vitriinistä!
 
Top Bottom