• - Puhelintorille voi tehdä ilmoituksen kun on kulunut 7 vrk foorumille rekisteröitymisestä

  - Ilmoita otsikossa onko kyseessä myynti-, osto- vai vaihtoilmoitus valitsemalla sopiva etuliite (Myydään, Ostetaan tai Vaihdetaan)

  - Ilmoita selkeästi tuotteen sijaintipaikkakunta sekä haluamasi hintapyyntö. Myynti-ilmoituksissa hintapyyntö pakollinen, vaihtoilmoituksissa suotavaa, jotta osataan tarjota sopivaa välirahaa. Jos vaihtoilmoituksessa on myös myynti mahdollinen, hintapyyntö on pakollinen

  - Mikäli huomaat että ilmoituksesta jäi jokin tärkeä tieto puuttumaan, niin muokkaa ilmoitustasi. Ilmoitusten päivittäiset nostot tulkitaan spammaamiseksi. Nosto on sallittua viikon kuluttua viimeisestä ilmoittajan postauksesta. Kyselyihin ja tarjouksiin saa vastata.

  - Jos puhelin on myyty, ostettu tai vaihdettu, päivitä viestiketjun etuliite [Myyty/ Ostettu/Vaihdettu]. Älä lisää MYYTY-huomautusta uutena viestinä, koska se nostaa ilmoituksen turhaan. Otsikkoa ja lomaketta pääsee muokkaaamaan valitsemalla aloitusviestin yläpalkista "Viestiketjun muokkaus". Ostajat: Älkää laittako viestiketjuun "Ostettu" viestejä. Tämä myös nostaa turhaan ketjua ylöspäin.

  - Kun tavara on myyty tai ostettu, älä poista viestin sisältöä. Myydyt/ostetut-viestit kertovat mm. hintatasosta ja auttavat siten muita hinnoittelussa. Älä poista otsikkoa ainakaan kokonaan, jotta siitä kävisi ilmi, mitä on myyty. Omat yhteystiedot halutessaan saa poistaa.

  - Uusien puhelimien ja älykellojen myynti on kiellettyä (kun pakkaus on avattu, puhelin ei ole uusi). Myös uusien puhelimien osto- ja vaihtoilmoitukset ovat kiellettyjä. Uusien puhelintarvikkeiden myynti on sallittua. Puhelintori on tarkoitettu kuluttajille, yritysten ilmoitukset poistetaan.

  - Suoranainen huutokauppa foorumilla on kielletty. Hintapyynnöstä voi aina tinkiä ja tarjouksia saa laittaa. Huutokauppaperiaatteella olevat ilmoitukset poistetaan.

  - Huuto.netissä myytävänä olevien tuotteiden samanaikainen myynti Puhelintorilla on kielletty.

  - Piraattituotteiden myynti- ja ostoilmoitukset ovat kiellettyjä.

  - Älä laita ilmoituksiin viestiä jossa ilmoitat lähettäneesi yksityisviestin tai sähköpostiviestin tai tekstiviestin. Foorumi kyllä ilmoittaa yksityisviestin saajalle sellaisen saapuessa.

  - Mikäli ilmoituksen viimeisimmästä viestistä on kulunut yli 30 päivää, niin älä laita viestiketjuun viestiä, vaan ota yhteyttä ilmoituksen perustajaan yksityisviestillä.

  - Ylläpito / moderaattorit eivät ota vastuuta puhelintorin sääntöjen rikkomisista aiheutuneiden kaupankäyntien keskeytyksistä.

  - Puhelintorin sääntöjen rikkomisesta voi seurata kirjoituskielto puhelintorille.

M: Nokia E55 musta=myyty

kinde

Tunnettu jäsen
Palaute - 100%
36   0   0
Liittynyt
11.4.2003
Viestit
710
Reaktiopisteet
40
Puhelinmalli
Iphone 12 pro
M: Nokia E55 musta

Takuu: kyllä
Kuitti: on
Sim-lukittu: ei
Kunto: kohtalainen
Vaihto: ei

Eli kesällä hankittu puhelin. Käytössä tullut jälkiä ja esim näyttö hiertynyt taskussa hieman himmeäksi, siksi kaupat vain kasvotusten.

Mukaan kaikki mutä uutena tuli (kuulokkeet ja data piuha vielä käyttämätön) sekä laatikko.

Hintapyyntö: 150
Sijainti: Itä-vantaa
Toimitustavat: kasvotusten pääkaupunkiseudulla

Myyjän nimi: Kimmo Järvensivu
Myyjän sähköposti: jarvensivu.kimmo@gmail.com
Myyjän puhelinnumero: 0504087007
 

kinde

Tunnettu jäsen
Palaute - 100%
36   0   0
Liittynyt
11.4.2003
Viestit
710
Reaktiopisteet
40
Puhelinmalli
Iphone 12 pro
Nyt halvalla......
 

jusutus

Supermoderaattori, Vuoden foorumilainen 2011
Supermoderaattori
Palaute - 100%
87   0   0
Liittynyt
5.10.2008
Viestit
9579
Reaktiopisteet
4962
Puhelinmalli
Note 10+
Koska ostettu? Pistätkö postiin jos maksan kulut?
 

kinde

Tunnettu jäsen
Palaute - 100%
36   0   0
Liittynyt
11.4.2003
Viestit
710
Reaktiopisteet
40
Puhelinmalli
Iphone 12 pro
Koska ostettu? Pistätkö postiin jos maksan kulut?

Ostettu silloin kun tuli myyntiin, en muista tarkkaa päivämäärää. Mielummin myyn kasvotusten, jotta voi tarkistaa kunnon.
 
Top Bottom